Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 96640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
paooolka na szczęście wiem jak mi będzie bo ja zawsze rozjasniałam włosy  :D - byłam platynowa blondynką  :P
Dopiero od trzech lat mam ciemne  ;D ;D ;D
a zreszta pamietam ze raz mialam blond coś mnie wizeło na ciemne , za pół roku znowu rozjaśniałam bo mi sie coś odwidzialo, miałam tez rude  ;D
Ja to chyba przeszłam przez kazdy kolor i kazda fryzurke łącznie z jezykiem 2 cm  ;D ;D ;D

Morgan
  • Gość
ja tam np wole pasemka :D
zdjecia super! :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Morgan własnie pisałam że będe robić to pasemkami - stopniowo , tez nie lubie takiego jednolitego blondu , wole jak sa rózne odcienie wymieszane - ale oczywiście bez żółtek jaj i pomarańczy  ;D ;D ;D

a co najlepsze ja to będe robić sama  :P :P :P boję się ze fryzjer mi to spartoczy i będe jak jeden wielki pomarańcz  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja nigdy nie robilam pelnego blonu, zawsze mam pasemka
rude tez mialam, jezyka tez :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Morgan
  • Gość
ja wiem ja wiem Justynka ;))
ja tez mam zawsze taki misz masz z pasemek... tez bez żółci jaj i pomaranczy ... tylko ja mam dobra fryzjerke! ;)
w zyciu bym sama sobie nie zrobila hehehe ;) podziwiam!

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
Jedyne co ja sama sobie mogę zrobić z włosami to je wyrwać szczotką ;D A pasemek w życiu bym sama nie robiła- jakoś nie mam zaufania do swoich zdolności w tym temacie :P Takze podziwiam ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nnniuniek

• forumowicz
rewelacja  :skacza:
fotki superowe   ;D

Offline hania3033

• Chuck Norris
Zdjęcia, powiem to raz jeszcze, są bombowe!!! :D
Ja pasemkom, ty bardziej blond, mówię absolutne TAAAKKK :ok: :ok: :ok:
ale że sama chcesz je robić, to naprawdę wielki szacun ;D
Buziaki :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
fryzura - sama
farbowanie -sama, normalnie Cię podziwiam, mąż na fryzjerze dla Ciebie zaoszczędzi  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj ja tez uwielbiam blond pasemka,  blond wlosy sama bym chciala, male mam niestety swoje prawie czarne, wiec pozostane przy lekko zlotawych pasemkach ale podziwiam ze sama bedziesz robila.

Offline werci

• Zawsze razem...
  • forumowicz
  • data ślubu: 29 sierpień 2009
Justynko, zdjęcia piękne  ;D

Podziwiam Twoje zdolności fryzjerskie, ja sama bym się nie podjęła farbowania  :)
<a href="http://www.swadba.pl" border="0">[img width= height= alt=swadba.pl]http://www.swadba.pl/suwaczki/000131010a31323531343936383030.jpg[/img][/url]

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
Jeżyka???
A masz jakieś zdjęcia?  ;D
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Witam wieczorkowo  :D :D :D

Własnie jakieś 20 min temu nalożyłam rozjaśniacz  ;D ;D ;D
ale wiecie to narazie może z 20 pasemek  ;) chcę stopniowo żeby nie wyglądać jak kórczaczek wielkanocny  :D
zobaczymy co z tego będzie  ;D jak cos w pogotowiu mam brazową farbę  :P
ale myślę ze zrobie płukankę fioletem  ;D, nałoże maseczkę specjalnie do blond włosów i będzie git  ;D
kupiłam tez szampon specjalnie do blond włosów  :D
wyczytałam na innym forum że pomagają takie kosmetyki, podobno sprawiają że nie żółca sie tak pasemka  ;)

Ja zazwyczaj farbuje włosy w domu , u fryzjera może z  3 razy robiłam jakiś baleayge ale nigdy nie było tak jakbym chciała w 100 % , no może raz  :D

monijane pewnie mam jakieś fotki ale to musiałabym poskanowac bo w tamtych czasach cyfrówek jeszcze nie było  :P

Jak chcecie to mogę później wrzucić co wyszło mi na głowie  :P chociaz narazie to chyba nie wiem czy dobrze że proponuje bo sama nie wiem co wyjdzie  ;D ;D ;D

