Autor Wątek: w telegraficznym skrócie - 27 czerwca 2009r.  (Przeczytany 24532 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
Odp: w telegraficznym skrócie - 27 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #90 dnia: 2 Czerwca 2009, 14:30 »
miłej nauki  :-*

Offline Green Apple

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #91 dnia: 2 Czerwca 2009, 19:46 »
nie taki duży :)

fryzurka świetna!

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #92 dnia: 2 Czerwca 2009, 21:44 »
hej, podoba mi się Twój pierścionek, taki orginalny  :D

stroik też mi się podoba, wcale nie jest za duży... a suknia też niebieska więc powinien pasować  ;)  :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 2 Czerwca 2009, 21:56 »
Hihi a ja właśnie też ubieram w  myślach moją głowę i się zastanawiam nad diademem, choć stroiki też mi się podobają  ;)
No ale tyle o mnie  ;)
Fryzurka, którą wkleiłaś śliczniutka - aż sobie skopiowałam  :D A ten stroik naprawdę bardzo ładny  ;D
Jestem strasznie ciekawa sukni!

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 2 Czerwca 2009, 22:04 »
witaj, nie gniewaj sie ale ten stroik mi sie kojarzy z ubraniem starej babci na slub wnusi. tu na wyspach tak niestety sie ubieraja, ze zawsze na glowie maja tzw. fascinator i wlasnie to mi to przypomina. ale jak tobie sie podoba i pasuje, to jak najbardziej. czekam z niecierpliwoscia na fotke sukni, bo kolorkiem zaintrygowalas mnie.  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #95 dnia: 2 Czerwca 2009, 22:43 »
Spinka troche nie w moim stylu, ale najwazniejsze zeby Tobie sie podobala :)
Pierscionek za to bardzo mi sie podoba, chociaz nie na moje palce, to jest sliczny :)
Buziaczki  :-* :-* :-* zostawiam :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #96 dnia: 2 Czerwca 2009, 23:03 »
dołączam i ja :) fajnie, że zaczęłaś odliczanko

pierścionek śliczny (superaśny kolor)
spinka tez mi się podoba... fajnie wyglądają te piórka

czekamy jeszcze na fotki sukni i może jakieś Wasze?  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #97 dnia: 2 Czerwca 2009, 23:22 »
Nie gniewam się oczywiście pamela, bo po to wstawiam te zdjęcia żeby usłyszeć każdą waszą opinię, opinię a nie wazelinę
pamela tylko Ty mi nie mów tu na wyspach ;D bo jestem na na tych wyspach  ;D i uwierz mi na początku pobytu w Londynie obsługiwałam jako kelnerka mnóstwo wesel i modę weselną Angielek świetnie znam i powiem Ci jedno, że taki lub w podobny deseń stroik, to obowiązek każdej Angielki na ślubie (na grzebieniu lub w formie przepaski) nie ważne w jakim jest wieku. I zdaję sobie sprawę z tego co masz na myśli. W Polsce faktycznie kojarzy mi się również to ze starszymi paniami, porażka.

Jeżeli już ewentualnie zdecyduję się na jego upięcie będzie on upięty z tyłu głowy (a nie po angielsku na przodzie lub u góry) tak trochę w ten sposób jak się podpina się welon od dołu i co Wy dziewczyny na takie właśnie rozwiązanie? A jeszcze jedno ciekawa uwaga madzia_n, bo ten stroik wcale tak do końca nie jest w moim stylu ale IDEALNIE kolorystycznie pasuje do sukienki, właśnie buraczek jest IDEALNY jak sukienka i co teraz?

margolka no wiem właśnie, że masz akurat ten sam dylemat co na tą głowę założyć?
cieszę się, że w sprawie fryzury jesteście jednomyślne :ok:, a przy okazji mój kolor włosów jest identyczny jak u modelki na zdjęciu, jeszcze nie czarny ale ciemny
a w swoim pierścionku też jestem zakochana  ;D

matrix dziękuję za życzenia miłej nauki ale uwierz 3 tyg przed egzaminem mam większy stres jak przed ślubem, naprawdę, co prawda moja nauczycielka powiedziała mi dzisiaj, że akurat o mnie to się w ogóle nie martwi a ja jej na to -fajnie Ci mówić Rosi jak Ty się tutaj urodziłaś  ;)

i na koniec nie chcąc was zanudzać dłużej zdjęcie obiecanej sukienki w kombinacjach na szafie

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #98 dnia: 2 Czerwca 2009, 23:34 »
No, no..fiuuu fiuuuu...suknia cud-miód!! bardzo ładna..i ten kolorek!! na prawde w moim guscie!! ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 2 Czerwca 2009, 23:52 »

i jeszcze jedno ujęcie bo się rozbrykałam  ;) i sukienka dalej bryka na szafie  :D

wiśniowa witaj u mnie w odliczaniu Ty szczęściaro stres już za tobą

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
« Odpowiedź #100 dnia: 3 Czerwca 2009, 00:05 »
Piękny kolor!!!!

