Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78867 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
A no to faktycznie, to co ja widziałam, to mogły być podróby, bo nikt nie zapewniał na kryształy certyfikatów. No, to cofam swoje wczesniejsze zdanie ;)

bo swarovski robi biżuterię i kryształy.... u nas głównie można kupić biżu z ich kryształów (ale fakt, trzeba pytać o certyfikaty) ale są też w większych centrach handlowych sklepy swarovskiego gdzie są ich wyroby (nie tylko biżuteria ale też np.: figurki z kryształów)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ile my mielismy takich akcji, ciagle cos 2 razy auto sie zesulo  zgubilismy koszule slubne (znalezlismy w piatek przed slubem) a i jeszcze troche tego bylo ale nie ma co sie przejmowac bedzie dobrze zobaczysz wiem co mowie Smiley

u nas tez się co chwila coś dzieje :D to chyba norma przed ślubem jak trzeba jeszcze coś zalatwiać i jest się o co pokłócić :)

bardzo lubię biżu swarovskiego... ale jeszcze niestety nikt mi takiej nie sprawił, zazdroszczę ;p bardzo miły gest :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witam. bardzo sie ciesze, ze sie wam podoba moja bizuteria ;D
jejku ktores dziewczyny na forum pisaly, ze przed slubem jest taka niesamowita atmosfera w zwiazku, do tej pory jedyne co odczuwalam, to stres i czeste klotnie, jednak juz od ok tygodnia jest poprostu cuuudownie, zaczynam rozumiec teraz co mialy na mysli, czujemy sie tacy bardzo szczesliwi :-[
przytulamy sie caly czas a moj M. to co 5 minut mowi jak bardzo mnie kocha, jak sie cieszy ze bede jego zona,  ;D
dzwoni co przerwe w pracy zeby powiedziec jak teskni :telefon: :Zakochany: :serce:
a ja jak sie stresuje, to on mnie caluje na rozluznienie i juz jest ok.
normalnie jak sobie pomysle o nim, jego pocalunkach to az mam motylki w brzuchu jak na pierwszych randkach, a to juz 4 lata prawie minelo jak jestesmy razem, a fascynacja i zauroczenie soba nie minelo :aniolek:
a jak sobie pomysle, ze spelni sie moje marzenie, i bedziemy malzenstwem niedlugo to az mi sie w glowie kreci od szczescia ;D
rany az zakrecona przez to chodze.

ale to zakochanie nie przeszkodzilo mi dzisiaj wybrac sie na miasto, z pracy wypuscili mnie wczesniej, wiec udalam sie na male polowanie, w sklepie poleconym przez nasza nieoceniona anulle znalazlam mnostwo pieknych rzeczy do slubu, do dekoracji, jednak ja potrzebowalam tylko rozkow do platkow roz, piekne fioletowe znalazlam i duzo tansze niz w polsce, ale.... niestety rowniez duzo mniejsze, musialabym chyba kazdemu dac zeby bylo wystarczajaco platkow, wiec zdecydowalam ze chyba jednak sprobuje sama je zrobic, kupie papier fioletowy nakleje jakas wstazeczke i bedzie jak ze sklepu.
nie bylabym soba, gdybym rowniez nie wstapila do sklepu z butami, a tam wypatrzylam fajna sukieneczke, jednak mysle sobie po co mi czarna czy niebieska sukienka, a na poprawiny nie chcialam takiej, ale schowana chyba na mnie czekala byla biala!! sliczna jest i akurat w moim rozmiarze jedna jedyna, ale ze ja nie kupie nic sama, bez porady kogos jeszcze, a zwlaszcza sukienki, wroce tam jutro z narzeczonym i wtedy ja przymierze, jak bedzie nam pasowala to ja kupie na panienski, bo troche jednak sie obawiam zamawiac przez allegro bez mierzenia, ale jak nie bedzie dobra to nie bede miala wyjscia.
tak ze jutro beda zakupki, bo moj M. musi kupic sobie slubna koszule i muche i perfumy, a moze jeszcze cos upatrzy, bo teraz beda jego ostatnie dwa dni wolne przed wyjazdem, a ze biedny pracuje 12 godzin dziennie nie ma kiedy isc na zakupy, wiec trzeba go jutro obkupic troche ;D

no to biegne sie przytulic  ;D
buziaki  :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj znam pamela tą nerwówkę ja właśnie się też sprzeczam z Moim P. o bule co właśnie jesteśmy po małej sprzeczce :(

