witam. bardzo sie ciesze, ze sie wam podoba moja bizuteria
jejku ktores dziewczyny na forum pisaly, ze przed slubem jest taka niesamowita atmosfera w zwiazku, do tej pory jedyne co odczuwalam, to stres i czeste klotnie, jednak juz od ok tygodnia jest poprostu cuuudownie, zaczynam rozumiec teraz co mialy na mysli, czujemy sie tacy bardzo szczesliwi

przytulamy sie caly czas a moj M. to co 5 minut mowi jak bardzo mnie kocha, jak sie cieszy ze bede jego zona,

dzwoni co przerwe w pracy zeby powiedziec jak teskni

a ja jak sie stresuje, to on mnie caluje na rozluznienie i juz jest ok.
normalnie jak sobie pomysle o nim, jego pocalunkach to az mam motylki w brzuchu jak na pierwszych randkach, a to juz 4 lata prawie minelo jak jestesmy razem, a fascynacja i zauroczenie soba nie minelo

a jak sobie pomysle, ze spelni sie moje marzenie, i bedziemy malzenstwem niedlugo to az mi sie w glowie kreci od szczescia

rany az zakrecona przez to chodze.
ale to zakochanie nie przeszkodzilo mi dzisiaj wybrac sie na miasto, z pracy wypuscili mnie wczesniej, wiec udalam sie na male polowanie, w sklepie poleconym przez nasza nieoceniona
anulle znalazlam mnostwo pieknych rzeczy do slubu, do dekoracji, jednak ja potrzebowalam tylko rozkow do platkow roz, piekne fioletowe znalazlam i duzo tansze niz w polsce, ale.... niestety rowniez duzo mniejsze, musialabym chyba kazdemu dac zeby bylo wystarczajaco platkow, wiec zdecydowalam ze chyba jednak sprobuje sama je zrobic, kupie papier fioletowy nakleje jakas wstazeczke i bedzie jak ze sklepu.
nie bylabym soba, gdybym rowniez nie wstapila do sklepu z butami, a tam wypatrzylam fajna sukieneczke, jednak mysle sobie po co mi czarna czy niebieska sukienka, a na poprawiny nie chcialam takiej, ale schowana chyba na mnie czekala byla biala!! sliczna jest i akurat w moim rozmiarze jedna jedyna, ale ze ja nie kupie nic sama, bez porady kogos jeszcze, a zwlaszcza sukienki, wroce tam jutro z narzeczonym i wtedy ja przymierze, jak bedzie nam pasowala to ja kupie na panienski, bo troche jednak sie obawiam zamawiac przez allegro bez mierzenia, ale jak nie bedzie dobra to nie bede miala wyjscia.
tak ze jutro beda zakupki, bo moj M. musi kupic sobie slubna koszule i muche i perfumy, a moze jeszcze cos upatrzy, bo teraz beda jego ostatnie dwa dni wolne przed wyjazdem, a ze biedny pracuje 12 godzin dziennie nie ma kiedy isc na zakupy, wiec trzeba go jutro obkupic troche

no to biegne sie przytulic

buziaki