Autor Wątek: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola  (Przeczytany 650978 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Odp: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola
« Odpowiedź #1980 dnia: 27 Kwietnia 2012, 22:42 »
Dziewczyny a te dzieci, które się dostała to teraz trzeba potwierdzić? Zadzwonić do przedszkola??

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Odp: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkola
« Odpowiedź #1981 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:09 »
Podłączam się do pytania Marceli!
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #1982 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:14 »
nieeee
nic robić nie trzeba...
Jak przedszkole ma dobrze prowadzoną strone www to trza ją śledzić bo będą informacje o spotkaniu rodziców i takie tam...
Jak nie to można zadzwonić i się dowiedzieć właśnie o tego typu rzeczy...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #1983 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:20 »
U mnie w przedszkolu jest informacja, aby po majówce kontaktować się z sekretariatem odnośnie dni adaptacyjnych  ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1984 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:24 »
idzie matka po dziecko do przedszkola..rozwiany wlos..młodsze pod pacha targa.."ty a jak tam maja dostala sie",ja tak lekko wstrząsnieta i zmieszana"yyeey a gdzie?" no jak gdzie?" do przedszkola???"ja:"to wyniki są juz??"
"buhaha  ata kolejka pod tablicą ogloszen to niby po schab stoi,ale ty to zabiłabys sie te kolejke a bys nie dopytala oco chodzi,chaos to twoje drugie imie chyba"
no to leze do ww kolejki z ww dzieckiem niespelna polrocznym pod pachą i 4latka uwieszona na nodze z haslem okupacyjnym na ustach"idziemy na lody mama" i patrze i patrze..
niema Maii.arytmia,ciemnosc,szykam w glowie czy są interanty przedszkolne dla 4atków gdzies ;D ;D ;D
i..."o maja sie dostala"(znajoma)-ja:"a gdzie jest"-ona:"no jak przeciez jako ze na W-u jest to jest na koncówce drugiej listy,na drugiej kartce"
i znów zobaczylam swiatlo ;) ;) ;) ;) ;)

Lila,to chyba zalezy od przedszkola..unas do 10.05 trzeba osobiscie(jedno z rodziców) stawic sie i umowe podpisac..potem przetrwac 2mce wakacjii(jak ;) ;) ;)??) i juz bedzie wrzesien;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1985 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:25 »
Myślałam,że jest standardowa procedura dla wszystkich.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1986 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:28 »
myślę, że co gmina to obyczaj...
Tete ma jakaś inną gminę...nie?
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1987 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:33 »
hehhe tak tak Lilus,gmine typu panstwo-w panstwie tzw ;D ;D ;D
aprpo,dowiedzialam sie ze "ludzie na wsi gadaja" ze ja to nie musialam wcale podania skladac bo skoro stary radnym jest to looz blues.
Jakze sie myla..z wywieszonym ozorem bieglam i trzepotalam rzesami przed dyrektorką ::) ::) ::)
jak zamykalam dzwi gabinetu jej pani rzucila luzne"a druga córka z charakteru podobna do Maii czy da sobie cos powiedziec"? :P :P
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1988 dnia: 27 Kwietnia 2012, 23:36 »
Ludzie zawsze gadają...
...należy mieć to w D...
— Richard M. Devos

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #1989 dnia: 28 Kwietnia 2012, 07:51 »
Ja jak składałam podanie w przedszkolu, to Pani dyrektor mówiła, że jak tylko będą wyniki, to w najbliższych dniach mam podejść do przedszkola, aby coś podpisać... w każdym razie ja się tam na dniach wybieram,

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #1990 dnia: 28 Kwietnia 2012, 09:00 »
Mój też został w swoim przedszkolu :)

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1991 dnia: 28 Kwietnia 2012, 09:17 »
Ola Misiek się dostał :D będziemy mieć chłopaków w jednej grupie ;D

Offline izulek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.08.2008
Odp: Przedszkolaki z naszej paki, czyli forumkowe maluszki ruszają do przedszkol
« Odpowiedź #1992 dnia: 28 Kwietnia 2012, 09:24 »
Gratuluje mamuski, nie wiedzialam ze dziecko moze trafic po roku do innego przedszkola, u nas poki co jak sie dziecko dostanie raz to juz ma miejsce do konca