Offline pamela

• Chuck Norris
ada ale my wlasnie, ze sie juz nie klocimy, bo moj M. od razu mnie caluje, i ja sie smieje kjuz a nie gniewam  ;D

laski a ja zapomnialam calkiem, ze mam dla was fotki

jednak te rozki nie sa takie male jak myslalam, kupie jeszcze troche, a wygladaja po zlozeniu tak, myslalam jeszcze zeby moze jakas kokardke mala rozowa doczepic do nich

a dzisiaj jak sobie przechodzilam przez George Square taki placyk centralne miejsce w miescie to trafilam akurat na pokaz gry na kobzach ;D oj jak ja uwielbiam sluchac oryginalnych kobziarzy na zywo ;D i oczywiscie zrobilam pare zdjec panom w spodnicach ;D

a swoja droga, wszystkie fotki sa robione aparatem w telefonie, nie wiedzialam, ze moj telefon az tak dobre zdjecia robi ;D ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to musisz mieć nie zły telefon :P
ja wiem wiem że się już nie kócicie ale sprzeczki jednak były... ja to już bym chciała aby było jeszcze bliżej i może nam minie te "kłótnie" normanie jestem nie do zniesienia ...

Offline pamela

• Chuck Norris
dziewczyny normalnie chyba same przeciwnosci ostatnio, wlasnie dostalam wiadomosc, ze moja fryzjerka miala wypadek i jest w szpitalu czeka na operacje i nie bedzie mogla mnie uczesac!!! gdzie ja teraz znajde fryzjerke na miesiac przed slubem???? zalamalam sie juz calkiem, juz nie pomaga uspokajanie M. wyje jak bobr!! jutro sie ma wyjasnic czy bede miala nowa fryzjerke, czy do slubu pojde w kucyku :'( :'( :'( :'(

Offline ada1988

• Chuck Norris
pamela o kurcze....
ale na bank się znajdzie jakaś inna przewspaniała fryzjerka która uczeszę Cię jeszcze lepiej niż tamta!!!!!!!

Offline pamela

• Chuck Norris
blagam trzymajcie kciuki do jutra zeby sie udalo mamie znalezc, wieczorem sie wyjasni.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
na pewno się uda... trzymamy kciuki (a jak powszechnie wiadomo forumkowe kciuki działają)  :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Będzie kochana dobrze!
Głowa do góry na pewno nie zostaniesz na lodzie!
jest jeszcze trochę czasu więc ktoś się znajdzie- pomyśl co musi czuć np. panna młoda która miała być uczesana przez nią np. w tę sobotę- to dopiero JAJA!!  :D
Buźki wielkie dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-*
A dla fryzjerki DUŻO DUŻO ZDROWIA!!!!!!!!!!!
kasia

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Trzymam więc kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
nie zazdroszczę kurcze ani jej ani Tobie w takiej sytuacji i na wszelki wypadek trzymam już kciuki i czekamy na wiadomość od Ciebie

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!!
och rany jak mi ulzylo, mama znalazla fryzjera!!! i wszystkie terminy na ktore bylam zapisana u tamtej fryzjerki u nowej byly rowniez wolne!!! jejku a ja w nocy spac nie moglam, pol wieczoru przeplakalam, i caly dzien myslalam tylko o tym, az wreszcie zadzwonilam do mamy, ktora powitala mnie dobrymi wiesciami, ze znalazla mi fryzjerke i to wcale nie jakas zwykla z malego saloniku, wiec mam nadzieje, ze bede rowniez zadowolona bardzo, zobaczymy zreszta na probnej. uffff kamien  z serca spadl!!

