Autor Wątek: ....::::___N&P_____Co Bóg złączy, człowiek niech nie rozdziela__N&P_____::::....  (Przeczytany 55256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Dla mnie to troszkę nielogiczne, mówisz że 23 września nie byłaś w ciąży, ale teoretycznie z tego co piszesz to mogłaś być a ciąża mogła jeszcze nie być wykryta przez lekarza, więc ciąża mogła być dużo starsza niż podejrzewasz , tym bardziej  że nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja  ::) Dziwi mnie też że nie zrobiłaś bety, bo z sikaczami to różnie bywa  ::) Co do typowych objawów to nie ma takowych, zawsze są dwie opcje albo ciąża albo coś innego  :) No ale mam nadzieję że po wizycie u lekarza będziesz miała wszystko czarno na białym  :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Dziewczyny Moje Kochane, mi już lekarz potwierdził :)

ja mogę iść tą bete zrobić dla mnie żaden problem, rano moge iść do mnie do przychodni.
tak ale dopochwowo nic nie wykryło :)

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
Ada, lekarz potwierdził Ci tygodniową ciążę? A test z moczu kiedy dokładnie robiłaś?

No ja jakoś mam problem ze zrozumieniem tego wszystkiego. I na Twoim miejscu betę bym robiła, żeby sprawdzić czy chociaż wzrasta.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
ale dyskusja się wywiązała ;D ale fajniusi brzusio, ja się nie znam, ale duży dla mnie jest, a może to z tego powodu, że jedzonka sobie  nie odmawiasz ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
o rany ja też nic z tego nie kapuję.....Natalko  :-* :-* :-* :-* :-* acha noi dziewczynki co z Naszymi lodami????2 tyg zostały!!!!!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
O kurcze ale mnie dyskuska omineła - scieliłam moje nowe łóżęczko dlatego nie mialam czasu  ;D ;D ;D

Ada robiłam badanie na Markwarta za 26 zł w Sanitasie na Libelta za 44 zł !!Na libelta czekam 3 dni na wyniki a na Markwarta kilka godzin :)
Hmm faktycznie jakos dziwnie z tymi datami u Ciebie no ale skoro lekarz potwierdzil to tylko gratulowac :D:D:D

Japcio trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Waszej mysli i zeby sie udało :)

Daria no wlasnie ... coraz mniej czasu !! Ja bardzo chetnie przystaje na lody w Sowie  ;D ;D ;D
Jak sie umawiamy ?
Japcio ma do kona tyg wolne to moze w piatek jakos popołudniu ??
Co Wy na to .. ??
Chyba ze jakie inne propozycje ??

Jesi chodzi o "zaśiecanie" to ja nie mam nic przeciwko - piszcie smialo - chetnie sie przylacze (jak nie przegapie rozowy)
  :P :P :P

Offline madziara07

• uzależniony
ale fajny brzuszeeeek, gratuluję i gratuluję zakończonego remonty nie-spokojnej nocy życzę ;)
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Czy dobrze rozumiem, że spotkanko miałoby się odbyć w ten piątek? O ile pamiętam, Daria miała być w Bydzi jakoś w listopadzie.... Ale ogólnie w piątki mi pasi. Po 15.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hmm to moze faktycznie cos mi sie pokiełbasiło  ???

Dariaaaaaa jak to jest z tymi datami ??

Jesli juz jestem to ten piatek bylby super, hmm po 15 to moze na 16.00 ??

Offline Daruda

• Chuck Norris
o rany co ta ciąża robi z człowieka  ::) ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D oj Natalko  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: dobrze,że mamy japcinkę....;-) tak tak,ja będę w Bydzi w czwartek po południu(05,11) ,ale spotkanko odpowiadałoby mi bardziej jak już odprawię męża na śląsk czyli w poniedziałek/wtorek....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No ejjjjjjjj ........  :P :P :P
Raz się człowiek pomyli a tu zaraz docinki  :P :P :P
heheh zartuje oczywiscie  :P :P :P

W takim razie trzeba wybrac inna date  :P Ja w poniedzialek mam kupe zajec na uczelni, wtorek z mezusiem mamy wolne wiec pewnie nie bedzie chcial mnie puscic, ale za to sroda byalby ok np o tej 16.00  ;D czyly wychodzilo by 11.11 yyy to wlasciwie moze byc problem bo to rocznica smierci mojego dzidka i zawsze spotakamy sie rodzinka na marcinki bo to wypada w imienimy Marcina ..... hmmmm probojemy daje, to moze piatek 13 ..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! CO za data !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Lepiej Wy cos wymyslcie bo mi cos zle idzie
  :P :P :P :P :P :P :P :P

Offline japcio

• Chuck Norris
Mi poniedziałki też nie pasują, bo pracuję do późna. Pierwsze wtorki miesiąca (a 3 listopada będzie pierwszym wtorkiem) też odpadają, bo mam wtedy ważne zebrania, na których muszę być :(

Offline Daruda

• Chuck Norris
no skoro masz kochana takie plany to chyba w ten piątek coś będę musiała wyskrobać,bo ja już w środę 11 listopada wracam;-) przylatuję tylko na 6 dni;-) odprawię mężusia do dentysty i wyfrunę;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No mowi ze cos mi ne idzie planowanie tych dat wiec zdaje sie na Was - prosze tylko o wykluczenie poniedzialku bo mam do 20 zajecia:)

TO wlasciwe jakie dni pozostaja .... Daria masz jakies plany po przyjezdzie do Bydgoszczy - masz jakie daty zajete ??

