Autor Wątek: ....::::___N&P_____Co Bóg złączy, człowiek niech nie rozdziela__N&P_____::::....  (Przeczytany 55194 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ja też chętnie zobaczę... tez nie wiedziałam, że nie można masować takiego brzuszka  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hmmm ja tez nie wiedzialam :)
czekamy na fotki
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Nadrobiłam wszystko i GRATULUJĘ wam dzidzi ;) Zdj usg bardzo fajne;) tez zazwyczaj tam nic nie wiedzę, ale tutaj dojrzałam ;) Czekam na dalsze fotki;)

Pozdrawiam ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ja też zawsze mysłałam że masowanie brzuszka to raczej na tak jest :)
Ale to musi być fajne uczucie kupować ciążowe ciuchy :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Witam :)

Dziękuje za kolejne zyczonka  :-* :-* :-*

Jak dobrze ze juz mam wolne do konca tygodnia - normalnie ten tydzien miałam takiego lena ze hoo hoo  :P :P

Co do brzuszka to ja tez bardzo ie dziwie zebym w 6 tygodniu miala juz widoczny brzuszek, ale tak jak mowi Ada (tzn tak sobie to tlumacze) ja nigdy nie miala takie wystajacego brzucha, zawsze byl plaski i mysle ze kazda zmiana wewnatrz daje o sobie znak juz na zewnatrz i stad to powiekszenie ..... hmmm no nie wiem czy dobrze mysle !!

Oto i on .... robiony wieczorem przed kapaniem (wieczorem zawsze jest wiekszy niz rano)

A tak w ogole to przytylam 1 kg  :-\ Zaczyna sie  :P :P :P

Dziewczyny nie zapeszajac ale chyba juz dzisiaj spimy w naszym nowym gniazku - dopiero dzis o 16 mamy odebrac lozko .... mam nadzieje ze juzwszytsko bedzie ok i bedzie pasowalo
:)

A teraz ide sobie zrobil zapiekanke ale taka z chleba jak sobie o niej mysl to az mi slinka cieknie taka mam ochote   ;D ;D ;D

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
jaki słodki brzucio  :uscisk: :uscisk:
a tą zapiekanka narobiłas mi apetytu hmm  :D
[/url]
[/url]

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Komuś się przytyło :) Brzusio fantastyczny! Wypinasz już w kolejkach w sklepie czy na poczcie? ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Ale fajny brzuuuusio! :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Wiesz, może być też tak, że ten brzusio to efekt zwolnionej pracy jelit- w ciąży gorzej pracują od samego początku. :)
Taki brzuszek jak ty teraz to ja miałam w 20 tygodniu :P Bo macica naprawdę jeszcze takiego efektu raczej nie daje... ::) Zresztą nie wiem ::)
Grunt że powód takiego wystającego jest jeden- ciąża i tego należy się trzymać :D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Miałam napisać to samo co Ola, że macica na tym etapie jeszcze takiego efektu nie daje, więc typowo ciążowy brzuszek to nie jest  ;) Może to być efekt tego że na skutek większego apetytu np nagromadza się troszkę tłuszczyku, albo tak jak napisała Ola zwolnionej pracy jelit  :) Co do tycia to możesz jeszcze parę kilo schudnać bo największa jazda z mdłościami może być przed Tobą( czego nie życzę) a możesz tyć sobie powolutku od początku, bez wymiotów i w rezultacie na końcu miec na plusie 20 kg jak ja  ;)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Bardzo mozliwe z tymi jelitami .... wiadomo ze macica jeszcze sie tak nie rozrosła - to za wczesnie - ale co zaokraglilam sie to zaokraglilam ;p

Bardzo bym chciala zeby te wymioty mnie ominely ...... ahhhh nie wiem czy tak latwo sie ich pozbede, mam niekiedy takie dni ze juz "na koncu jezyka" mam wymioty ale jakos sie trzymam - wrazie problemow gin orzepisalm i leki 9czopki) - obym nie musiala ich uzywac  :P

Heheha  co do co koleje o niestety wypinac jeszcze nie mam za bardzo co, ewentualnie moge sie wygiąć i troche poudawac  :P :P :P

Aaaaa zapiekaneczki juz w piekarniku
  ;D ;D ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
Jaki brzuszek :)

ja też tak mama że mnie bierze na wymioty...  :-\ :-\
najlepiej to ja bym chciała wylądować na porodówce i mieć już swoje maleństwo na raczkach :)
i mdłości i wymioty by mi od razu przeszly :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
aaaaaa Natalko wlaśnie mam jeszcze pytanie do Ciebie :-)

czytałam u Japciowej, że robiłaś sobie bete na markwarta ???
a powiedz mi ile płaciłaś ???
i czy musisz iść na czco ???
ja nie robiłam, ale wiesz jeszcze musze mieć dowody na to, chociaż mi ginekolog potwierdził na 100% :D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Na betę nie musisz być na czczo  :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
śliczny brzuszek :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajny brzuszek :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Ada a miałaś robione usg ? Czy na jakiej podstawie lekarz potwierdził ciążę ? Bo jeśli było usg i widać pęcherzyk ciążowy i serduszko to po co ci beta?  ::)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ada a miałaś robione usg ? Czy na jakiej podstawie lekarz potwierdził ciążę ? Bo jeśli było usg i widać pęcherzyk ciążowy i serduszko to po co ci beta?  ::)

nie miałam usg dopochwowe, i tam jeszcze nic nie bylo widać, powiedzial że za wcześnie, ale... jak mnie badał na takie cos tam plastikowe wziął ze mnie śluz i pod mikroskop i powiedział że widzi tam komórki jakieś tam (nie pamietam nazwy) i ze sa to typowe komórki dla kobiet w ciąży, a do gina idę 29.10 i pewnie wtedy będę miala usg robione itd

