Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 95342 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Hihihi, ale fajnie, rodzina się rozrośnie szybko :-)

Dziadkowie dostaną fioła z obfitości szczęścia chyba :-)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
oj gdybyś widziała moją teściową - cały czas gadała że ślubów dzieci to Ona nie doczeka , że kiedy to będzie, a wnuków to na pewno nie zobaczy , to tak marudziła ze wykrakała - 3 wesela w przeciągu roku  ;D ;D ;D
a najlepsze jest to ze ja najkrócej sie znałam z G i pierwsi wyjechaliśmy z weselem a tu siostra z pokoju krzyczy ze ona chciała w lato 2009  :P a brat mówi - ze on  to tak za 2-3 lata minimum  ::) no i jak my zaklepaliśmy datę to siostra pojechała szukac sali i zdecydowali sie na październik 2008 , a  pod koniec stycznia przyszła kolejna wiadomość - bedzie dzidziuś wiec brat miał wesele 3 tyg po nas  ::)  ;D
I takim to sposobem wszyscy masowo ożenieni  :P no a teraz zbędzie masówka wnuków  ;D ;D ;D

Offline MagdaN

• forumowicz
Hihi, fajna historia :-) Taka ciepła i optymistyczna - tak to ma w końcu być, prawda?

[ja chyba jednak konserwatystka jestem, a myślałam, że taka liberałka ze mnie ;-)]

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
moi rodzice i teściowie by się załamali od razu...
koszty pewnie mega.

Offline MagdaN

• forumowicz
chyba, że każdy płaci za siebie, co nie jest znów aż taką rzadkością...

:-)

Ale teściowa generalnie "dostała za swoje" trochę, hihi ;-)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
ale fajna historia :) 3 śluby w podobnym czasie i od razu dzieciaczki :) super wiadomość dla teściowej :) no właśnie, jak to przyjęła? :)

Offline anetka1232

• forumowicz
Teściowa dostała present którego się tak domagała. Gdyby inni też tak podchodzili do tego jak twoja teściowa... to byłoby cudnie

Morgan
  • Gość
Justynka efekt jest porazajacy :) super wyglada, tak jak myslalam!!!! :))
A co do Twojej tesciowej kochana :) To jeszcze jednego wnuczka brak  ;D wiec nie mow ze masowy wysyp  ;D no chyba ze jestes w ciazy  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale się zielono zrobiło  :) super te ostatnie fotki... zwłaszcza te robione jakby zza drzewa  :brawo_2:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Super fotki  ;D a Justyś a jak tam mieszkanko wprowadziliście się już ?? Chyba że już pisałaś o tym a ja nie doczytałam ???

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dzień dobry cześć i czołem  ;D ;D ;D

Wracając do teściów Oni własnie nie dawali nam kasy na wesele tylko to było bardziej w formie prezentu, mój G sam płacił ale teściowa mu tam zawsze coś dorzuciła :) u rodzeństwa było podobnie  ;)
aaa jakby tego było mało to w styczniu i lipcu tego roku wesela miały chrześnice teścia  ;D ;D ;D

Teściowa bardzo sie cieszy Ona zawsze mówi że nie straciła synów czy córki tylko zyskała dwie córki i syna  :D
Trochę marudziła o to że dziecko przed ślubem bo Ona bardzo religijna jest ale jak zobaczyła zdjecia z USG to jej przeszło  ;D
Natomiast teściu hmmm tu jest trochę ciężej bo to wieczny pesymista  :-\ najbardziej było mi przykro że nawet nie powiedział ze np fajne wesele było ,ze tak to zorganizowane  , nawet nie podziękował a tylko u nas tak naprawde nic nie pomagał  :-\ ale G mówi że On już tak ma ze poprostu nie umie podziękowac , pochwalić .... , zawsze znajdzie coś co by zmienił  ::)

