Autor Wątek: "Kiedyś znajde dla nas dom z wielkim oknem na świat..." Kasia i Pawel 18.09.2009  (Przeczytany 51489 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Agulek :) no wiesz co :P jak mi mąż da samochód to mogę po Ciebie podjechać, bo ja bym jechała z Przecławia :) Chyba, że nie będę miała samochodu to bym jechała autobusem.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jejku kasiula, juz tak malutko, ale fajnie, pamietam moje ostatnie dni byly najbardziej stresujace, a sam dzien slubu bardzo spokojny. przezywaj najwiecej jak sie da.  :-*

Morgan
  • Gość
Kasiu to juz jutro! :))

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Kochane dziewczynki!!!

I nadszedł ten ostatni dzień przed... tak długo oczekiwany i tak długo przygotowywany!!!!!
Już jutro o godzinie 17stej rozpocznie się nowa piekna droga w naszym życiu!!!

Bardzo Wam serdecznie dziękuję za wszystkie rady - bo każda z Was pomogła mi podjąć wiele dobrych decyzji.

Na tę chwilę wszystkie sprawy są już zamknięte :)
Byliśmy w sali zawiezlismy rzeczy dogadalismy szczegóły i przyozdobilismy pieknie sale w balony i naprawde cudnie nam to wyszlo i zajelo jedyne 2 godzinki- jedni dmuchali baloniki (specjalną pomką) drudzy wiązali trzeci wieszali- uwineliśmy się jak mróweczki  a powiesiliśmy ponad 100 baloników :D

Spowiedz byla w Katedrze przed 18sta... piekna wspaniala z życzeniami od księdza na nowej drodze życia :) jestesmy teraz święci jak aniołki  :Swiety: :Swiety:

Taniec wychodzi już nam bezbłednie wiec jestesmy spokojni BA! nawet od 6 pazdziernika zaczynamy roczny kurs tańca towarzyskiego z moim przyszłym mężusiem :D

Wlaśnie zjedliśmy romantyczną kolację obejrzę moje " na wspólnej"  ;) i ide wziąść gorącą kąpiel i połoyżc relaksującą maseczkę :D

W relacyjce opiszę Wam wszystkie emocje i sytuacje kilka dni "przed godziną zero" bo nie uniknęliśmy niespodzianek nawet wczoraj ale potrzymam Was troszku w niepewności  :D

Pogoda na jutro ma być piękna- 20 -22 stopnie i słoneczko.... hmmm ....  lepiej być nie mogło!!!

KOCHANIUTKIE TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI ŻEBY PRĄDU NIE ZABRAKŁO I AUTO SIĘ NIE ZEPSUŁO hihihi

Buziaki dla Was ogromne! Kurcze nie wiem jak dziś zasnę!!! :hopsa: :hopsa: :hopsa:

kasia

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
Kochana życzę Wam, aby jutro wszystko było tak jak sobie wymarzyliście i zaplanowaliście :przytul:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
pewnie będziesz spała jak zabita  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
To na dziś samych miłych snów, a na jutro pięknej pogody życzę i wszystkiego najlepszego już teraz!

Morgan
  • Gość
Kasiu to juz dzisiaj! :)))
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA ZYCZE!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Został otwarty wątek gratulacyjny w dziale "Gratulacje"

Agulek ja będę jechała już w południe na Słoneczne bo muszę pozałatwiać kilka spraw i ja będę u Kasi, jeśli byś dojechała to jak zauważysz mnie czyli kulkę w ciąży w ciemnych włosach to podejdź do mnie :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Kasiu!! wszystko będzie ok..i wszystko się uda!!

Jak patrzę przez okno to świeci śliczne słoneczko..wiec macie wymarzoną pogodę!!

Buziaczki!! :-* :-* ;D

ricardo   - Partycja..postaram się!!  ;D

:-*

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
Agulek jakbyś dotarła autobusem to wysiądź na przystanku "Łubinowa", musisz przejść na drugą stronę ulicy i iść cały czas prosto jak jest chodnik, potem między blokami, skręcić w prawo i znów przy poczcie skręcić (jest na rogu widoczna) potem idziesz prosto i będziesz widziała kościół. Z przystanku to jest kilka minut drogi :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
teraz juz u Kasi zabawa na calego!!! ale fajnie, i jak dziewczyny bylyscie u Kasi w Kosciele? macie jakies fotki?

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Kochane dziewczynki ZAPRASZAM DO RELACYJKI!

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=17981.msg1030535#msg1030535[/color]
kasia