rowniez dobre wiesci od gosci, dalej coprawda odpadaja, ale tez i potwierdzaja ci ktorych zaprosilismy dopiero na ostatnia chwile. wiec mysle ze 100 uzbieramy  ;D a najlepsze, ze wcale nie musialam wynajdowac rodziny ktorej nie znam, tylko sie okazalo, ze kompletnie zapomnialam o jednej kuzynce mamy, z ktora mialam dosyc dobry kontakt i z jej dziecmi, bo ja sobie zapraszajac ludzi rozpisalam mamy i taty rodzenstwo i ich dzieci i takim schematem zapraszalam, a o nich zupelnie zapomnialam, dopiero mamie sie przypomnialo niedawno, i dobrze, bo bardzo sie ucieszyli i od razu potwierdzili.

niestety ta sukienka biala, o ktorej wam pisalam ze ide przymierzyc, pomimo ze moj rozmiar, to nawet nie wsadzilam glowy ;D pani powiedziala, ze one sa tak zrobione malutkie, wiec trzymam sie tej mysli bardziej niz mysli o wielkim tylku, ktory sie nie mogl wcisnac  ;D
jutro ide dalej szukac, a jak nie znajde zamawiam na allegro.

kupilismy rowniez koszule dla PM, ktory koniecznie chcial kupic ja tutaj, jutro jeszcze chce kupic spinki i perfumki dla nas ;D

a teraz news dnia!!!!!!!

moja suknia juz jest gotowa!!!!
pani z salonu dzwonila, ze juz ja maja, i jak tylko przyjade mam przyjsc na przymiarke. rany jak sie ciesze!!!!! juz nic mi nie jest w stanie zepsuc humoru.

a w nagrode za moj dobry humor ide pobuszowac po allegro!
buziaki :-* :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
pamelka cudowne wieści, cudowne
tak właśnie słyszałam, że jakieś kamienie spadają a teraz wiem, że to u Ciebie  ;D ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to wspaniale :) pewnie jesteś cała w skowronkach :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
wiedziałam, że tak będzie :D miałam taką samą sytuację z fryzjerką na miesiąc przed ślubem ;) tez mama mi znalazła nową na drugi dzień :) szczerze mówiąc to ja się nawet tak bardzo tym wtedy nie zdenerwowałam :D he he wiedziałam, że się coś wykombinuje :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super, że wszystko jednak poszło pozytywnie! :) No i najważniejsze - że masz fryzjerkę! :) I że suknia gotowa ;D Ja jadę po odbiór swojej 17 sierpnia i już nie mogę się doczekać :P

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
no i jak się fajnie poukładało  :) same dobre wieści

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Witam!
Dawno mnie tu nie było...
Dobrze, że z fryzjerką się udało, ale współczuję tamtej wypadku...
Fajnie, że sukienka gotowa.

Małe sprostowanko - jako muzyk nie mogę sobie darować. Instrumenty na których grali ci panowie to nie kobzy tylko dudy szkockie. (kobza wygląda tak:
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Kobzy.jpg&filetimestamp=20070120002749 )

Pozdrowionka

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Cieszę się, że z fryzjerką wszystko okej!
I cieszę się że suknia już jest- wiem jakie to stres tak czekać :)
a teraz my bedziemy czekac na zdjecia z przymiarki  moja droga :D
kasia

Offline ada1988

• Chuck Norris
nooo to za jakieś 11 dni bedziemy miały przyjemność obejżeć Ciebie w sukni slubnej ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie!!!
niestety nie mam ostatnio zbyt duzo czasu, bo moj maz mial 2 dni wolnego i cale dnie po pracy spedzalismy na zakupach.
agairish masz swieta racje sa to dudy, zasugerowalam sie blednym tlumaczeniem slownika, bo szczerze to nie znalam polskiego tlumaczenia.

zdecydowalam, ze zamowie sukienke na panienski ta bezowo zlota, po dzisiejszych zakupach niestety nie znalazlam nic bialego, zamowie ja w poniedzialek jak przyjade to mam nadzieje, ze do piatku dojdzie.

