Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 96713 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziękuję Kochane za takie komplementy - nie spodziewałam się  ;)
Tymbardziej jak dzisiaj oglądałam zdjęcia brata G to mają świetne , takie inne , a my  :'( :'( :'(

Sesja w 3 pary odbędzie się najprawdopodobniej w Ogrodzieńcu i na Pustyni Błędowskiej  ;) i całkiem możliwe ze w tym tygodniu  ;D - ale fajnie ubiorę jeszcze suknie i potem jeszcze raz  ;D ;D ;D

Tak wogólę będe ciocią  :D :D :D

madzia_n nic nie szkodzi  ;) Tak jak napisała Agatka to zamek w Bedzinie , przy głównej drodze w sumie zaraz obok targu  ;)
Fotki mieliśmy tez w parku na Kazimierzu i przy tym muzeum w Bedzinie ;)
Ze znajomą planujemy pojechać na starą cementownie, na jakiś stary dworzec - myślałam nawet u mnie i gdzieś nad wode - Pogoria lub Sosina  mam ochote wskoczyć  do wody ;D

margolka dziękuję , tak sama się czesałam i sama malowałam , a plener mieliśmy w poniedziałek po weselu  ;) I zacznij relację  ;D

anulla_p nie mam pojęcia czemu nie widzisz  :( :( :( a moze masz jakas blokadę załączoną czy cos w tym rodzaju  ::)

Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa :
evelaz  :Daje_kwiatka:
paooolka  :Daje_kwiatka:
anetka1232  :Daje_kwiatka:
madzia_n  :Daje_kwiatka:
margolka  :Daje_kwiatka:
anulla_p  :Daje_kwiatka:
justyna85  :Daje_kwiatka:
nnniuniek  :Daje_kwiatka:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Z pewnością przekopię internet ;D Zdałam sobie sprawę ze przecież trzeba w końcu się nad tym zastanowić... ;) Ale ten czas leci.
Kochana, Wasze zdjęcia i tak są najbardziej wyjątkowe! W końcu to WY na nich jesteście :) Może wydaje Ci się że ktoś inny ma lepsze zdjęcia... Ale dla Was to Wasze są najpiękniejsze! Za parę lat pokażecie je dzieciom, i te dzieci będą zachwycały się nad nimi! :)
Ah, i pomyśl jeszcze że czeka Was jeszcze jedna sesja "sam na sam" :) :) :)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Bardzo mi się podobają zdjęcia, przepięknie wyszliście - nie bądź zła z ich powodu, widać jacy byliście szczęśliwi  w tym dniu :-)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Justys mi się wydaje, że Ty zbyt krytycznie do tych fotek podchodzisz :) fakt, czasami się zdarza, że jakaś forumka ma zdjęcie ala małe dzieło sztuki, ale przecież Twoim zdjęciom też niczego nie brakuje :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No tak... Szczerze powiem, że ja to bym chciała tak wyjść z A. na zdjęciach ::) Bo My zawsze jakieś miny strzelamy albo coś ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Justyś, czy możliwe żebym Cie dzię widziała w plejadzie popoludniu?? Jak nie to bardzo podobną dziewczynę, prawie jak sobowtór!  ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
witam po weekendzie  ;D oj miałam troche do nadrabiania, ale stwierdzam że zdjęcia z pleneru bardzo ładne, no ale bardziej jednak podobają mi się te z wesela  :) fajnie zrobiliście z tym że fotki są robione od innej strony zamku, tej nie oklepanej :) piękna para to pięknie wychodzi na zdjęciach  ;D  i bardzo podoba mi się pomysł z robieniem zdjęć z innymi parami! moja kumpela wychodzi za mąż po 2 miesiącach po mnie to musze jej ten pomysł zaproponować  :na_ucho:

Offline beatrisss

• użytkownik
  • **
  • Oddaję Ci mą duszę a wraz z nią miłość bez granic
  • data ślubu: 08.08.2009
oj Justynko Justynko, zdjęcia są śliczne  :) i nie wiem czego od nich chcesz
jak najbardziej zgadzam się z mądzią_n, to dzięki Wam są one wyjątkowe. Zbyt krytycznie je oceniłaś i z wielką ciekawością czekam na następne :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Witam po weekendzie  ;D Miałam szalony weekend (chrzciny) więc nie miałam jak wcześniej zajrzeć do Ciebie ale wszystko nadrobiłam  ;D
Justyś gratuluję Ci obrony   :skacza:
Zdjęcia z pleneru hmmm ładne są wyraźne itp. ale chyba faktycznie brakuje im tego czegoś ( mam nadzieje że się nie obrazisz   ;) )
A co do sesji w trzy pary to myślę że to rewelacyjny pomysł  ;D ;D Zdjęcia pewnie będą superowe  ;D I jak w końcu kiedy robicie tą sesje? Dacie rade w tym tyg.??

Morgan
  • Gość
Justynko co Ty chcesz od tych fotek?  >:( Przeciez są super!!! :) Nawet pogoda Wam sie udała! Nie marudz dziewczyno! Zdjęcia są przepiekne!

