witam. mam chwilke odpoczynku, ciesze sie, ze wam sie podoba moja suknia, a tym co sie nie podoba, tez dziekuje za szczerosc, nie kazdemu sie podoba, a mi sie podoba wyjatkowo, jest naprawde cudna, welon prezymierzalam i nie pytalam o cene, pasowal najbardziej, wiec wzielam, dopiero przy kasie sie dowiedzialam cene, ale trudno juz trzeba bylo brac. w sukni czuje sie swietnie, tylko nie moge sie przyzwyczaic, ze nie widze nog jak chodze.

ale jakos przeboleje.
a wiec dzien dzisiejszy, kolejny bardzo owocnie spedzony, zamowilismy alkohol i napoje, tzn
na 92 osoby ok. dalej czekam na pare potwierdzen

110 wodka żolądkowa czysta
32 soki Caprio jablkowy
18 czerwona pomarancza
32 czarna porzeczka
14 pomarancza
16 pepsi
36 sprite
30 woda niegazowana Staropolanka
20 Coca cola
3 wino fresco biale polslodkie
8 wino brasco czerwone slodkie
2 zgrzewki piwa heineken
wszystko stoi w hurtowni i odbieramy w piatek, bo nie mielibysmy gdzie postawic, bardzo tanbio wyszlo 2800 zl za wszystko,. po znajomosci

jeszcze dokupic trzeba szampana i inne pare alkoholi, jak np likier itp.
kupilismy tez cukierki do woreczkow Advocat i praliny.
dzisiaj kolejna przymiarka bolerka sie rowniez odbyla i mamy kiecki, bolerko cuudne dokladnie takie jak na zdjeciu, czyli takie jak chcialam, bardzo jestem zadowolona, mamy kiecka ma tez cudny kolorek, fajnie lezy.
spootkalismy sie rowniez z fotografem i umowilismy na sesje narzeczenska na przyszly czwartek, kazal ubrac mi sukienke zwiewna a M. koszule wypuszczona ze spodni, ma jakis podobno pomysl. fajn y facet i napewno fajne zdjecia beda. wiec trzeba bylo sie udac na zakupy, kupilam juz kiecuszke, sliiczna, taka zwiwna lekka, fioletowa, a znalalam ja w sklepiku takim malutkim, ze bym nie przypuszczala nawet, ze tam znajde, a nawet 2 na panienski taka czarno biala bo ta nco zamawialam z allegro ta bezowa, to jest inny kolor zupelnie, taka jest zlota cala i troche mala w biuscie, ale nie odsylam, bo bratowej sie spodobala, a ja kupilam nowa, nie moglam znalezc nic bialego, wszedzie mowia, ze koniec sezonu, albo za mala byla, bno koncowka, ale znalazlam czarno biala i troche tylko z tylu przerobie, bo za duza jest. ale i tak ladna.
no i na koncu bylismy u kjsiedza na drugiej rozmowie i zaniesc konkordat, w sumie wszystko ok, ale z dekoracja moze byc problem, bo spotkanie jest w sdobote na 8 a ja nie moghe wtedy. mam fryzjera, a wszyscy chca dekoracje na bialo, a bialo m,i sie wydaje zbyt mdlo, widzialam kosciol na bialo nasz i nie wygladfa ladnie. ale zobaczymy w sobote maja dzwonic do mnie. bo akurat u ksiedxza byly wszystkie paryu z naszewgo dnia.
teraz lece na kawke z mama troche posiedze, i potem na silownie b iegne troche pospalac poranne nalesniki.

ale u was bede miala zaleglkosci!!! ogromne, ale nadrobie dopiero jak wroce do UK.
jutro troche luzniej w sumie bedzie, czas na przyjemnosci, jutro peeling.
papa