Aga no właśnie najgorzej jest w gościach

nijak sobie bączka puścić, żeby ulżyć...

spróbuję z tym espumisanem, zobaczę co on da

a tej zależności, że mniej gadam - mniej mdłości to nie zauważyłam
Kasia szczerze to rano wyglądałam jak mops z odciśniętą poduszką na połowie twarzy, do tego czerwone i podpuchnięte oczy, zasmarkany nos i płacz zawodzący

niezbyt słodki widok

Kasiu u nas jest praktycznie wszystko

oprócz tego co wymieniła Adiana to pełno sklepów spożywczych, Biedronka - także praktycznie wszystko masz na miejscu, no chyba że wiadomo - ciuchy i buty, to trzeba pojechać, ale dentyści są, poczta jest, dużo zieleni, spokój - no wiadomo czasami jest głośniej, ale to jest osiedle z dala od ulicy więc kręcą się praktycznie tylko mieszkańcy

Także Przecław to naprawdę super miejsce! A Warzymice to zależy o jakim osiedlu mówisz, mi Różane np się nie podoba, szwagrowie mieszkają na Bursztynowym chyba to jest całkowicie strzeżone osiedle to też jest fajne. No ale na Warzymicach są tylko i to gdzieniegdzie sklepy spożywcze, a tak to całą resztę przychodzisz do nas na Przecław. Także jak będziesz coś szukać to zacznij bezpośrednio od Przecławia, spółdzielnia nazywa się "Zielone Pole".
Ja zobaczę jak będzie z tą głową jeszcze, jak będzie to się często powtarzało - dzisiaj też mnie ćmi, to pójdę do rodzinnej niech mi da skierowanie na jakieś badania, bo przed ciążą i na początku ciąży tak często mnie głowa nie bolała.
A teraz mam dla was jeszcze zdjęcie z sobotniego usg, dzidzia była ułożona główką do dołu