Autor Wątek: "...Dlatego uwielbiam tę Miłość..."23.05.09-Justyna i Grzegorz-na zawsze razem  (Przeczytany 94994 razy)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Powiem że jak zobaczyłam ta fotkę to nie wiedziałam kiedy była zrobiona  ::)
Dopiero na filmie się dopatrzyłam ten moment  ;D
To było tak o 3.30 rano przed samym wyjściem kamerzysty i pani fotograf  :D
więc jak widzicie byli oni bardzo długo , a tak naprawde na umowie było do 2.00 ;D ;D ;D

anulla_p powiem Ci że ten kościół ma ok 5 lat  ;) jest taki skromny ale własnie jak dla mnie ma coś w sobie , jeszcze nie są dokończone ołtarze ale pewnie nie długo to zrobią  ;)

japcio napewno będzie tak pięknie i wzruszająco  ;)

margolka ano się udało że fotograf strzelił dziewczynom fotkę  :D

buraczek  jesli chodzi o takie sprawy to mój mąż jest wybitnie odważny, w sumie to ogólnie jest odważny, nie raz złapał jakis złodzieji  i włamywaczy  ;)

madzia_n dokładnie co kraj to obyczaj, u nas to jest tak że świadkowa jest u mnie potem jedzie do młodego i razem z nim po Młodą, ale tez nie zawsze, kazdy robi wg własnego uznania  ;)
a to ze zeszłam to sama nie wiem tak jakoś wyszło  ;D ;D ;D
czemu masz niby nie mieć takich zdjęc ??

agu-s dziękuję  ;)

pamela już nie długo  :D potem będziesz chciała żeby było jeszcze raz  ;D

Morgan będą , będą  ;)

Iza464 dziekuję w imieniu suknii  ;)

Bea027 a nie wiem czy najmodniejszy w tym sezonie, to był pierwszy garniak jaki przymierzył i pasował jak ulał  ;D

marta86star dziękuję  ;)

paooolka oj tak byłam i jestem szcześliwa  ;D

anulka_211 oj tak film to piękna pamiątka żałowałbym bardzo gdybym nie miała kamerzysty  ;)

evelaz  dziękuję  ;)

missmax dziękuję w imieniu fryzurki  ;) spokojną  ::) hehe na poczatku w domu to tak trgały mi mięśnie twarzy że nie mogłam tego powstrzymać  ;D

nnniuniek dzięuję bardzo  ;)

beatrisss  również dziękuję w imieniu sukni, pamietam ze od 16 roku życia chciałam miec taki fason  ;D ;D ;D ;D wąska z koronki i z trenem  ;)

buraczek czy ja wiem czy taki dobry był  ::) w sumie to była 20 letnia dziewczyna , córka kamerzysty  ;D bo my braliśmy cały pakiet u nich i zapłaciliśmy za film - 3 h - płyta dla na nas, kopia i 2 dla rodziców , 300 zdjęc na płycie , 100 w albumie, 22 fotki z pleneru w albumie i na płycie - 2100 zł  ;) myślę że nie dużo nas to wyszło  :)

nataliaxp dziękuję  ;)

chiquita_84 chyba niezłego buraka miałam jak przeczytałam Twoje słowa , normalnie zawstydziłaś mnie  ::) w sumie to jeszcze 1,5 roku temu było mnie 11 kg więcej, ale te płuca nigdy sie nie zmniejszyły  :-\ i to mnie najbardziej drażni  :P

Karolla77 dziękuję  ;)
najlepiej usuń je teraz i załaduj jeszcze raz tylko mniejsze  ;)

alikaj dzięuję bardzo  ;)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
ale jak je usunąc jak nie moge edytowac tej wiadomości?
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Morgan
  • Gość
Justynko pluc nie zmniejszysz... jeszcze Ci w ciazy urosna , ale nie martw sie, zle nie wygladaja :))) Z kamere i foto nie daliscie duzo :))

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
śliczne są te dwie ostatnie fotki... zwłaszcza ta czarno-biała ! :)

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Haha dobrze, że Cię nie porwało razem z welonem :D :D :D Foteczki śliczniusie :)

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
I to wlasnie na tym polega, dobry fotograf wlasnie wyplapie takie momenty jak na tym czarno bialym zdjatku :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
za pakiet 2100 to bardzo dobra cena  :o  ceny szczecińskie pominę milczeniem  :roll:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
mmmrrr przecudne te dwa zdjęcia ostatnie co dałaś :)

Offline nnniuniek

• forumowicz
ale super jest ta fotka czarno-biała  ;D naprawdę dobry fotograf  ;D
szczerze to mało daliście za kamerzystę i takiego fotografa,
a zwłaszcza, że tak długo byli

Offline majcia

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009
Śliczne foty!!!  :skacza:

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jaki gigantyczny post heh :)
bardzo dlugo byli kamerzysta i foto - widocznie im tez sie bardzo podobało  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline missmax

