witam wszystkie poniedziałkowo

zrobiłam sobie wczoraj wolne od forum ale od dzisiaj ostatnie dni będą z pewnością na bieżąco
widzę, że wypowiedziałyście się wszystkie na ten niezręczny dla mnie temat, jeszcze raz
WIELKIE DZIĘKI, tak myślałam, że można na Was polegać

tak więc z pewnością zrobię tak jak powiedziała większość, niech odkręca kto nabroił, w nosie to mam, ja na jej panieńskim się nie bawiłam a wiem że było huczne.
a teraz sprawozdanie co zrobiłam przez weekend
-kupiliśmy nową koszulę dla R, co by miał na zmianę i czół się komfortowo, identyczna jak ta pierwsza, delikatnie szara (o białej nawet mowy nie ma

)
-byłam na solarium, nie mogę chodzić za dużo bo będzie kontrast na zdjęciach więc może jeszcze tylko raz
-zrobiony został pedicure i brwi, kochane
podajcie mi cenę pedicure w Polsce to sobie porównam z ciekawości
pedicure razem z piętami i malowaniem - french - bez żadnych dodatkowych zdobień; jestem ciekawa czy przepłaciłam czy nie
-zostały zrobione też łapki, w środę tylko ekstra malowanie
na dzisiaj w planach do kupienia płatki róż bo okazało się w weekend przez telefon, że rzucania w nas czymś to nie przepuszczą

muszę powiedzieć, że ja jestem przeciwniczką tego i powiedziałam ok może być ryż, a tu nie, mają być pieniądze, więc na nasz zdecydowany protest poparty informacją, że ja tego z całą pewnością zbierać nie będę

stanęło na płatkach, ok płatki mogą być
na razie to na tyle lecę do Waszych wątków