Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 96253 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Kochan ależ miała nadrabiania... wyglądałaś pięknie, i widać jak fantastycznie sie bawiliście.
Gratuluje zdanego egzaminu.
I jeszcze jedno... Dom dziecka.... my bylismy w poniedziałek zaraz po weselu, ileż emocji tam było i wzruszenia, jestem ciekawa jak u was?

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Morgan
  • Gość
Justynko nie moge sie normalnie napatrzec na Ciebie :)) super zdjecia i super wygladaliscie :))))

A co do biustu to juz Ci pisze na priva ;))))

Offline mikoala

• Chuck Norris
Super że udało sie na 5!!!
No u mnie nie bedzie tak malutkich dzieciaczków, no ale to tylko dlatego ze w naprawde najblizszej rodzinie takich nie ma! Prawdopodobnie bedzie jedna 2,5 latka! Płacililście za te Maluchy na sali????
Ehhh nie widze zdjęć ostatnich, ale napewno w domu mi sie wyswietlą!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Dziękuję za gratulację , przeszłam przez najgorsza sesje w sowim życiu - 6 egzaminów  :D

Jeszcze raz dziękuję za gratulację  ;)

mk.mika a gdzie byliście , w którym ?? ja sie boję zeby się przy tych dzieciaczkach nie popłakać  :-\

Morgan dziękuję Ci Słońce bardzo  :D już odpisaam  ;)

mikoala u mnie w sumie była tylko trójka  ;)
Nic nie pąłciliśmy za te dzieciaczki bo w sumie co tak naprawde one zjadały no dobra moja chrzesnica wtrąbiła cały suchy makaron mojej bratanicy - ta na szczeście spała i tego nie widziała  ;D ;D ;D

Tak sobie wczoraj obliczyliśmy wszystko i jestemy bardzo zadowoleni bo weselicho nam się zwróciło  ;D
Ciesze się że goscie nie nadawali nam jakiś bzdurnych i powtarzających się prezentów  ;)
Dostaliśmy z prezentów : komplet sztućcy ale to taki wypasiony w drwenianej walizce, 2 komplety pościeli, jeden komplet ręczników, komplet garnków , zegar na ścianę , blender, album na zdjęcia - to od brata G i jego narzeczonej bo umówilismy się że sobie nic nie dajemy ( bo co później byśmy im oddali ta kase  ;D )wstawkę hamulcowa do lokomotywy  ;D kieliszki do szampana z Turcji  :D i takie szklaneczki do whisky- to od znajomych którzy byli tylko w Kościele  ;)

Większosć tych przentów była jako dodatek do koperty  ;)
Cieszę sie ze goscie tak do tego podeszli  :D :D :D
Zreszta sama zawsze się pytam co chcą chociaz zazwyczaj każdy mówi ze pieniądze  ;)

Teraz bratu G i jego żonie kupilismy tez takie kieliszki jak siostrze z wygrawerowaną data i imionami - bardzo się cieszyli , szkoda ze nikt nam takich nie sprawił  ::)  ;D

Morgan
  • Gość
Nie za ma co :D
A poza tym nie wiedziałam, że prowadzisz SOWIE życie hihi  :hopsa: :hopsa:

Offline mk.mika
  • maniak
Justys851 - ja zanim zaczęłam robić zaproszenia zadzwoniłam do domu dziecka w Katowicach Szopienicach, tam prowadzą dom siostry zakonne, i w trakcie rozmowy doszłyśmy do tego, że dzieciakom książki się przydadzą, bo maskotki dostają, słodycze też, a książek zawsze mało.

RELACJA

Offline hania3033

• Chuck Norris
MOJE GRATULACJE!!!! ;D :Najlepszy:
Ale fajne te zdjecia...... :D dzieci na weselu rzeczywiście dodają uroku, ale u nas maluchów nie będzie, bo nie mamy ich w rodzinie :P tylko jeden cudny sześciolatek - ale on nadrobi za wszystkich ;D
A powiedzcie mi - bo teraz zwróciłam na to uwagę... Czy jesli pan młody ma wpięty kwiatek w marynarkę, to wtedy nie daje się już chusteczki do kieszonki?? Bo myślałam, że sie daje i chciałam żeby D. miał kwiatka i na "podkładkę" chusteczkę dopasowaną oczywiście pod krawat, ale teraz to już nie wiem ::)
Buziaki :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :Najlepszy: :Najlepszy: :Najlepszy: gratuluje 5 super!!!!

uwielbiam twoja trelacyjkę.... jest piekna  :Serduszka:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Morgan SOWIE - o co chodzi  ::)  :drapanie: bo nie kumam  :glupek: to chyba chodzi ze nocne  tak ??  ;D ;D ;D

mk.mika my tez przed weselem dzwoniliśmy tyle że do Małego Domu Dziecka w Sosnowcu i najbardzie prosiły o kosmetyczne rzezcy , ale i słodyce dla tych starszych dzieciaków, akurat mamy tego trochę plus maskotki no ale to już nie nasza wina nie prosiliśmy o nie a goście przynieśli ale sa takie słodkie  :D mam nadzieje ze bez problemu je przyjmą  ;)

hania3033 hmmm w sumie tonie wiedziałam jeszcze tak razem żeby było  ::) ja nie chciałam tej chusteczki tylko samego kwiatka żeby mia więc sie nad tym nie zastanawiałam  ;D
ale wydaje mi się że nie bardzo to razem będzie wyglądac aczkolwiek każdy ma inny gust  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
hania3033 hmmm w sumie tonie wiedziałam jeszcze tak razem żeby było  ::) ja nie chciałam tej chusteczki tylko samego kwiatka żeby mia więc sie nad tym nie zastanawiałam  ;D
ale wydaje mi się że nie bardzo to razem będzie wyglądac aczkolwiek każdy ma inny gust  ;)[/b][/center]

hehe, mi to tam nawet o gust nie chodzi tylko po prostu nie wiem jak sie robi :P :oops:
No ale skoro mówisz, ze raczej jedno albo drugie, to muszę przemyśleć. W końcu jesteś już "doświadczona" ;D

