Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78706 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
aniutkazf w Polsce jest tylko jedna Świdnica leży ona na południowym zachodzie kraju pomiędzy Wałbrzychem a Wrocławiem, a na poprzedniej stronie odliczania rozważałyśmy nawet z Pamelą jak będzie jechała czy na Wrocław czy inaczej...

ty jestes z tej swidnicy kolo zalewu szczec

ale chętnie się dowiem gdzie dokładnie jest to miasto przy Zalewie Szczecińskim o którym piszesz

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
sory sory to stepnica   ;D  ;D  ;D  ;D
kolo goleniowa
ale i tak w polsce jest kolo 8miejscowosci o tej nazwie

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj tak fioletowe storczyki to naprawde świetny pomysl.mi się bardzo podobaja takie kwiaty.
ojjj to biegania było dużo, ale przynajmniej wam czas szybciej leci :)

a co do @ no to współczuje męczarni buziaki  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
uwielbiam fioletowe storczyki... na pewno będą ślicznie wyglądać... i ta cena... super :)

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
ZOSTAWIAM ŚRODOWE  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witajcie serdecznie!!!
kurcze nie mam na nic czasu, a juz zwlaszcza na forum, jak wychopdzimy z domu o 8 9 to wracamy dopiero kolo 10 wieczorem.
wczoraj kolejne sprawy zalatwione,
wybrane smaki torta!!
brzoskwiniowy, wegierski, marcello, czekoladowy, smietankowy.
zamowilismy sobie hotel dla nas, na 2 noce, bylam na paznokciach, tzn pedicure i manicure jak na razie, dzisiaj umowilismy sie z fotografem na spotkanie wstepne, a wczoraj bylismy u fotografa slubnego i juz wszystko jasne, tylko jesdzcze dla kamerezysty trzeba prezyniesc zdjecia i muzyke, zdjecia wywolane odbieramy dzisiaj, i z nich wybierzemy nasze wspoolne. moj M. byl u dentysty, sie nacierpial, i u krawca, bo chce nowy garnitur. a teraz szybko zdjecia z przymiarki poki M. sie kapie.
suknia jest za duza 8cm trzeba zmniejszyc ;D
tyl

welonik za atronomiczna kwote 250zł

no i tyo na tyle, jak wam sie podoba, balkam sie ze mi sie nie spodoba, ale jest dokladnie taka sama w jakiej sie zakochalam, tylko za duza, w poniedzialek kolejna przymiarka, a dzisiaj bolerko i alkohol jedziemy zamowic.
chodzimy na silownie, ma ja zaczynam solarium dzisiaj bo @ w polsce ma lagodniejszy przebieg i juz zniknela.
wczoraj bylismy na saunie tezx i juz czuje gladsza skore.
dobra spadamy do fotografa i ksiedza.
buziaki jak bede miala czas to odezwe sie wieczorem al;bo rano
 :-* :-*
aha no i jest tak jak anulla pisze, Swidnica pod wroclawiem i anullo mialas racje, nie jechalismy na wroclaw, tylko na Legnice

Offline carollaa

• Chuck Norris
pamelko, to juz tylko 10 dni, jak fajnie.
W sukni prezentujesz sie szałowo, a welon... cena moze i astronomiczna, ale jest piekny :)

Offline pamela

• Chuck Norris
no tak tak zapomnialam dodac ze to juz tylko 10 dni do wielkiego dnia

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wow, jak Ty schudłaś  ;) gratuluję 8 cm mniej  ;)
Ślicznie wygladasz w sukni , widac ze swietnie się w niej czujesz, gorsecik bardzo ładny choc dół w nie moim stylu  ;)
Welon ma cene zabójcża - w porównaniu do mojego za 20 zł  ;D ;D ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
jeju az sie zestresowalam jak zobaczylam te 10 dni :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
suknia troszke nie w moim stylu ale ładnie wygladasz i widac ze sie dobrze w niej czujesz:)

cena welonu powalajaca bo ja tak jak Justys851 dalam za swoj duzooo mniej bo ok 30zl

a to ze na nic czasu nie macie i wychodzisz z domu rano wracasz wieczorem to dobrze znam sama tak mialam ale to juz tylko 10  dni :)

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
GRATULACJE 10 DNI  :D
a co do welonu to moj kosztował 350 ale ma kamyki swarowskiego czyli cena ok na twoim widze ze tez cos sie swieci !!!  ???
suknia pasuje do ciebie i dobrze w niej wygladasz ...  ;)
 :-*               :-*                   :-*                          :-*
jeju az sie zestresowalam jak zobaczylam te 10 dni :)

ty tez masz dziesięc dni    ;D   ;D    ;D    ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
bardzo ładnie wyglądasz w sukni, mimo że nie w moim stylu :)
a welon, faktycznie drogi :D ja bym tyle nie dała, mój coś ok 20 zł kosztował :D
ale Ty masz być zadowolona ;)