Offline Olucha

• Chuck Norris
Nawet pęcherzyka nie było widać ?  ::) A który to prawdopodobny tydzień ciąży ?

Offline ada1988

• Chuck Norris
na tą chwilę jak dla mnie maksymalnie 2,5 tygodniowa ciąża :)

a byłam u ginekologa  1,5 tygodnia temu.
Ja zaszłam na urlopie, na 99,9% a na urlopie bylam 3,5 tygodnie temu, a wrócilam 1,5 tyg temu

Offline Olucha

• Chuck Norris
Nie wiem jak długie masz cykle i czy dokładnie potrafisz określić termin owulacji, ale wynika z tego co piszesz że byłaś u lekarza jeszcze przed terminem spodziewanej @ ?  :o U lekarza byłaś 1,5 tygodnia temu, ciąża wg Ciebie ma 2,5 tygodnia, czyli byłaś u lekarza z tygodniową ciążą ?

Offline ada1988

• Chuck Norris
moja @ nie można się sugerowac.
ja miałam ostatnia miesiączkę 08.08 i potem już nie miałam... dostałam luteinę na wywołanie miesiączki i już okresu nie dostałam zrobilam jeden test pozytywny i jeszcze 3 następne i wszystkie pozytywne :)

jak na moje to tak, to mogła byc tak tygodniowa ciąża :), ja na jakimś forum wyczytałam że ginekolog przez dopochwowe i tak wykryje dopiero tak 2 tyg ciąże :) więc dlatego się tym nie zamartwiam :)

Offline japcio

• Chuck Norris
ada gdybym na teście zobaczyła 2 krechy to bym od razu poleciała na betę. A tak na marginesie, to ja płaciłam 40zł. Jezuuuuu, jak się denerwuję jutrzejszym wynikiem....

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja sie nie mam czym denerwować, mam typowe objawy, więc jestem spokojna :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
Dostałaś luteinę na wywołanie i miesiączka się nie pojawiła ? Skoro ostatnia miesiączka była 8 sierpnia to jest możliwość że ciąża ma już ok 2 miesiący, więc skąd ci się wzięło że tydzien miała ciąża ? No chyba że robiłaś testy owulacyjne i wiesz dokładnie kiedy była owulka?

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ola ciąża 2-miesięczna jest wykluczona ponieważ ja bylam u ginekologa 23.09 i w ciąży nie byłam.
zresztą jeszcze wtedy robiłam test.

w Zakopanym się czulam nie najlepiej, miesiączki dalej nie dostałam, miałam mdłości i strasznie mnie biust bolał... myślałam że to przez zmianę klimatu, mój Małżyk zauwazył że jestem jakas dziwna, w poniedziałek kupiłam test ciążowy i wyszło ok.

Moja @ to zawsze z nia jest tak, że ja mam strasznie nieregularną, kiedyś nawet 4 m-ce nie miałam, więc ja wiem że @ w ogóle nie mogę się sugerować.
Tym bardziej, że ginekolog mi potwierdził ciąże w 100% więc komu jak komu ale ginekologowi to ja raczej wierze :)

Offline japcio

• Chuck Norris
a propos mdłości... skarżyłam się dziś lekarce na mdłości i powiedziała, że 2 tygodnie po zapłodnieniu mdłości raczej nie występują, dopiero później......

Nata wiem, wiem.....zaśmiecamy :) i przepraszamy :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja mam książka o ciąży itd i tam pisze że to pierwszy taki m.in objaw...

wiesz Japcio tak naprawdę kazdy organizm jest inny, i każdy inaczej wszystko przechodzi jedna w ogóle nie bedzie miała mdłości a jedna będzie miała, na to nie ma reguły.

Moja Teściowa mdłości i wymiotowanie miała dopiero w II połowie ciąży

Offline japcio

• Chuck Norris
ada Ja już mam wszystkie objawy ciążowe, chociaż w ciąży mogę nie być hihihi :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja wiem wiem :) ale ja jestem dobrej myśli że Wam się udało :)

ja bym samemu testowi nie uwierzyla ale lekarz mi potwierdził ;)m i kazał mi przyjść za dwa tygodnie i skieruje mnie na badania itd

więc dlatego jestem spokojna :)

a mdłości to ja mam tylko niestety na określone produkty żywieniowe/napoje  :-\ niestey całych dni naszczęście nie mam!!!!