My w sumie mieliśmy trochę nerwów przez to bo najpierw sisotra chciała tam gdzie my wesele, ten zespół , nawet z naszym kamerzystą była umówiona ale jak sie dowiedziała ze go mamy to już sama zrezygnowała  ;D itd  ale później juz było ok , teraz im mówimy ze zgapiaja od nas - wesele  :P podróz poślubną  :P - bo byli tam gdzie my jedziemy - a my wszystko przed nimi rezerwowaliśmy  :D

a z drugim weselem baliśmy się że poodpadają nam goście od G strony - i tak też sie stało  :( poprostu nadmiar wesel i nie kazdy mógł sobie pozwolić , no ale cóż tak bywa .... teraz już podchodze do tego inaczej ale wcześniej to mi się płakać chciało  ::)

Kolezanaka poprosiła mnie o zrobienie winietek na jej wesele na 5 września  :D tak więc musze poszperac na all za jakimiś dodatkami , jakąś wizję mam no ale zobaczymy co z tego wyjdzie  ;)

Morgan
nie nie jestem  ;D a kiedy to czas pokaże, narazie mamy oboje nie ciekawą sytuacje w pracy więc nie wiem jak to się potoczy , zobaczymy mój mąz już by chciał, ale ja chyba narazie jeszcze nie  ;D

Jesli chodzi o mieszkanko to jeszcze nie ,ale nam to na rękę  ;D

Dziękuje za miłe komentarze odnośnie zdjęć  :D

Uciekające Panny Młode  ;D

« Ostatnia zmiana: 4 Sierpnia 2009, 10:03 wysłana przez Justys851 »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ekstra te fotki... coraz lepsze wklejasz Kochana :) ta trzecia wymiata  ;D piękne światło

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Fotki super  ;D ;D też bym chciała mieć taka sesje w tyle par  ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
kacha8609 jak 2011 zmieszczę się w suknie - nie ma problemu  ;D ;D ;D

Offline MagdaN

• forumowicz
Hihihi, super zdjęcia, kurczę, pomyślałabym, że jak jest wiecej par, to się to wszystko jakoś rozmywa, ale zupełnie nie i jeszcze ta zieleń w tle - super :-)

Co do dzidzi, to wydaje mi się, że ostatnio trend jest dokładnie odwrotny niż był kiedyś - tzn. panowie chcą, a panie jakoś średnio się palą :-) Ciekawe, z czego to wynika...

Offline anetka1232

• forumowicz
Fotka z rączkami bardoz fajnie wygląda:D

Morgan
  • Gość
Justynka fajne fotki, ta z raczkami super :))

A charakterem tescia sie nie przejmuj moj maz ma podobny, moze nie pesymista ale przewaznie tez sie nie odzywa ;)))
Ja sie juz nauczylam z tym zyc :) Bo za to ma cos innego  w sobie :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Świetne te foty Justyś  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
O to teściowa naprawdę musi być ucieszona :D
A fotki (ech, staje się już nudna... :P ::) ) jak zawsze SUPER :D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
zielono mi jak patrzę na fotki  ;D

Offline agu-s

• Chuck Norris
Justyś foty bossskie po prostu ;D

mam nadzieję, że jednak bedzie żonkowy 8)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Kurcze, ze nikt u mnie nie bierze jeszcze slubu bo tez bym chciala taka sesje, jednym slowem przeslicznie!

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Fotki przecudne..duzo widzialam ale te??
Pierwsza klasa i orginaly!  :o

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
jeszcze tyle obrączek na jednym zdjęciu nie widziałam;-))))

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Justys, ta z rączkami fotka wymiata! :)
a Twój teść do mojego ojca podobny ( z podejścia)... trochę, no i poza tym mój ojciec ma teksty super:
np. moja mama tiul na maszynie przeszywa (by się nie strzępił) do mojej deko na samochód,a tata od niej, że już tyle kasy wsadziliśmy w to wesele, a ona jeszcze coś robić musi... strasznie mi się przykro zrobiło, bo oszczędzam na czym mogę.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mój tata dostał fioła na wieść o pierwszym wnuku, a co dopiero jakby od razu dwójka mu się szykowała :P Zacałował by je na śmierć :P
Justys moja teściowa mówi tak samo(już od dawna) że ma dwie córki i dwóch synów ;D A Teściu, jak i Twoj, jest wiecznie niezadowolonym pesymistą! ::) Ale szkoda miejsca na forum, by opisywać jego akcje ;D

Justys nie kończ jeszcze, poczekaj na fotki z kolejnej sesji! :) Ale w razie gdybys jednak zakończyła, to ŻONKOWY się kłania! Nie zostawiaj nas!