Wrzucam fotki, jak już Was nimi zanudzam to krzyczcie  ;)

zeziki :D :D :D

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ale czaderskie w tym kółeczku same buźki;-)))

Offline hania3033

• Chuck Norris
Ale rewelacyjne fotki!! Szczególnie dwie pierwsze :D a szampon do blond włosów faktycznie zapobiega żółknięciu pasemek. Ja używam takiego do blond i siwych, który daje efekt prawie taki jak płukanka, zależy jak długo trzyma się pianę na głowie ;) no i czy się regularnie używa... Jak stwierdzisz, że już wystarczy tego platynowego efektu, to przez jakiś czas nie używasz, a potem znowu :) Ja jestem z niego baaardzo zadowolona :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Hania a jaki to szampon dokładnie, z jakiej firmy ?? ja kupiłam z nivea , szukałam bo pamiętam jak jeszcze kiedyś miałam blond używałam takiego z gliss kura własnie po nim takie srebrzyste troche były ale nie znalazłam  :(

a odżywkę mam WAX do blond włosów, szefowa mi poleciła bo wąłśnei ona ma po niej takie jasne pasemka  ;)
« Ostatnia zmiana: 28 Lipca 2009, 20:15 wysłana przez Justys851 »

Offline hania3033

• Chuck Norris
Wiem że jest jeszcze z Welli, ale jakiś drogi ponoć. Ja używam z Joanny, jest tani i dobry :) a do niego dodatkowo odżywka spełniająca tą samą funkcję i jest giiit ;D znalazłam go jak narazie tylko w drogeriach Natura, ale być może gdzieś indziej też by był... W każdym razie w Naturze na bank :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
najlepsze to z zezami Waszymi  ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
super zdjęcia, a to z zezami wymiata ;D ;D

jestem ciekawa efektów farbowania ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
a tak przy okazji dziewczyny to można tym myć włosy szatynki czyli moje i będę miała wtedy jaśniejszy połysk?????

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline hania3033

• Chuck Norris
a tak przy okazji dziewczyny to można tym myć włosy szatynki czyli moje i będę miała wtedy jaśniejszy połysk?????

najlepiej zapytaj fryzjera, ale mi się wydaje ze nie. Mogą spłowieć i zupełnie stracić blask, bo szampon w końcu nie bez powodu jest dla blond przeznaczony... Ale jest wiele szamponów do włosów brązowych, czarnych itp., które też nadają super połysk :) np. sunsilk do brązowych, a przy tym super pachnie :) a, fajny jest też sunsilk do blond, ale on jest już bez tego efektu platyny, po prostu fajnie odzywia i nie powoduje żółknięcia...

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Super to zdjęcie z zezami  ;) Też jestem ciekawa Ciebie w wersji blond, jakoś nie mogę Ciebie sobie wyobrazić póki co  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
hania dzięki za odpowiedź

Justys jeszcze jeszcze jeszcze  ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Super zdjęcia Justynko :)
Tez jestem ciekawa wersji blond ;0

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
naprawdę bardzo fajnie te zdjęcia wyszły wam :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ale super.......  ;D ;D ;D ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale fajne te fotki w kółeczku :) super pomysł

ja też jestem ciekawa tego blondu bo jakoś sobie Ciebie w takich nie mogę wyobrazić  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
A to ja jeszcze swoje trzy grosze wrzucę co do justynki w wersji blond - ja Cię właśnie w niej widzę ;) stopniowe przechodzenie od pasemek ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziewczyny spokojnie do blondu to mi jeszcze daleko  ;D
ja to musze robić stopniowo  ;)
narazie wyszło mi coś takiego :

a co blondu hmmm jedni mówią że lepiej , inni że w ciemnych lepiej, a jeszcze inni że i tak i tak fajnie  :P

hmmm mam tu jedną fotkę zeskannowana ale ja na niej miałam 18 lat i fotka jest ze studniówki - drugiej z rzedu tzn , na jednej byłam w piątek a na kolejnej na następny dzień w sobotę więc prosze nie patrzcie na moje zamglone oczy  bo ta fota jest z tej sobotniej studniówki ;D ;D ;D

Cieszę się że sesyjka się podoba  ;)
mam wklejać dalej ??

Offline hania3033

• Chuck Norris
No pewnie że wklejaj!! :D w blond super :) z pasemkami też :)