Oczywiście, że już nie śpię
wstałam o 8
Agnieszka mi się tak cera nie zmieniła, oprócz tego oczywiście że więcej pryszczy wyskakuje, ale ani się bardziej nie przetłuszcza ani nie wysusza. Jest normalna pod tym względem. Tylko te pryszcze i kropy czerwone...
loona ja nie mogę się zawęzić jedynie do tych kanałów
Może jakbym pracowała i włączała tv dopiero wieczorkiem to byłoby ok, ale jak jestem w domku to już mam każdy kanał mniej więcej obeznany
Nie lubię starych stariali... zwłaszcza jak je powtarzają... Skończą się to zaczynają puszczać od nowa... A już w ogóle nie lubię McGaywera
aadaa ja dzisiaj też bym zjadła pączka, ale nie mam i nie chce mi się iść
Wszystkim rówież życzę miłego dnia Dzisiaj jakoś strasznie zimno... aż mi się nie chce spod koca wychodzić... Tutaj tak cieplutko i fajnie
Podjeliśmy decyzję co do ślubu na który mieliśmy jechać 18 lipca - nie jedziemy. Za daleko, a poza tym jakby coś się działo to tutaj do szpitala za daleko, no i spokojniejsi będziemy jak będę tutaj. A jak by się jechało, to mimo że to po ślubie cywilnym jest w domu obiad to byłaby taka domowa impreza, pełno ludzi, spanie na materacach z osobami, które chrapią... To nie dla mnie... Także nie jedziemy. Tesciowa jedzie to nam potem opowie jak było