Morgan
  • Gość
madzia moi rodzice tez oszaleli na wiesc o wnuczce ;)))

Justynko a moze zonkowy zalozysz co?

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Oki Justyś trzymam Cię za słowo  ;D ;D

Offline beatrisss

• użytkownik
  • **
  • Oddaję Ci mą duszę a wraz z nią miłość bez granic
  • data ślubu: 08.08.2009
nie, ja już nie wiem co pisać .... Justynko ale narobiłaś tą sesją ;)
no nie wiem co mam pisać, nie wiem :) słów brakuje
na pewno długo długo długo tak pięknej sesji nie ujrzę i tak oryginalnej :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jest mi niezmiernie miło że fotki się podobają  :D :D :D

Nie wiem jak rozwiązac to z tym plenerem, najprawdopodobniej będzie on 22 sierpnia więc to jeszcze troche jest a do tego czasu nie amm co pokazywać  ;D ;D ;D
Chciałam filmik obrobić ale mój G porzadkuje komputer , format i te sprawy i narazie nie mam jak tego przekombinowac bo na swoim laptopie nie mam dvd  ::)

Ja nie wiem czy można zostawić otwartą relację i zaczać żonkowy ???? ktoś cos wie na ten temat ??  :drapanie: Czy w żonkowym ewentualnie pokazac i linki do filmików ??  ???

Hmm mam jeszcze jedną sprawe  - może pomożecie  ;D

Otóż jak mówiłam 5 września wypadaja nam dwa wesela , jedno jest mojej przyszywanej jak to się mówi kuzynki ( córka bardzo dobrych znajomych rodziców ktorzy kumplują sie ze sobą od 35 lat ) i moje psiapsióły na którym bedzie cała ekipa moja, Grzeska kumple którzy sa poswatani z moimi kolezankami  ;D
Zdecydowaliśmy się isć do psiapsióły mojej ze względu na towarzystwo , wiecie tam poza moimi rodzicami rodzicami i siostrą młodej i jej meża nie znam raczej nikogo gdzies sporadycznie sie spotkałam ale to minimum jakieś 10 lat temu.
Okazało się ze mój brat też nie może isc na to wesele bo 6 września o 3 rano musi wyjechac  na jakas konferencje z pracy  :-\
Moi rodzice byli na weekendzie u tych znajomyc no i Oni są bardzo zaiwedzeni że my nie idziemy  :( , wczoraj znowu dzwoniła "ciocia" bo akurat ogladała nasza płyte i pytała czy aby napewno i dlaczego itd  ::)
Kurde trochę mi głupio bo to naprawde fajni ludzie, prawda jest taka że ja sama rzadko sie znimi widuję , Oni u nas byli wszyscy noa do nich tylko rodzice pojadą, ja wiem ktos inny by to olał ale mnie to męćzy bo  tak naprawde chciałabym iść i tu i tu z większym naciskiem na psiapsiółe  ;) - wiadomo 60 % wesela to będa moi znajomi z lat licealnych  ;)
I wymyśliłam cos takiego z racji tego że ślub "kuzynki" jest o 13 a psiapsióły o 17 , to pojedziemy chociaż do Kościoła do tej kuzynki z jakims prezentem myślę ze tak do 100 zł i potem pojedziemy już na ślub i wesele do przyjaciółki.
Miejsca te sa oddalone od siebie o niecałe 70 km  ::)
Czy myślicie że tak wypada ?? czy nie będzie to głupie że przyjechalismy tylko do Koscioła a na wesele idziemy gdzieś indziej ?? wiem ze nas będa ciagli na wesele  :-\
Kurcze nie wiem jak sobie tak pomyślę to chyba było by mi miło jakby ktos tak zrobił, ale wiecie różni są ludzie, żeby to jakoś nie było dziwnie odebrane  ::)
Pomóżcie Kochane  ;D