Już jestem

Powiem wam, że jesteśmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowoleni z tego usg!
Ale od początku! Byliśmy przed 13, no i oczywiście o 13 ni widu ni słychu aby ktokolwiek do nas przyszedł... Po 10 minutach poszłam się przypomnieć do Izby Przyjęć a tam Pani mówi, że ona wpuściła tam dwóch Panów co to mieli coś tam naprawiać i im tam godzina zejdzie

ja mówię, ale jak? Przecież byłam zapisana na 13? A Pani mówi, że już dzwoni po lekarza i że mam poczekać zaraz ktoś przyjdzie.
Ok, czekamy, czekamy...
Przychodzi Pani doktor i pyta się tych gości za ile skończą, a oni że za pół godzinki, mi mina zwiędła a Pani się pyta czy chcemy poczekać czy oni mogę sobie dłubać w drugim kącie sali - ok, mi to nie przeszkadza.
Daliśmy naszą płytkę (choć mają swoje) i zaczynamy badanko - jak mi babka przycisneła tą sondę do brzucha to myślałam że flaki wypluję

ale jak tak ma być to ok

Okazało się, że to nie tylko badanie narządów, ale również przepływy krwi. Wszystko wyszło ok, nie ma żadnych nieprawidłowości, dzidziuś zdrowiutki.
Bardzo się z tego cieszymy!!!

Pani dr pyta się czy znamy płeć i czy chcemy ją poznać, my oczywiście że chcemy, no to się przyglądamy

hihihihi i jeszcze chwilę potrzymam was w niepewności

chyba, że chcecie wiedzieć kiedy indziej

Podsumowując - lekarka baaaardzo kompetentna, wszystko nam opisywała co gdzie jest, jakie żyły itp także nie ma co się bać, że badanie będzie przeprowadzała jakaś stażystka.
Wzieliśmy sobie z 3d bo akurat dzidzia była ładnie ułożona i tak bużkę było widać

łapkami fajnie przebierała, ziewała, głaskała po główce... Fajowo!
Tylko na początku coś nie wyszło z nagraniem płytki, bo okazało się już po badaniu że się nic nie nagrało

ja już myślałam, że nie będziemy mieć wcale na płytce, ale Pani mówi to jeszcze raz wszystko pokażemy

No i co prawda już krócej, ale wszystko jest pokazane na płytce. Zdjęć mamy też mnóstwo! Aż się zdziwiłam, ale superowo!
Za całość zapłaciliśmy 200 zł, a bez 3d byłby to koszt 150 zł, ale w naszym przypadku naprawdę wyszło super, bo dzidzia była pięknie widoczna