Morgan
  • Gość
HiHi w ostatnim swoim poście napisałas ze przeszlas w sowim życiu najgorsza sesje ;P oj mialas literowke ale mnie ona rozbawila ;))

Dom Dziecka wezmie wszystko bez problemu nawet zabawki!!! Oni i tak bardzo sie z tego uciesza! :)

Moj maz mial tylko butonierke(kwiatka)... zgadzam sie ze albo jedno albo drugie.

Offline agu-s

• Chuck Norris
jak dla mnie też zdecydowanie- albo kwiatek albo chusteczka, nigdy razem ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Niunia jest słodziutka  ;D Kiedy wrzucisz filmik z pierwszego tańca  ??? Jesteśmy bardzoooo ciekawe  ;D ;D buziaki  :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
nie wiem czy zwróciłyście uwagę na to, że jeżeli ktoś ma chusteczkę to raczej starsi panowie, młodzi nie używają tej dekoracji, tak mi się teraz nasunęło

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mi też się wydaje, ze albo kwiatek albo chusteczka. Ja wole mojego PM z kwiatkiem :)
Justys super, ze wesele Wam sie zwróciło! :) Mało kiedy tak się zdarza ;) Ale i tak najważniejsze w tym wszystkim jest to, że zabawa była super! :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
hmm Kocur miał kwiatka a chusteczka (była w komplecie do kamizelki) została niestety w domu.... na weselu ciągle dzieciaki na niego właziły i się przytulały i jego kwiatek z butonierki nie dotrwał do 22ej... trochę żałowałam że nie mamy chusteczki bo by ją sobie włożył zamiast a tak pusto było  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Szkoda, ze nie wzieliscie chusteczki jako cos zapasowego....
Ale dziekujemy za radę, teraz bede pamietala, by ją zabrac, tym bardziej ze "nasze" dzieci nie odpuszczą ani wujkowi, ani cioci ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a ja powiem wam, ze tez sie zastanwialam, kwiatek czy husteczka, i znalazlam kiedys zdjecie gdzie facet mial i to i to i bardzo ladnie wygladal, ale zdecydowalismy tylko na 1 tylko jeszcze nie wiadomo na ktore.  ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
wow, no co Ty, wesele się zwróciło ? :) hojni Ci Twoi goście :) Obawiam się, że moi nie skumają by nie kupować prezentów mimo tego, że daliśmy te wierszyki "o pieniążki".

Offline mk.mika
  • maniak
Zasada jest taka, że albo kwiatek albo chusteczka... ;)

RELACJA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Helloo wieczorową porą  :D

Morgan hehe nie zauważyłam  :D

kacha8609
będzie będzie ale narazie G zajmuję kompa z dvd i nie mam jak tego poprzerabiać  ::)

Tzn fajnie że się zwróciło ale i tak najważniejsza była zabawa i to ze goście tak świetnie się  bawili i jeszcze do tej pory dostaje maila i sms z podziękowaniami za świetną zabawę  :Wzruszony:

Dzisiaj zawieźliśmy dzieciaczkom zebrane rzeczy, Pani kierownik sie ucieszyła, a my wizęliśmy cukierki i prześlismy po całym Domu rozdając je dzieciom, to jest coś niesamowitego jak w oczach tych dzieci widać tęsknotę za prawdziwym domem, za mama i tata  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: Jedna dziewczynka się do mnie przykleiła i nie chciała mnie puścić  :( Dałam jej misia i chwile porozmawiałam , na szczęście odpuściła ale zaraz po tym pokazałam mojemu G że wychodzimy bo bym się tam popłakała zaraz tymbardziej wiedząc ze nie mogę im pomóc tak jak one by tego chciały  :-[

A teraz dalsza część relacji ...

To może trochę pląsów :

Z moim braciszkiem  ;D

chcecie jeszcze  ???  ::)

Offline anetka1232

• forumowicz
śliczne fotki. pewnie że chcemy:D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wow.... ale wypasiona zabawa!!!!  ;D ;D goscie niezle szaleli  :D :D

pytanie... justys ty tu przed nami nic nie chowaj... wklejaj jak leci  ;) ;)

:-* :-* zostawiam

Offline hania3033

• Chuck Norris
dziękuję za odpowiedzi onośnie chusteczki czy kwiatka i przepraszam justyś,  ze w twoim wątku... :oops: :Daje_kwiatka:
Impreza widać pełną parą!! ;D też mi pytanie czy chcemy jeszcze.... Oczywiście że chcemy!! :D

Offline nnniuniek

• forumowicz
oczywiście, że chcemy więcej  :skacza:
nie musisz się nas pytać bo my nigdy nie mamy dość...
widać, że zabawa udana, mam nadzieję, że u mnie też się wszyscy będą tak bawić  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buty rewelacyjne te fioletowe u pani blondynki i jeszcze jedne, u tej co miała niebiesko czarną sukienkę, bardzo mi się podobają   ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
 ;D prawdziwe tańce i swawole gości, widać że się świetnie bawili  :cancan:

chcemy więcej fotek!!!  ;D

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
No pewnie, że chcemy!!!  :skacza:

Offline agu-s

• Chuck Norris
Justyś no co za pytanie... pewnie, że chcemy więcej fot ;D ;D ;D