Offline Daruda

• Chuck Norris
ojjjjjjj natalko planów to ja mam mnóstwo,dużo rzeczy do załatwienia,bo przyjeżdżamy na bardzo krótko,ale czas dla was na bank muszę znaleźć,może tak jak napisałam-ten piatek 6 listopada po zajęciach japcia? adaś idzie na 15 do dentysty,ja spotkam się z wami ,on posiedzi z teściami;-)))tylko na bank jeszcze nie chcę nic mówic,bo nie wiemy kiedy odbieramy film z wesela,ja wam zostawię jeszcze mój numer telefonu i będziemy w kontakcie.wstępnie piątek;-))))

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ok - umowa zawarta (wstepna)
6 listopada piatek tylko co do godziny Japcio musi da znac :)

Dziewczyny wyślijmy sobie na priva numery tele wrazie problemow z netem czy cos takiego
:)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Natalko mi się Twój brzuszek strasznie spodobał i jak na moje oko laika wygląda na ciążowy a nie "utyty"  ;D   :P

Zostawiam buziaczki i wirtualne miziaczki dla fasolki (bo wiem, ze w realu nie wolno masować  ::)  :P :P :P :P:-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
co tam luju :D ?
ale macie fajne z tym spotkankiem, szcecinianki mają spot, bydgoszczanki lody...  :( bu

Offline Daruda

• Chuck Norris
miało być piwko ;-))) no,ale że natalka sprawiła takiego psikusa,japcio też na mnie nie czekała,tylko wzięła się do roboty i czeka na efekty noi ja jeszcze będe działala z mężem jednak przed wyjazdem(myślelismy ,że w domku za ścainą rodziców,ale jednak zaczynamy chyba tutaj;-)-tak wyszło z moich obliczeń....myślę,że lody bedę najlepsze;-)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
No to dziewczyny - licze tylko i wyłącznie na lody dla każdej  ;D ;D ;D ;D

A wracajac jeszcze do brzusia to nie nalezy on do utytych (tak jak mowisz Mysikróloczku), poprostu zaczyna sie cos dziać i zmienia swój kształt  ;)

Teraz uciekam do mojego nowiutkiego lóżeczka -jest poprostu zarąbiste .... ahhhhh aż się chce kłaść  ;D ;D ;D

Zdjątka Wam pokaże jak juz bedzie wszytsko czyli jak pojawi sie brakujaca szafa - jutro ma stanąć  ;)

Buziaki zostawiam na milutką nockę 
:-* :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
hejo, piątek 6 listopada pasuje mi! Już nawet wpisałam termin do kalendarza :)  Pracuję do 14.30, więc po 15 jestem do Waszej dyspozycji. Najwyżej poczekacie na mnie momencik i zamówicie lody :) Tylko wiecie co, chyba by trzeba zrobić rezerwację u Sowy.  A może zaprosimy inne bydgoskie Forumki? :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
ja już zaprosiłam  mysikróliczka;-) napisała,że chętnie jak tylko będzie w Bydzi;-) a że już jesteśmy prawie na bank określone to......mysikróliczku pasi?????

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dziewczyny, nie wiem jeszcze czy 6 listopada będę w Bydgoszczy, ale na pewno dam znać :)

Co do rezerwacji... o 15 chyba nie ma takiej potrzeby? :) Ostatnio byłam w koleżankami i bez problemu znalazłyśmy miejsca tyle, że to był piątek, ale 13 :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
ale macie fajne z tym spotkankiem, szcecinianki mają spot, bydgoszczanki lody...  :( bu

No właśnie popieram Castia, popieram ;) No cóż, nam zostanie forumkowanie wirtualne ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
O prosze to fajnie gdyby grono sie powiekszylo !!

Bydgoszczanki, ktora ma czas 6 listopada o 15 ??
Spotkanie na Starym Rynku w Sowy na lody  ;D

Mysle ze nie bedzie trzeba stolika zamowic no chyba ze bedziemy mialy pecha i bedzie akurat jakas impreza 
:P :P :P

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Zjedzcie za mnie jakieś dobre lody :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
i za mnie ;)
jejku ale bym sobie poszła... przydałoby się pomotywować męża  ::) tylko, ze u nas chyba nie ma takiej dobrej lodziarni.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziewczynki moje kochane bardzo, ale to bardzo Wam dziękuje za uczestnictwo w mojej relacji ze ślubu  :przytul: :Daje_kwiatka:

Niezmiernie mi miło, że tyle Was zechciało mi towarzyszyć  :przytul:  :Daje_kwiatka:

:Serduszka: A teraz serdecznie zapraszam do mojegoooo nowegooooo wątkuuuuu żonkowego
   :Serduszka:

https://e-wesele.pl/forum/index.php?board=27.0

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Natychmiast poleciałam do żonkowego... a to się okazało, że zły link ;)

Poprawiam więc: https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=18396.0

To MY jeszcze raz dziękujemy za relacyjkę   :-*

Buziaki  :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Dziękuje Mysikróliczku i przepraszam za pomyłkę  ;)