Marta na chwilę obecną mnie nie będzie. Głowa mnie dalej boli tak że każdy ruch sprawia mi tępy ból... Jakby ktoś mi kijem bejsbolowym przyłożył, a R, się wypiera że to nie on
Olucha ja też jestem ciekawa, będę to obserwować i jak będziesz wiedziała to daj znać. A jak w ogóle nazywa się ten nowy model? Bo one mają normalnie swoje nazwy to ten nowy co widziałaś w sklepie też jakoś powinien się nazywać.
Można jeść ser feta o ile jest z mleka pasteryzowanego zrobiony

Nie ma sprawy, trzeba się wszystkiego dowiedzieć
loona dla mnie trójkołowce odpadają, a takie własnie zauważyłam na allegro, chyba że jakiś konkretny inny model miałaś na myśli.
Tak się zastanawiam jak tu trafić, żeby dobre rozmiary ubranek pokupować? Nie wiadomo ile dziecko będzie miało "wzrostu" i jak tu pokombinować? Ubranka jeszcze jak tam ubranka - wiadomo, że się kupuje różne rozmiary, ale np kombinezonik na zimę? Albo te ubranka na wyjście ze szpitala?
Czym sie sugerować? Ja urodziłam się terminowo i miałam 62 cm, a R. to wcześniak z 7 miesiąca i chyba nie będę brac go pod uwagę

i nie wiem dalej? Jesteśmy z tych wyzszych, ale w sumie dzieci teraz malutkie się rodzą, więc nie wiem sama...