• entuzjasta
no, no - bardzo ładne zdjęcia. POPROSIMY O WIĘCEJ ZDJĘĆ PIEKNEJ PARY  :D  ;D

Z tym welonem unoszącym się do góry - całkiem fajnie wyszło :)

Tak w ogóle to śliczną parę tworzycie, bardzo pasujecie do siebie  :) :) :)

---

dziękuje za imienne podziękowania, strasznie miluchna jesteś  :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Śliczne zdjęcia, wyglądacie jak z reklamy  ;) :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Witam Was wtorkowo , z pracy

Jutro mam egzamin z 3 lat  ::) prawie nic nie umeim ,a ale ide może sie uda  :P
zreszta kobieta będzie patzreć na oceny z zaliczeń a nie było tak źle  ;D ;D ;D - zobaczymy jutro

Popołudnie spędze z dietetyką  ::) ::) ::)

prosze o kciuki bo Wasze zawsze pomagają  ;)

karolla77 napisałam Ci u Ciebie w watku  ;)

Morgan czy urosną mi w ciązy - niekoniecznie , mogą zostac takie same a po karmieniu nawet zmalec- moja mama tak miała  :D

evelaz dziekuję  ;)

Bea027 akurat u nas na osiedlu jest bardzo wietzrnie , w sumie to ten welon i suknia wicuhała mi na życzeniach na wszystkie strony  ;D

alikaj zgadzam sie z Tobą, najfaniejsze sa zdjecia nie pozowane  ;)

anulla_p stąd taka cena bo my zamawialiśmy ich w lutym 2008 r, jeśli byśmy w tym roku dopiero podpisywali umowe to już by nas kosztowała całość 400 zł więcej  ::)
Kamerzystę wizelismy bo kręcil u mojego kuzyna i bardzo nam się filmik podobał, a zdjęcia wzięliśmy w ciemno u nich , ale sa fajne, może plener nie jest taki świetny ale będziemy mieć jeszcze jeden  ;D

Castia dziekuje  ;)

nnniuniek ja nie kontrolowałam czau więc wydawalo mi się ze jak bedzie 2 to pójda a jak spojrzałam na zegarek jak wychodzili to gały mi wyszły na wierzch  :o  :D

majcia dziekuję  ;)

paooolka wiesz w sumie to chyba im się podobało bo móili ze swietną ekipe mielismy , poza tym my trochę posiedzielismy przy stoliku z nimi i z zespołem wypiliśmy nasze zdrowie , fajnie się z nimi wszystkim gadało  :D nasi zanjomi tez przychodzili do tego stolika , zreszta wspominałam napoczatku negocjowanie cen  :D z zespołem niektórzy równiez tez próbowali tzn kumpel mówił im co mają grac na jego weselu ( bo ma ich też) a Ci lali zniego bo wymyslał takie piosenki ze nikt by przy tym nie zatańczył nawet  ;D - coś w stylu metaliki a jego dziewczyna już z lekka faza krzyczała ze on chce disco polo i nic więcej  ;D ;D ;D

missmax dziekuję, będa beda fotki ale po egzaminie  ;)
W sumie to par osób nam mówiło że jestesmy podobni do siebie  ;D

Olucha a jakiej reklamy ?? hehe , chyba proszku do prania  ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
Olucha a jakiej reklamy ?? hehe , chyba proszku do prania  ;D ;D ;D

nie badz taka skromna ;)  :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
Gdzie proszku do prania  ;) ja bym Was widziała w chusteczkach higienicznych  ;) :P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
hmmm a nie lepiej podpasek  ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
Do Durexa też byście się nadawali  ;D ;D ;D

Morgan
  • Gość
OOOOOO Justynka to jestem w szoku o tych piersiach  ;D to nic ino bede trzymala kciuki jak juz bedziesz w ciazy i urodzisz i Ci zmaleja, skoro tak tego chcesz  ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
 :ok: :ok: :ok:  będziemy trzymać mocno kciuki żeby bardzo dobrze Ci poszło na egzaminie!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Olucha w sumie jakby tak spojrzeć z profilu to może i byśmy się nadali  ;D ;D ;D

Morgan hehe różnie to bywa, każdy organizm jest inny  ;) ale tak o jeden rozmiar mogłyby zmaleć  ::)

Iza464 nie dziękuję  ;)

Może wieczorkiem w ramach odpoczynku pojade dalej z relacją ale nie obiecuje na 100 %  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
szkoda,że to nie od nas zależy: zwiększyć, zmniejszyć co która lubi a tak niestety dla niezadowolonych tylko silikony zostają  ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline margolka

• Chuck Norris
Justynka to powodzenia jutro na tym wielkim egzaminie!