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
No właśnie, ja tez nie rozumiem o co Ci chodzi?
Macie naprawdę ładne zdjęcia :) I świetne wspomnienia :)
Mam nadzieję, że jeszcze dorzucisz trochę zdjęć :D
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Zdjatka całkiem fajne, ale chyb rozumiem Justynko, że chodzi Ci o brak takiej "iskierki"...wydaje się, że obrobienie ich powinno przynieść oczekiwane efekty, troszkę więcej kontrastu, sepia, światłocienie...tylko, żeby komuś się chciało nad tym popracować :) Wy jako modele jesteście rewelacyjni  :skacza:

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
noi nadrobiłam;-))))

Zdjęcia piękne,pieknie wyglądaliście i zazdroszczę,że będziecie mieli jeszcze dodatkowe sesje;-)))) Śliczna z ciebie dziewczyna i bardzo fajnie czyta się relacyjkę a teraz ogląda fotki z pleneru,mi sie podobają,każda fotka jest oryginalna i w swoim rodzaju,nic im nie brakuje według mnie,wiadomo są lepsze i gorsze,jedne sie podobają bardziej inne mniej......nie warto porównywać z żadnymi innymi,bo to te są Twoje;-)))) czekamy na c.d
acha noi GRATULACJE Z OBORNY pANI dIETETYK;-)))))) ja tez miałam studiować taki kierunek,ale finanse mi to uniemożliwiły niestety,żeby studiowac w innym mieście..no ba....
na priv wysłałam Ci małą prośbę;-))) :-* :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
Justyś wklej więcej fotek z pleneru  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Może macie rację z tymi zdjęciami, może poprostu miałam wysokie wymagania i się zawiodłam troszkę ale mój mąż ma takie same zdanie  ::)
cieszę się że jednak podobają Wam się zdjęcia  ;)

mikoala tak byłam w plejadzie ok 19  ;)

wczoraj tez w ikei zakupilśmy 2 komody  ;D

Dziękuję za wszystkie miłe słowa  ;)

Sesja w 3 pary nie wiadomo kiedy będzie bo nie możemy się zgrac z czasem, chcieliśmy w tym tyg ale siostra G z mezem ida na wesele, więc może w przyszłym tyg , nei mam pojęcia - wiem jedno - chciałabym żeby już była  ;D

Daruda serdecznie dziekuje - teraz czas zrobić mgr  ;)

W takim razie kolejne fotki

« Ostatnia zmiana: 6 Lipca 2009, 19:14 wysłana przez Justys851 »

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ale wesołe fotki! CO Ty od nich chcesz są swietne i śliczne!
Odnosnie plejady- nawet nie zdajesz sobie z "popularnosci" ze ludzie CIe rozpoznaja nawet w sklepie, wszystko to wina ewesela :) oczywiście zartuje sobie  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajne to zdjęcie pierwsze - taki malutki mężulek  ;D

Offline anetka1232

• forumowicz
Pierwsza fotka jest świetna:D:D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Super to pierwsze zdjęcie  ;)

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Ponadrabiałam! :-)

Szkoda, że się smucisz swoimi zdjęciami, bo naprawdę są ładne. Czasem człowiek się uprze na coś i nie da mu się wyperswadować (np. ja swoją fryzurę ślubną) i choćby wszyscy się zachwycali, to się nie da przekonać, ale może nam się uda, bo fotki naprawdę ładne, takie naturalne - mnie się bardzo podobają.

Pozdrawiam!

Offline hania3033

• Chuck Norris
Bardzo bardzo bardzo ładne zdjęcia!!! A to z miniaturką męża po prostu rewelacja!!!! :D
Buziaki :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
hurrra widzę wszystkie zdjęcia z pleneru i te zaległe których nie widziałam też  ;D może to wina internetu była
super się ogląda  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja też chcę takie jak to pierwsze zdjęcie! świetne jest!

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Super fotki

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
nie było mnie więcej niż tydzień i tyle do nadrabiana miałam :D zdjęcia są bardzo ładne takie naturalne
i najważniejsze GRATULUJĘ OBRONY  :bukiet:

Morgan
  • Gość
O tak przepiekne ujecia!

Offline beatrisss

• użytkownik
  • **
  • Oddaję Ci mą duszę a wraz z nią miłość bez granic
  • data ślubu: 08.08.2009
super  :!: i bardzo podoba mi się fakt, że Wasz fotograf pokazuje gdzieś w tle zamek. Mam teraz porównanie z sesją koleżanki, gdzie w tle widnieją tylko jakieś mury, trawy i krzaki i gdyby mi nie powiedziała,że sesje miała na zamku to nie wiedziałabym ;)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
śliczne są te Wasze zdjecia :) :) :)
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Fajne to zdjęcie gdzie "trzymasz" na ręce mężulka hehehe

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
Zdjęcia są świetne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to z mężem na dłoni!!!  :o bombowe

Co ty w ogóle piszesz!! czego tym zdjęciom brakuje??? są świetne takie naturalne i pełne was... a nie jak na wystylizowanych zdjęciach na których każdy wygląda tak samo