[reszta komentarzy jutro, tzn. dziś w ciągu dnia :-)]

Pozdrowienia!

A, czy można zgapić fryzurę, bo się zakochałam ;-)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 3 Czerwca 2009, 00:09 »
No pieknie się prezentuje, a jeszcze piekniej z pewnością na Tobie  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 3 Czerwca 2009, 00:14 »
prezentuje się dobrze ale jeszcze lepsze jest to, że czuję się w niej fantastycznie jak we własnej skórze  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 3 Czerwca 2009, 00:47 »
hallo, zjadło mi posta ::)

W kazdym badz razie, pisalam ze sukienka jest boska :)
I ze ta spinka pasuje idealnie, i zebys sobie ja przymierzyla do fryzurki po prostu, bo to tak jak z ciuchami - najlepiej wygladaja, jak sie je przymeirzy :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
« Odpowiedź #104 dnia: 3 Czerwca 2009, 07:39 »
Witam ciebie anulla bardzo bardzo serdecznie:) ja na twoje forum zaglądam codziennie ale że jestem w pracy mam niestety blokadę na większość zdjęci umieszczanych na portalu e-wesele przez Was wszystkie w związku z tym część komentarzy nie mogę dać bo nie widzę np suknie czy włosów-codziennie obiecuję sobie że w domu odpalę kompa i obejrze i skomentuje wtedy:) ale niezawsze jest na to czas :(:( jednak dzisiaj bede popoludniu w domciu więc obiecuję poprawe !!!!!!!!!!!!!
Serdecznie pozdrawiam:):):) <przytul>
kasia

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
« Odpowiedź #105 dnia: 3 Czerwca 2009, 07:49 »
Śliczna sukienusia :) Fryzurka też boska, a masz ją sprawdzoną  ??? Bo moje włoski jak są rozpuszczone to w połowie imprezy wyglądają strasznie  :D :D :D

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #106 dnia: 3 Czerwca 2009, 08:33 »
Sukienka jest fantastyczna. Prosta, skromna a przy tym bardzo elegancka i wdzięczna. Myślę, że w tej sytuacji kiedy jedynym "ozdobnikiem" sukni jest delikatna kokardka możesz sobie pozwolić na pióra we włosach. Całość powinna się ładnie komponować szczególnie z Twoim kolorem włosów. Jak po ślubie nie umieścisz zdjęć siebie w tym stroju to będę Cię nękać 500 razy dziennie. Już nie mogę się doczekać  :tupot:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Odpowiedź #107 dnia: 3 Czerwca 2009, 08:57 »
Suknia bombowa!! :D i uważam że spinka idealnie pasuje.
..a co do fryzurki - jest śliczna, tylko czy masz podatne włosy na skręt?? Bo ja mam proste i wiem ze po kilku godzinach mimo utrwalenia loków lakierem, pianka, żelem to i tak by smętnie wisiały. Dlatego ja nie moge sobie pozwlic na taka fryzurkę bo wiem ze nie wytrzyma calej nocy.... ;D a nie ma nic gorszego niz Panna Moda z oklapniętą fryzurką... ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #108 dnia: 3 Czerwca 2009, 09:34 »
piękna suknia.... kolor r e w e l a c y j n y a ta spinka z piórkami pasuje idealnie... mi się ona podoba i wcale nie jest babciowa  ;)

stresem się nie przejmuj.... im będziesz bliżej tego dnia tym zacznie ogarniać Cię coraz większy spokój  :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #109 dnia: 3 Czerwca 2009, 09:41 »
mhmm sliczna kiecka :) kolor boski!!!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline anulka_211

• forumowicz
« Odpowiedź #110 dnia: 3 Czerwca 2009, 09:57 »
Śliczna suknia i fryzurka, stroik idealnie dopasowany do sukienki, będzie ładnie komponował się przy ciemnych włosach.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 3 Czerwca 2009, 10:20 »
to ostatnie zdjęcie najbardziej oddaje piękno sukni... śliczny kolorek i też mi się wydaje że stroik do niej pasuje... ale ja bym go upięła z boku fryzurki...

