Morgan jak znam życie to pewnie poczta nawali... Zwłaszcza, że my mieszkamy poza Szczecinem, więc paczka najpierw idzie do Szczecina (jako do większego miasta) a potem jest rozdzielana na mniejsze miejscowości dookoła. Tak chyba robią. W razie co to mam jedne spodnie, co prawda są troszkę za duże, ale z braku laku to i je na tyłek założę jak będzie zimno a nie będę miała nic innego
anusiaaa dlatego jak jest taka możliwość to ja zawsze biorę kuriera, ale wiadomo że nie każdy ma taką opcję.
toscansun no to faktycznie nieciekawie miałaś... ja bym tyle nie wytrzymała na stojąco i na pewno bym jakiegoś młodego chłopaka poprosiła... No chyba, że bym miała twardą torbę, na której można usiąść...
Lista co zabrać nad morze zrobiona, tylko wyszła caaaaałkiem pokaźna

Jedziemy ledwo na weekend a tego wszystkiego tyle jakbyśmy co najmniej na tydzień jechali

No i pogoda się zepsuła... Ale najważniejsze, żeby nie padało. Chociaż parasol też weźniemy

Wczoraj zrobiłam na obiad "pomysł na soczyste skrzydełka z miodem" w smaku normalne, myślałam, że jakoś smak miodu będzie wyraźniejszy ale nie, takie sobie. Ja już więcej tego nie kupię, lepsza jest panierka skrzydełkowa własnej roboty