Piękny dzionek mamy - szkoda,że to ostatni dzień weekendu!!!
Firma ślubna, o którą pytacie zajmuje się kompleksową organizacją wesel - mają różne warianty od załatwienia pojedynczej rzeczy po całość wesela. My wybraliśmy opcję kompleksową - zaczęło się od tego, że trzeba wypełnić (można przez internet) bardzo szczegółową ankietę (np. są tam pytania o ulubione kwiaty ich kolor, rodzaj sukni ślubnej itd), na tej podstawie firma sporządza budżet wesela - pierwsze spotkanie +budżet jest gratis. Idąc na spotkanie mieliśmy załatwiony tylko Hotel. Resztę zleciliśmy firmie. Podam na przykładzie jak to wygląda - np. samochód - chcieliśmy mieć stary samochód sprzed wojny - firma wtedy wyszukuje wtedy osoby zajmujące się wynajmem samochodów i przesyłała nam zdjęcia (ale tylko takich co nas interesują) samochodów ich cen itd. ich wiedza jest naprawdę nieoceniona bo np. okazało się, że jedna firma ma samochód w cenie 1200 zł - bez szofera, a druga taką samą cenę ale już z elegancko ubranym szoferem, tak samo było z fotografem np. dowiedzieliśmy się, że jeden z bardzo popularnych fotografów zaczął zatrudniać podwykonawców i zdjęcia robione przez takiego pod wykonawcę nie są już takie super. Poza tym na naszym weselu z tej firmy ślubnej będą 3 osoby i to one będą czuwać nad przebiegiem wesela i uroczystości - nikt z obsługi nie będzie miał prawa podejść do pary młodej czy ich Rodziców - oni za wszystko odpowiadają.
Poza tym firma podpisuje za nas wszystkie umowy (oczywiście po naszej uprzedniej akceptacji), zajmuje się negocjacjami cen itp. Naprawdę zaoszczędza to dużo czasu bo zamiast np. przeglądać milion stron w internecie dostaję od nich tylko to co mnie interesuje. Firma ta ma również swoich pracowników: grafika, florystę, dekoratora itp, z których można skorzystać i są troszkę tańsi.
Całość kosztuje 2.500, 00 zł.
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli.
Selenko witaj w moim odliczanku!!!
Nasze historie są bardzo zbliżone!!! Miłość wakacyjna jak już pisałam moze okazać się miłością na zawsze!!!
A biznes ślubny - jestem jak najbardziej za - nie wiem czy w rejonie Koszalin - Słupsk jest taka firma, ale możnabyłoby o tym pomyśleć - moje siostra właśnie zastanawiała się nad czymś takim w Koszalinie - może połączycie siły
Pozdrawiam i zyczę miłej niedzieli!!!