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
W naszym przedszkolu po rekrutacji przyslali pismo - zaadresowane na marcinka ;) ze go witaja, ze ma znaczek taki a taki, jego pani to ta I ta itp. Bardzo fajne to bylo
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1994 dnia: 28 Kwietnia 2012, 16:13 »
Będziemy mieć chłopaków w jednej grupie ;D
Bardzo mnie to cieszy Asiu :)

Offline morgaina

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1995 dnia: 28 Kwietnia 2012, 21:30 »
Mnie też :D

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1996 dnia: 29 Kwietnia 2012, 08:26 »
Wow Ela SUPER! :)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1997 dnia: 30 Kwietnia 2012, 09:57 »
Moja Zu się dostała yes yes yes :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1998 dnia: 30 Kwietnia 2012, 10:20 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #1999 dnia: 30 Kwietnia 2012, 10:40 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2000 dnia: 30 Kwietnia 2012, 10:44 »
Prawie mi lzy ze szczescia polecialy...ok. 30 dzieciakow sie nie dostalo ::)

Offline jagodka24

• Chuck Norris
cieszę się z waszego szczęścia
jajestem ciekawa czy Jagoda dostała się do nowego przedszkola (bo ją przenoszę) a Iwo do żłobka?

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline tete

• Chuck Norris
jagódka-ale w domu będziesz czy do pracy wracasz?a z Maja co?
sluchajcie co dajecie dzieciaka kiedy maja urodziny w przedszkolu?w sensie cukierki,soki itp?Unas będa przedwczesnie(dzien ur. Maja spedzi w szpitalu) ale sama niewiem co i ile czego dac jej do przedszkola.

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
Ja poleciałam po bandzie i zrobiłam muffiny- ciasteczkowe potwory. Ale to z racji że urodziny Szymka wypadały w wielkanoc i bez sensu było robić impreze dla dzieciaków. Stwierdziłam że niech chociaż w przedszkolu ma na bogato  ;)
A tak normalnie to ciasteczka, cukierki, bardziej lub mniej zdrowo jak kto woli :) Jedynie fajnie ładnie je podać- nie w woreczku tylko w jakimś ładnym pudełku.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline jagodka24

• Chuck Norris
tete ja nie wracam do pracy bo nie mam gdzie
raczej szukam pracy ale już na serio muszę zacząć bo zwariuje w domu

a majka już chodzi do żłobka
aha Młody się dostał  ;D

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline tete

• Chuck Norris
jagódka-to zycze owocnych poszukiwan!

ja mam plan zrobic szyszki czekoladowe,tesciowa ciastka francuskie(ale ciasto robi sama-ja ide na latwizne biedronkową) i jakies chrupu+soki.Mysle ze styknie?

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
dziewczyny a możecie mi dać przykład, jak się pisze odwołanie do przedszkola?
chcę mieć przygotowane
dowiedziałam się,że trzylatków przyjmą 25 osób, a już ogólnie chętnych jest 200 osób
jakoś nie wierzę,że się normalnie dostaną...bo znajomości nie mam żadnych...
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
U mnie w statucie przedszkola jest napisane, ze nie ma odwałania od decyzji komisji.

Mozesz ewentualnie pozniej do sądu isc, ale z gory masz przegrane poniewaz Sąd Administracyjny uwaza, ze decyzja dyrekcji nie jest decyzja administracyjną więc nie może wydać wyroku czy coś w ten desen.

Jezeli statut przedszkola pozwala na odwolanie to znajdz jakies w necie bylejakie odwolanie od decyzji i przekształc na "przedszkolne" dajac powody dlaczego dziewczyny powinny się dostać.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
u nas w przedszkolu są odwołania, a nie trzeba udawać się do sądu
samobójcą nie jestem,żebym ponosiła koszta procesu, który mogę przegrać
wiem,że wyniki są 25 maja, a do 6 czerwca jest czas na odwołanie się do decyzji komisji kwalifikacyjnej
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Mariola, też bym do sądu nie szła, ale napisalam informacyjnie, czego się dowiedzialam ;)