hahahaha, no co Wy

nie jest taki duży

Mi ogólnie z brzuchem nie jest ciężko - fakt, że utrudnia trochę funkcjonowanie, ale generalnie nie narzekam. Bardziej mnie plecy bolały w okolicach 20 tygodnia niż teraz

Teraz to tylko nawala spojenie i biodra, ale da się żyć

Pocieszam się, że poród boli bardziej i niedługo już będę lekka jak motylek
Olucha na wizycie 1 grudnia miałam + 14,5 kg. Teraz po świętach jest więcej

A dowiem się dzisiaj ile dokładnie
Dziubasek to chyba tylko z mojej perspektywy wydaje się mały

W ogóle dzisiaj w nocy jakie hece miałam... Wczoraj wieczorem na tvn Style leciał jakiś program co ma seks w nazwie a był ogólnie poświęcony ciąży i porodowi. Jakaś babka zgodziła się, aby kamera była z nią podczas porodu całego, no to oglądaliśmy z zaciekawieniem. I co miałam w nocy? Śniło mi się, że skurcze mam, że wody odpływają... Najlepsze - budzę sie i z tego wszystkiego cała byłam mokra i już panikę sieję że wody mi odeszły

ale jakoś prześcieradło suche no to się uspokoiłam, że to tylko ja cała mokra z przejęcia chyba

hehehe, ale cała noc śnił mi się poród, skurcze... Normalnie masakra...
I dziewczyny mam jeszcze takie pytanko, bo wczoraj intensywnie zastanawiałam się z R. ale nic nie wykombinowaliśmy. Lepiej jest sie ogolić w domu, czy w szpitalu? Wiem, że może się nie zdążyć, nie dokładnie ogolić, w ogóle w którą strone sie golić? No i najlepsze co nas zaciekawiło: jak golą w szpitalu to smarują jakąś pianką czy czymś czy lecą na żywca samą maszynką??
Typowanie "wielkiego otwarcia":01.01 - Olucha
03.01 - Gosiaaa
04.01 - ela
05.01 - kitki82, pamela
06.01 - Gabiś
07.01 - *Magda*
08.01 - Morgan
09.01 - Jagna77
10.01 - malgosiask, Ewelina_Michał
11.01 - Lemmy, Ninka
12.01 - madziq
13.01 - madziulek