dzisiaj kupilismy spinki M. jutro wam pokaze, muche do wiazania, ale niestety ciezko mu idzie wiazanie, perfumki Armani Diamonds, i kupe innych ciuchow, bo to jego ostatnie wolne przed wyjazdem, a przez to i ja bylam poszkodowana, bo juz czasu na moje zakupy nie bylo, ale udalo mi sie wytargac perfumki Versace Bright Crystal i takie rybaczki czarne. niestety kjutro musze wrocic i oddac spodnie i kurtke M. bo cos mu nie pasuje w nich, a jak to mezczyzna uparl sie, ze nie musi mierzyc.

ja juz sie tak nie moge doczekac kiedy moja kiecke nareszcie przymierze!!! no ale nie wiem czy bede wklejac fotki, bo nie bedzie niespodzianki na zdjeciach slubnych, zaskoczenia dla was.

a teraz mam taki maly dylemat. wybieramy muzyke do filmu weselnego, wiem juz napewno co na teledysk, ale chcialabym na rozpoczecie filmu zeby leciala piosenka "Amazing Grace" grana wlasnie na wspomnianych wczesniej dudach, ktora tu gra sie na kazdym weselu, tylko waham sie troche, czy to nie bedzie zbyt takie "ekstrawaganckie", nie chce sie spotkac potem z komentarzami typu"ledwo wyjechali i juz szkotow udaja", ja bym bardzo chciala bo jest to w koncu jakis wazny element naszego zycia, a ja uwielbiam ta muzyke, i gdybym tylko mogla, to bym takiego pana co gra na dudach ze soba wziela, zeby mi zagral. jak dla mnie jest to niezywkle podniosle i eleganckie i wyjatkowe, jednak nie chce zeby uwazano nas za dziwakow.
czy waszym zdaniem przesadzam? jak myslicie czy to dobry pomysl czy moze przesada?
buziaki na dobranoc i do jutra :-* :-* :-* :-*

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Pamelko!!!
Po pierwsze pamiętaj, że to Twój ślub i skoro chcesz dudy to one muszą być i tyle.
Po drugie - sama napisałaś- jest to ważny element Twojego obecnego życia - skoro to dla Ciebie ważne zrób tak jak chcesz.
Po trzecie - gadanie ciotek i pociotków - że jesteście dziwakami miej gdzieś - zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, wszystkim nie dogodzisz.

Patrzę na Twój suwaczek i nie dowierzam tylko 24 dni... jak to szybko leci!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Buźki
 :-*  :-*  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
a co Cię obchodzą komentarze... jeżeli chcesz dudy to powinny być.. ślub się bierze raz w życiu i wszystko powinno być tak jak sobie wymarzyłaś :)

a zapach superowy... moja Matula ich używa  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Kochana, nie przejmuj się komentarzami, to ma być Wasz film, Wasz wybór! Zrób tak, jak tego chcesz :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ale po co się przejmować gadaniem, przecież to Twoje wesele i zrób tak jak uważasz  :) Nawet jak uznają Was za dziwaków to co Was to obchodzi  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Popieram powyższe wypowiedzi, nie obracaj się na innych.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Pamelko!!!
Po pierwsze pamiętaj, że to Twój ślub i skoro chcesz dudy to one muszą być i tyle.
Po drugie - sama napisałaś- jest to ważny element Twojego obecnego życia - skoro to dla Ciebie ważne zrób tak jak chcesz.
Po trzecie - gadanie ciotek i pociotków - że jesteście dziwakami miej gdzieś - zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, wszystkim nie dogodzisz.

Patrzę na Twój suwaczek i nie dowierzam tylko 24 dni... jak to szybko leci!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Buźki
 :-*  :-*  :-*

z każdym jednym słowem się zgadzam WAŻNE TO WAM SIĘ BARDZO PODOBA!!!!!!!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
popieram dziewczyny! to Wasz dzien!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA