Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 94734 razy)

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
buhaaaaaaaaaaaaa
Niezle!!! ;D

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
 :skacza:  świetne to, muszę przekazać naszemu dj-owi  ;D

Zdjęcie z miotłą wygrywa  ;D I jak będzie w życiu codziennym, ON sprząta, a Ty pokazujesz  :D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
fajna ta przysiega jak bede na spotkanu z zespolem to zapytam czy maja cos takeigo jak nie to beda juz mieli :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ale miałam nadrabiania...  :Uu: :Uu: :Uu:

wyglądaliście pięknie... te fotki na których welon Ci fruwa są po prostu niesamowite a ta czarno-biała jest bossska... od razu widać, że mieliście bardzo dobrego fotografa  :)

słowa przysięgi mieliśmy identyczne  ;D ;D ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
to wy tlukliscie kieliszki na sali? szampanowki? a ja myslalam, ze tlucze sie tylko te po wodce po przywitaniu chlebem i sola. widocznie wszedzie jest inaczej

Offline Justys851
  • Chuck Norris
pamela w każdym regionie Polski jest inaczej, ja też sie zdziwiłam gdy widziaałm dziewczyn relacje dlaczego oni tłuką te kieliszki po wódce/wodzie  :P
W naszym regionie tłucze się właśnie szampanówki na sali i jest sprzątanko a u Was tego nie ma  :P

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Najwazniejsze ze to Twoj maz musial zrobic z tym porzadek, niech sie wprawia :)

Fajne ujecie jak tak rzucacie razem :) jacy Wy zsynchronizowani :P

Jestem szczęśliwą mamą.....

Morgan
  • Gość
Jak bylam na weselu za Tarnowem to mlodzi tez trzaskali wlasnie kieliszki od wodki :)) Roznie bywa w roznych regionach :))
Justynka przysiega fajnista  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
spodobała mi się ta przysięga gości  ;D
dzień mnie nie było a czytania... wow

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
my też tłukliśmy te do wódki/wody i to na dworze... sprzątania nie było  ;)

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
Dotarłam w końcu! Jestem z siebie dumna :) Przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale od kilku dni siedzę nad pracą mgr (na szczęście obrona już za dwa tygodnie :))
Jedno muszę przyznać - wyglądaliście bajecznie, Twoja fryzurka z kwiatami (a właśnie, jak one się nazywają?), suknia. Zazdroszczę Wam księdza, którego na pewno będziecie wspominać z uśmiechem na twarzy.
Wesele zapowiada się nieźle ;D
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
u nas wlaśnie tłucze sie po wodce/wodzie na dworze przy przywitaniu chlebem i sola ale nikt nie sprzata :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
przysięga świetna :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Witam Was Kochane
Jak to mówią -co kraj to obyczaj , jakby wszędzie było tak samo to by nudno było, a tak można dowiedzieć się ciekawych zwyczaji z innych regionów Polski  ;)

Zaraz zmykam dekorować sale na sobotnie weselicho  :cancan: podobno mam być kierowniczką dekoracji  :P
hehe tzn wypisałam Młodym co mają kupić bo koncepcje mam , podobno kupili ale ja tego nie widziałam - dzisiaj będę tworzyć  ;D ;D ;D ;D bierzemy tez moja mame do prasowania  :D :D :D

Póki co jedziemy dalej....

Po przysiędze czas na Pierwszy taniec ooo rany ale ja się stresowałam przez niego, przez co na obiad zjadałam tylko troche rosołu , parę klusek śląskich z surówką  ::) w żołądku miałam niezły ścisk  ;D
Jak wiecie mieliśmy mixa - wolną piosenkę z szybką  ;)

niektóre zdjecia są od znajomych więc jakość średnia  :P

Tu narazie sie bujamy  ;D ;D ;D

« Ostatnia zmiana: 11 Czerwca 2009, 16:33 wysłana przez Justys851 »

Offline anulla_p

• Chuck Norris
bardzo, bardzo ładnie, i sukienka pięknie prezentuje się w całej okazałości  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline agu-s

• Chuck Norris
chciałabym zobaczyć ten Wasz mix ;D ;D ;D
suknia rzeczywiście pięknie się prezentuje :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No i się zacięło..... jedziemy  8)

to se G złapał  :P

Ogólnie jesteśmy zadowoleni jak wyszedł nam pierwszy taniec, G coś tam pomylił ale nawet tak tego nie widać, w sumie oglądając płytę  na poczatku można zauważyć na naszych twarzach  stres ale potem jak większość wstała i klaskała nam do końca tańca stres minął  ;)
Byliśmy w szoku ze wszyscy tak pozytywnie zareagowali  ;D pytali się nawet gdzie uczyliśmy się tańczyć , nie chcieli uwierzyć ze w pokoju  ;D
miłego dzionka  :D

Offline margolka

• Chuck Norris
Justyś świetne zdjęcia z pierwszego tańca  :D A Ty w swojej sukni wyglądałaś naprawdę prześlicznie  :D

Offline agu-s

• Chuck Norris
super ;D ;D ;D ;D a G rzeczywiście sobie złapał 8) ;) hhhehe

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
no to cie zlapal, chociaz mial za co  ;D swietny ten miks, ciekawe jak wam to wyszlo, moze wrzucisz nam teledysk??
rzeczywiscie na pierwszym zdjeciu widac troszke stresu, ale potem to juz tylko swietna zabawe.  :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Zaciekawiłaś mnie tym pierwszym tańcem waszym, mi się zazwyczaj mixy nie podobają, ale czuję że Wasz by mnie urzekł  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
w końcu to teraz jego to złapał  ;D

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
fajna ta przysięga gości, sama muszę zapytać naszego DJ-a czy ma coś takiego  :)

fajowe foteczki, pięknie tańczycie... ale wiesz co mi się rzuciło w oczy... że goście siedzieli przy stołach zamiast utworzyć kółko wokół was... szkoda, bo część siedziała tyłem do parkietu  ::)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
ale widać, że wszyscy się patrzą i nawet robią zdjęcia :)

Morgan
  • Gość
fajnie to wyszlo widac :) gratuluje  ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
"To se G zlapal" heheheheeee

Slicznie sie prezentujecie  ;D

Buziaczki na jutrzejszy poczatek weekednu :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Właśnie wróciłam z sali G jeszcze został bo ja jutro do pracy.
Oooo rany jak dobrze ze my w ten sposób nie organizowaliśmy wesela, wiecie oni wszysko sami sobie robią, mają tylko kucharki i kelnerki a reszta sami  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
mam dość wyprasowałam 50 pokrowców na krzesła a ile umyłam talerzy, szklanek itd to nie wspomne  :Mdleje_1:

Jak usłyszałam ile Oni płacą to trochę żałowałam że nie zrobiliśmy tzw system gospodarczym ale teraz dziękuję Bogu ze nie wpadł mi to głowy ten pomysł  :P teraz już widac ze oni sami tego żałuja, obawiam się jak będa wygladać w sobotę  ::)
A mój mąż to mnie tak wycałował za to że nie wyjechałam z taka organizacją wesela  ;D

I gdyby to jeszcze było jkaoś zorganizowane a tu zzzeeeero  :-\

buraczku własnie ja nie chciałam kółka, od razu zaznaczyłam zespołowi żeby nie prosili ludzi na parkiet, wiesz jak byśmy się bujali to oki, ale przy mixie mielibyśmy za mało miejsca  :P
poza tym widziałam na youtube jak własnie para nagle zmienia muzykę a goscie z kółeczka nie wiedzą co mają robić  ::)
spokojnie wszyscy widzieli, każdy się poobracał, część gości nawet wstała  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
no ja też sobie nie wyobrażam samemu o wszystko się martwić ::) ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
ja raczej jestem za wygodna na takie "cuda" jak opisałaś Justys, to mój dzień, mam być wypoczęta, a nie zajechana bo wszystko trzeba zrobić samemu, a potem jeszcze po sobie pewnie posprzątać, to ja podziękuję

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Tak tak, G złapał sobie, złapał ;D ;D ;D ;)

Super fotki :) Justys naprawde w tej sukni wygladasz rewelacyjnie! :)
Też bym wolała żeby goście sobie siedzieli spokojnie na pierwszym tańcu... Żeby mieć cały parkiet dla Nas :) No ale znając moją teściową to ona pewnie coś wymyśli i zacznie wyłazić na środek ::)

Nigdy bym się nie zdecydowała na taką organizację wesela. Niby wszystko sie samemu idealnie dobiera itd, ale kurcze, trzeba wtedy naprawde dopracować wszystko, i przede wszystkim miec idealny plan. A jeśli oni go nie mieli to... Nie wyobrażam sobie tego ::)