Właśnie to, co pisałam 14 dni to tyczyło się allegro

No to wielkością gondolki się nie sugeruję, jakby co to potem będe tu płakać na wózek

Zresztą myślę, że nawet to 75 cm styknie. Urodzi się w styczniu, na koniec maja przypadnie 5 miesięcy, więc w razie co wtedy będziemy przenosić do spacerówki chyba że trzeba będzie wcześniej, albo da się później, także faktycznie luuuuz

A jakie znaczenie ma za to szerokość gondolki? Bo tutaj też są różne... Zdaje mi się, że przy wąskiej może bym tak, że dziecie będzie się czuć "bezpieczniej" bo będzie bardziej opatulone jak w brzuszku, ale nie mam pojęcia czy to się sprawdza.
A generalnie jeśli chodzi o tą gondolkę, to
dziubasek pisała o tym oparciu żeby nie było za krótkie bo takie ma Implast Bolder 4 i moja koleżanka, która ma właśnie ten wózek kupowany w zeszłym roku w sierpniu i jest bardzo zadowolona a dziecko już ma rok jakiś czas temu skończone.
Ale podchodząc do tego tematu w ten sposób to ile cm minimum dobrze by było gdyby miało to oparcie?No i jeszcze oprócz tego oparcia i wyłożenia materiałem czy na coś jeszcze zwracać uwagę w spacerówce?
I jeszcze mam pytanie z innej beczki.
Do dziewczyn, które mają kolczyka w pępku - kiedy mam go wyciągnąć? Narazie nie przeszkadza mi, ale zauważyłam, że ta górna dziurka się tak jakby rozciąga na boki - to chyba nieuniknione, ale nie wiem czy przez ten kolczyk jeszcze bardziej się nie rozciąga?