dziewczyny jesteście niesamowite, dzisiaj ja taka zabiegana a tu moje wierne czytelniczki nie zawiodły. Dotarłam w końcu do siebie, więc odpowiem na wszystkie pytania, które nazbierałyście
Cieszę się strasznie, że sukienka się generalnie podoba a muszę się przyznać, że w wyborze maczała palce moja siostra i po opiniach widzę, że chyba mnie nie zawiodła

.
Nad fryzurą zastawiałam się chyba z dwa miesiące, bo każda była konsultowana z PM a on uwielbia loczki więc będzie właśnie coś takiego.
Jeżeli chodzi o moje osobiste włosy to nie są za gęste a le w nagrodę są lekko lub mocniej kręcone (zależy od dnia

) i o to czy się utrzymają zupełnie nie muszę się na szczęście martwić. Zawsze jak im trochę pomogę i zakręcę bardziej, loki trzymają mi się nawet do 3 dni + lakier i może być nawet burza z piorunami (tfu tfu przez lewe ramię) a nic ich nie ruszy.
MagdaN zgapić fryzurę sobie możesz oczywiście a powiem więcej, nie jestem pewna ale znalazłam ją chyba na naszym forum
madzia_n łatwo powiedzieć "przymierzyć" fryzura próbna w czwartek przed ślubem dopiero i pewnie skończy się tak jak napisała
niunispadi muszę kupić jakiś delikatny diadem. OK pomyślimy, zobaczymy.
buraczek, jak ja sobie to przypnę z boku to mnie coś trafi jak mi będzie się koło ucha pałętało, już próbowałam w domu przed lustrem

stroik - diadem widzę, że obstawiacie około 50/50
matrix mam nadzieję, że suknia jest skromna tak jak mówisz, bo to było dla mnie bardzo istotne
pamela gdzie jesteś obraziłaś się na mnie?

A jutro znów pewnie dotrę do Was dopiero wieczorem
I jeszcze rewelacje z ostatniej chwili. Ponieważ ze względu na moje egzaminy muszę przebukować bilet z poniedziałku (22.06) przed ślubem na środę późnym wieczorem(24.06) lub czwartek (25.06) i niestety już nie do Goleniowa tylko gdzieś gdzie będzie wolne miejsce (poproszę o Berlin) i trzeba to robić na już... Mój fantastyczny przyszły mąż zapomniał to zrobić dzisiaj (znaczy w środę) i czeka na czwartek. Jutro wieczorem dam Wam znać czy panna młoda przylatuje na własny ślub

Zawsze on będąc już w Szczecinie na miejscu, od poniedziałku może na ostatnią chwilę zaciągnąć do USC coś co będzie miał pod ręką, no wiecie termin jest to trzeba wykorzystać

I weź tu się nie irytuj człowieku...

dla wszystkich