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
Castia
justyna85
chole... gdzie wy robicie zakupy ja tez tam chce hi hi macie bardzo duzeee roznice cenowe  :-\ 
prosze namiary sklepow    ;D   ;D    ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
jak to gdzie, na alle... ;) "Mikołaja nie ma..., a alle... jest" :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
aniutkazf takie ceny welonów sa na allegro  ;)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Kochana pamelko trzymam kciuki za te wasze ostatnie dni przed tym WIELKIM DNIEM. :D
Mam nadzieje, że te ostatnie przygotowania będą dla Was przyjemne i mało stresujące!!
Co do sukni to obejrze w domq jak znajde tylko czas!
Jesli chodzi o welony to szczerze to ja nie mam zielonego pojecia ile mój kosztuje.... :)
Buzi wielkie dla Ciebie!!!! :-*
kasia

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Suknia do zwężenia 8cm?  ;D No to ładnie schudłaś!  :D Tego to tylko pozazdrościć! :)

Welon faktycznie drogawy, ale za to piękny, naprawdę!  :)

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
Piękny welon i bedziesz wyglądała jak prawdziwa księżniczka :D :D :D :D :D
Wooow jeszcze tylko 10 dni :o :o
Buziaki :-* :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
suknia zupełnie nie z mojej bajki ale przyznaję, że pięknie w niej wyglądasz i widać, że dobrze się w niej czujesz a to najważniejsze :) schudłaś faktycznie sporo (gratuluję  :brawo_2:)
a welon faktycznie drogi.... ja za swój dałam 140 zł i mnie serce bolało  ;)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
welon piękny tylko cena powaliła mnie na kolana ale co tam Pamela raz się żyje a i bardzo podoba mi się góra sukienki, naprawdę super 

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
gratki z okazji 10 dni :)

Niestety z Twojego stroju podoba mi się tylko welon, ale to Ty masz czuć się dobrze w swojej sukni...

Pozdrowionka  :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
witam. mam chwilke odpoczynku, ciesze sie, ze wam sie podoba moja suknia, a tym co sie nie podoba, tez dziekuje za szczerosc, nie kazdemu sie podoba, a mi sie podoba wyjatkowo, jest naprawde cudna, welon prezymierzalam i nie pytalam o cene, pasowal najbardziej, wiec wzielam, dopiero przy kasie sie dowiedzialam cene, ale trudno juz trzeba bylo brac. w sukni czuje sie swietnie, tylko nie moge sie przyzwyczaic, ze nie widze nog jak chodze. ;D ale jakos przeboleje.
a wiec dzien dzisiejszy, kolejny bardzo owocnie spedzony, zamowilismy alkohol i napoje, tzn
na 92 osoby ok. dalej czekam na pare potwierdzen >:(
110 wodka żolądkowa czysta
32 soki Caprio jablkowy
18 czerwona pomarancza
32 czarna porzeczka
14 pomarancza
16 pepsi
36 sprite
30 woda niegazowana Staropolanka
20 Coca cola
3 wino fresco biale polslodkie
8 wino brasco czerwone slodkie
2 zgrzewki piwa heineken

wszystko stoi w hurtowni i odbieramy w piatek, bo nie mielibysmy gdzie postawic, bardzo tanbio wyszlo 2800 zl za wszystko,. po znajomosci  :P

jeszcze dokupic trzeba szampana i inne pare alkoholi, jak np likier itp.
kupilismy tez cukierki do woreczkow Advocat i praliny.
dzisiaj kolejna przymiarka bolerka sie rowniez odbyla i mamy kiecki, bolerko cuudne dokladnie takie jak na zdjeciu, czyli takie jak chcialam, bardzo jestem zadowolona, mamy kiecka ma tez cudny kolorek, fajnie lezy.
spootkalismy sie rowniez z fotografem i umowilismy na sesje narzeczenska na przyszly czwartek, kazal ubrac mi sukienke zwiewna a M. koszule wypuszczona ze spodni, ma jakis podobno pomysl. fajn y facet i napewno fajne zdjecia beda. wiec trzeba bylo sie udac na zakupy, kupilam juz kiecuszke, sliiczna, taka zwiwna lekka, fioletowa, a znalalam ja w sklepiku takim malutkim, ze bym nie przypuszczala nawet, ze tam znajde, a nawet 2 na panienski taka czarno biala bo ta nco zamawialam z allegro ta bezowa, to jest inny kolor zupelnie, taka jest zlota cala i troche mala w biuscie, ale nie odsylam, bo bratowej sie spodobala, a ja kupilam nowa, nie moglam znalezc  nic bialego, wszedzie mowia, ze koniec sezonu, albo za mala byla, bno koncowka, ale znalazlam czarno biala i troche tylko z tylu przerobie, bo za duza jest. ale i tak ladna.
no i na koncu bylismy u kjsiedza na drugiej rozmowie i zaniesc konkordat, w sumie wszystko ok, ale z dekoracja moze byc problem, bo spotkanie jest w sdobote na 8 a ja nie moghe wtedy. mam fryzjera, a wszyscy chca dekoracje na bialo, a bialo m,i sie wydaje zbyt mdlo, widzialam kosciol na bialo nasz i nie wygladfa ladnie. ale zobaczymy w sobote maja dzwonic do mnie. bo akurat u ksiedxza byly wszystkie paryu z naszewgo dnia.
teraz lece na kawke z mama troche posiedze, i potem na silownie b iegne troche pospalac poranne nalesniki.  ;D
ale u was bede miala zaleglkosci!!! ogromne, ale nadrobie dopiero jak wroce do UK.
jutro troche luzniej w sumie bedzie, czas na przyjemnosci, jutro peeling.
papa

