o widzicie dziewczynki u każdej inaczej
ja tez lubię usztywniane staniki i fiszbiny wtedy wiem że wsio trzymane jest jak nalezy

toscasun 65!G ja z moim 70C miałam problem aby znaleźć rozmiar bo 70 to jeszcze może A się znajdzie ale wikesza miseczka to już ciężko wiec gdzie ty znajdowałaś 65?
ja wczoraj zakupiłam nowy staniok 75F

normalnie śmiech na sali co taki przeskok ale troszke większą miseczke wzięłam na zaś ale żebym miała jakoś mega luzu to nie
i polecam sklep z bielizną w tesco w stargardzie firma Niobe ponoć w końcu mają być tez w szczecinie bardzo przyzwoita bielizna i ceny też. To teraz ważne bo nie wiadomo czy za miesiąc 2 znów nie będę potrzebowała większego stanika
Ja w bieliżniarce mam triumpha niobe właśnie oraz czasem tę bieliznę z wyższej półki typu chantelle
a te typowo ciązowe takie coś typu top jakoś do mnie nie przemawiają i ceny mają z kosmosu
u mnie dziś nocka straszna nos zatkany na amen spać nie spąłam od 4 nad ranem więc dziś zaliczę pewnie mega ból głowy , na szczęście mam dziś znów masaż więc może to przepędzi moje podłe samopoczucie no i jutro nasza rocznica ślubu. Mam w planie popełnić ciasto ale czy na pewno to się okaże