Offline agu-s

• Chuck Norris
Justyś kciuki będę zaciskała ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Justynko co do twojego pytania na temat fotek - No bo my nie jestesmy tacy fotogeniczni, a mało tego A. jest taki, że sie strasznie płoszy przy fotkach itd. No, ale może na te pare dni go oświeci  ;)

Pięknie wyglądałas, mnie zauroczyła ta fotka czarno biała, jest po prostu cudowna... :skacza:

Trzymamy kciuki za jutro już, oby wszystko posżło dobrze! Ale gdzie tam, Ty zdasz napewno! :)

Ah i jeszcze się wypowiem na temat Twoje figury - ja tam na Twoim miejscu nie chciałabym zmniejszenia górnej części ciała ;) Pięknie się prezentowałaś, tutaj szczuplutka i do tego duży biust :)

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Justyś powodzonka na tym egzaminie. Kciuki juz zaraz zaczne 3mac tak na wszelki wypadek :)

Daj znac jak Ci pojdzie :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline pamela

• Chuck Norris
ostatnie fotki rownie sliczne jak i reszta, wygladaliscie naprawde cudnie, garnitur chyba rzeczywiscie modny, moj ma podobny, trzymam kciuki za egzamin, daj znac jak poszlo i czekamy na cd.  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Chwila odpoczynku , zresztą mózg już mi się lasuje i wszystko mi się myli  ;D ;D ;D

Właśnie dostaliśmy wyniki sobotniego egz - 4 uff, zawsze mam tak ze jak się nie ucze to dostaje lepsze oceny  ;D ;D ;D

Dzisiaj tez dostaliśmy zaproszenie na wesele na 5 września do dalszej kuzynki i mamy problem bo w ten sam dzień ma też wesele moja jedna z psiapsiół i tam będzie moja stara ekipa z czasów liceum, zreszta mój G też tam zna sporo osób , myślicie ze nie będzie to źle wyglądało jak nie pójdziemy do kuzynki  ::) tymbardziej że Oni u nas byli  ??? ida moi rodzice i brat z żoną  ;) to w summie przedstawicielstwo rodzinki jest  ;D

Wrócmy do 23 maja 2009 r

.... wsiedliśmy w nasze autko i pojechaliśmy do restauracji , zjeżdżając do dolinki - w której znajduję się sala wszyscy zaczęli trąbić rany myślałam ze mi uszy odpadną  :D ale było to bardzo miłe  ;)
Mój G w czasie jazdy walnął sobie kielonka na odwagę na pierwszy taniec - bo tym się najbardziej stresował  :P

Wysiadamy z autka :
hmmm nawet nie mamy chyba fotki auta  ::) na płycie jest dopiero pokazane  ::)

Przed wejściem na salę przywitali nas kochani rodzice
Mój tato przemówił , coś w stylu :

"Witamy was dzieci kochane chlebem i solą , życzymy udanej zabawy , prostej drogi przez życie i aby wam tego chleba nigdy nie zabrakło"

jak widać nadal wiało  ;D

I teraz czas na wódeczkę /wodę - trafiłam na wodę  ::) tzn poprostu była postawiona po mojej stronie  ;D ale ciesze się , bo miałam tak sucho w gardle że jakbym miała tak walnąc wódkę bez przepity to chyba by mi się podniosło  :D

Chcieliśmy wchodzic już do środka a tu nagle :

Niespodzianka  ;D ;D ;D

Od restauracji były 2 gołąbki , które wspólnie wypuściliśmy  :D
Miałam z tym gołebiem problem , bo ogólnie boje się gołebi  ::)  ;D ja wzięłam pierwsza i on mi się tak wykręcał w tych rękach że bałam się ze mi ucieknie , kolega mówił że tak ścisnęłam go że miał wrażenie ze on zaraz szczeli  ::) nawet nie wiedziałam że tak mocno go ścisnęłam , chciałam poprostu zeby nie uciekł  ;)

No i siup :

Czas wchodzić na salę :

Teraz jak patrze to goście mogli wejść przed nami bo tak stoimy na pustej sali i Oni wchodza ale jakos tak nie pomyślałam o tym -  nie da się tak tego wszystkiego ogarnąć w ten dzień  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Juz nie moge sie doczekac fotek z zabawy - uwielbiam ta wasza sale, jest cudna :)
Piekny motyw z gołąbkami :) Jak ja mojemu A. podsunelam pod mysl taki pomysl, to powiedzial ze nie bedziemy maltretowali golabkow :P I w sumie ma racje, biedne ptaki co one przezywaja w takich chwilach :P
ale pieknie to wyglada - na filmie dopiero musi byc ladnie :)
Twom Mezulek dopiero super wyglada z tym golebiem - bo mu sie odznacza od Garniaka :)

Offline pamela

• Chuck Norris
swietne fotki z golabkami, ale ty musisz malutko wazyc, twoj maz wyglada jakby cie podniosl jedna reka, tak lekko mu bylo.