Witam poniedziałkowo

Leniuchuję i obijam się ile mogę

ale przy tym co za dużo to nie zdrowo - więc wszystko w granicach rozsądku
Kasia ale masz fajnie

urlop prawie za urlopem
Di dziękuję

Ty też super elegancko wyglądasz - bardzo mi się podobał Twój strój

Też kiedyś chciałabym sie tak ubierać, ale chyba długo bym nie wytrzymała, bo lubię wygodniejsze ciuchy
Ja tez mam nadzieję, że uda się częściej spotykać, bardzo fajnie było, super towarzystwo i czas tak szybko zleciał, że się dziwiłam że już 1:30 i nawet nie jestem aż tak zmęczona jak normalnie o 22
Asia my jednak nie kupimy tej komody z Ikei, bo na to miejsce gdzie ją chcemy wstawić to jedna to za mało (jest za wąska) a dwie się nie zmieszczą.
Kopniaczki cudowne

Także tylko brać się za robienie dzieci
ela na razie komody nie mamy wybranej, tzn wczoraj obadaliśmy katalog Black Red White i wybraliśmy kilka, ale najpierw musimy pojechać i obejrzeć.
Ninka dziękuję :* ale kto by się nie cieszył mając takie szczęście w brzuszku?

Wczoraj leniuchując jeszcze obejrzeliśmy "Mam talent" a potem zebraliśmy się w sobie i pojechaliśmy do kina na film "Surogaci". Film całkiem fajny, ale zakończenie jak zwykle takie ni to w pięć ni w 10... Tzn może i rozsądne ale takie bez żadnego huku. Ogólnie może być. Mała cały film brykała sobie w brzuszku i myślałam, że będę musiała wychodzić do toalety w trakcie filmu ale bohatersko wytrzymałam

hehehe
W ogóle zauważyłam bardzo ciekawą tendencję innych kobiet w kolejce do wc - w Galaxy (jeszcze nie przy kinie) w kolejce stoi z 6 kobiet, jak ja weszłam to się spojrzały na mnie, na brzuch i szybko każda się odwróciła byle nie widzieć, że kobita w ciąży stoi... Ludzie, w jakich czasach my żyjemy? Nie chodzi mi o to, aby każdy mi ustępował miejsca i przepuszczał w kolejce, ale takie zachowanie jest dla mnie co najmniej śmieszne...
I na koniec mojego długiego posta świeże podsumowanie rośnięcia brzuszka - teraz zdaje mi się, że stoi w miejscu?