Witam Was wszystkie
Wczoraj byliśmy u lekarza i słyszeliśmy bicie serduszka Małej

Cudne uczucie

Najważniejsze że wszystko w porządku, dostałam lek na moja zatoki, mam nadzieję że coś pomoże

Przybrałam od początku ciąży 10 kg więc powoli słoniątko się ze mnie robi, a na koniec pewnie będzie słonica
Co do fryzurki to była bardzo trwała, rozplotłam ją dopiero w poniedziałek, wcześniej jakoś nie chciało mi się wyciągać tych wszystkich wsuwek, na szczęście Mąż mi pomógł i daliśmy radę, bo było by kiepsko
Madziu maskotek nazbierliśmy sporo, nie wiem dokładnie ile ale cały Nasz pokój u rodziców jest w nich zawalony, do tego sporo przyborów szkolnych i słodyczy
A wracając do relacji, po toaście, z któego jeszcze nie mam zdjęć, zjedliśmy obiadek, wbrew pozorom normalnie, choć wszyscy Nam mówili że nie damy rady normalnie zjeść obiadu

I przyszedł czas na pierwszy taniec

I tutaj muszę napisać o zespole Naszym, właściwie wszystko na tym weselu było fajne, ładne, dobrze przygotowane, nie mieliśmy się do czego przyczepić i ze wszystkiego byliśmy zadowoleni, ale zespół przeszedł Nasze najśmielsze oczekiwania

Ja w sumie byłam neutralnie nastawiona do muzyki na weselu, to M był bardziej taki że musi być dobry zespół i dobra muzyka, no i wybrał rewelacyjnie

Grali z takim jadem że wszyscy włącznie z gośćmi byli w szoku, ludzie prawie cały czas się bawili, nie za bardzo gości interesowały zabawy, prosili cały czas żeby grali jeszcze

Mieliśmy też,a właściwie dostaliśmy w prezencie od znajomego saksofonistę , którego solówki powalały na kolana

Jak zagrali Jacksona to oniemiałam, brzmiało lepiej niż sam Jackson

Do tego byli dyskretni, wszystko konsultowali z Nami, każdą zabawę oczepinową

Powiem nieskromnie że pozamiatali wszystkie inne zespoły jakie do tej pory słyszałam na weselach, goście też byli zachwyceni, nawet ci którzy już mieli swoje wesela stwierdzili że czegoś takiego jeszcze nie słyszeli

Musiałam się nad tym trochę porozpływać, wybaczcie, ale naprawdę zrobiło to na mnie mega wrażenie
Pierwszy taniec " Wonderful Tonight"

Pierwszy toast

I pierwsze gorzko-gorzko

CDN.........