Offline niuniaspadi

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #112 dnia: 3 Czerwca 2009, 11:22 »
Anetko, fryzura jest bajeczna i moim skromnym zdaniem ta spinka czy jak się ją zwie, jest zbędna, bo może przyćmić piękno fryzury.  To, że jest w kolorze sukienki, nie znaczy że trzeba ją założyć.  Ja bym się za to skusiła na delikatny i urokliwy diadem, który podkreśli fryzurę.  Przemyśl to, możesz kupić też diadem i potem przymierzyć oba warianty na próbnej fryzurze.
Buziaki   :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 3 Czerwca 2009, 14:54 »
Hm, diademy bardzo ladnie wygladaja na tego typu fryzurach, ale czy bedzie pasowal do calosci? Nie wiem ::)
Ja w probnej fryzurce lecialam do salonu slubnego przymierzac diademy :D

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #114 dnia: 3 Czerwca 2009, 15:32 »
wydaję mi się, że całość powinna pasować, skoro suknia skromna(ale bardzo elegancka) to dodatek może być bardziej frywolny :D Ja też nie mam niestety włosów podatnych na loki. A jakiś certyfikacik będziesz zdawała? ;D

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #115 dnia: 3 Czerwca 2009, 16:20 »
Suknia - jak dla mnie rewelacja, kolorek po prostu bombowy!!! Skoro stroik jest w tym samym idealnie kolorze - ja niezastanawiałabym się ani chwili!!!
Po ślubie - zdjęcia - koniecznie.
Buźki zostawiam

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 3 Czerwca 2009, 20:28 »
Sukienka przepiękna!!! Ale najbardziej mi sie podoba kolor, rewelacja :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 4 Czerwca 2009, 01:19 »
dziewczyny jesteście niesamowite, dzisiaj ja taka zabiegana a tu moje wierne czytelniczki nie zawiodły. Dotarłam w końcu do siebie, więc odpowiem na wszystkie pytania, które nazbierałyście  ;)

Cieszę się strasznie, że sukienka się generalnie podoba a muszę się przyznać, że w wyborze maczała palce moja siostra i po opiniach widzę, że chyba mnie nie zawiodła  :D.

Nad fryzurą zastawiałam się chyba z dwa miesiące, bo każda była konsultowana z PM a on uwielbia loczki więc będzie właśnie coś takiego.
Jeżeli chodzi o moje osobiste włosy to nie są za gęste a le w nagrodę są lekko lub mocniej kręcone (zależy od dnia  ;D) i o to czy się utrzymają zupełnie nie muszę się na szczęście martwić. Zawsze jak im trochę pomogę i zakręcę bardziej, loki trzymają mi się nawet do 3 dni + lakier i może być nawet burza z piorunami (tfu tfu przez lewe ramię) a nic ich nie ruszy.

MagdaN zgapić fryzurę sobie możesz oczywiście a powiem więcej, nie jestem pewna ale znalazłam ją chyba na naszym forum

madzia_n łatwo powiedzieć "przymierzyć" fryzura próbna w czwartek przed ślubem dopiero i pewnie skończy się tak jak napisała niunispadi muszę kupić jakiś delikatny diadem. OK pomyślimy, zobaczymy. buraczek, jak ja sobie to przypnę z boku to mnie coś trafi jak mi będzie się koło ucha pałętało, już próbowałam w domu przed lustrem  :???:

stroik - diadem widzę, że obstawiacie około 50/50

matrix mam nadzieję, że suknia jest skromna tak jak mówisz, bo to było dla mnie bardzo istotne

pamela gdzie jesteś obraziłaś się na mnie?  :'(

A jutro znów pewnie dotrę do Was dopiero wieczorem
I jeszcze rewelacje z ostatniej chwili. Ponieważ ze względu na moje egzaminy muszę przebukować bilet z poniedziałku (22.06) przed ślubem na środę późnym wieczorem(24.06) lub czwartek (25.06) i niestety już nie do Goleniowa tylko gdzieś gdzie będzie wolne miejsce (poproszę o Berlin) i trzeba to robić na już... Mój fantastyczny przyszły mąż zapomniał to zrobić dzisiaj (znaczy w środę) i czeka na czwartek. Jutro wieczorem dam Wam znać czy panna młoda przylatuje na własny ślub  ;D Zawsze on będąc już w Szczecinie na miejscu, od poniedziałku może na ostatnią chwilę zaciągnąć do USC coś co będzie miał pod ręką, no wiecie termin jest to trzeba wykorzystać  ;D I weź tu się nie irytuj człowieku...  :Maruda:
 :-* :Daje_kwiatka: dla wszystkich
 :wanna:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 4 Czerwca 2009, 01:43 »
Ah tak, skoro sprawa z próbną fryzurką wygląda tak tragicznie, to wiadomo że odpada.. Nie wiedziałam  :-*
Kurcze, Twoj PM troche zawalil, ale jeszcze powinny byc wolne miejsca na ten termin :) Trzymam mocno kciuki zeby byly!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 4 Czerwca 2009, 01:57 »
No zawalił ale go nie zabiję bo potrzebny w USC  ;D
madzia_n ja nie lubię widzieć spraw w czarnych kolorach i pamiętaj nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
przylot z powiedzmy w środę w nocy lub w czwartek z rana później mała drzemka co bym nie padła
następnie po południu fryzura próbna, która UWAGA będzie fryzurą na wieczór panieński późnym wieczorem. W piątek relaks i odpoczynek, w sobotę godzina ZERO  :D plan trochę napięty ale do zrobienia