Offline anulla_p

• Chuck Norris
wszystko do przodu no to gratulacje i kwota za wszystko faktycznie nie duża 

Offline ada1988

• Chuck Norris
a mi się Twoja suknia bardzo bardzo podoba :P to jest właśnie mój styl :)
no a welon faktycznie cena z kosmosu :)

i jak się podoba na solarium???
ale to dobrze, że rano wychodzicie i wracacie wieczorem przynajmniej dni Wam szybciej lecą :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Jak tak patrzę na zestaw soków i napoi to wydaje mi się że macie za mało pepsi/coli  ::) - 36 l , u nas pepsi zeszło 75 l przy 94 osobach  ::)- coli nie mielismy  ;) i dołożylabym jakaś fantę czy mirinde  ;)
to tylko moje skromne zdanie , ale wiadomo kazda rodzinka woli coś innego  ;)

Jeśli chodzi o dekorację kościoła w sumie gdy jest kilka par to wydaje mi się że biały jest najbardziej neutralnym kolorem  ;)
wiadomo kazdy może mieć inną kolorystykę wesela i każdy by chciał mieć w swojej, a biały chyba przewija się u każdego  ;)
u mnie przynajmniej tak było ja miałam dekorację ,bukiet - różowo - biało - żółte, a dziewczyna przede mną bordo - białe , więc najodpowiedniejszym kolorem była biel  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
witrajcie na 9  dni przed slubem!!
justys kochana ale pepsi ja napisalam iolosc butelek 2l, wiec jest 72 l, a fante chcialam i myslimy wlasnie zeby dokupic,ale tak m yslalam, ze to pomarancxzowe, a mamy dwa rodzaje sokow pomaranczowych juz, wiec to moze byc za duzo pomaranczy. ale nad tym sie zastanowimy, dziekuje za opinie, wiadomo, ze takie opinie od osob jkuz po weselu, sa bardzo cenne. :-*
ada na solarium jeszcze nie bylam, bo @ koncowka, a nie chcialam ryzykowac, dzisiaj chyba zaczne zobaczymy. a dni to leca jak szalone, juz prawie tydzien jak jestesmy.

ja wiem, ze wlasnie bialy jest najlepszym rozwiazanioem do dekoracji kosciola, i tak bedzie napewno. nie da sie wszystkiego pogodzic.

kurcze mam tez przeboje z organza z allegro. specjalnie zamowilam organze na stoly i na krzesla 3 tygodnie temu, zeby wszystko doszlo, a tu nagle babka mi pisze, ze n ie maja juz tego koloru i nie beda miec. a ja juz nie znajde nigdzie takie samego, wyslala mi wiec na stoly ciemniejszy odcien, a na krzesla znalazlam jasniutki fiolet, ale za malo rolek, czekam na odpowiedz, czy beda mielio wiecej, i to mnie stresuje najbardziej, chociaz teraz juz sie nie przejmuje, jak bedzie tak bedzie, nie to najwazniejsze. trudno, ze beda inne kolory, nie wszystko jednak bedzie idealnie jak chcialam, ale coz, bywa i tak.
nalozylam biala perle i chwilke posiedze na waszych watkach, zleci mi czas przynajmniej. dzisiejsza noc byla straszna nie moglam spac, taka burza byla, a ja sie strasznie burzy boje, a poza tym wczoraj jak do auta wsiadsalam, to sie potknelam i kostke wykrecilam lekko, ale bolala cala noic, nie jest spuchnieta ale boli troche. ja to mam szczescie.  ;D
a n a silowni wczoraj sie tak wymeczylismy, ze myslalam, ze nie wstane z lozka dzisiaj , ale nie mam nic zakwasow.
dzisdiaj troche luzniej, jade do kosmetyczki na 14 dopeiro, wczesniej na miasto polazimy, do krawcowej zwezyc troche sukienke, na sobotni panienski. a potem z tata kupic mu buty. i podejdziemy jeszcze kamerzyscie zostawic muzyke i zdjecia do filmu.
buziaki i milego dnia :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
nieciekawie z tą organzą ;/ nie masz jakichś pasmanterii niedrogich w okolicy?

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Gratuluję schudnięcia  :brawo_2: Co do stroju Twojego to mi nie bardzo się podoba, nie mój styl, ale najważniejsze byś ty czuła się dobrze  ;) A welon faktycznie drogi, ja za swój zapłaciłam 30 zł  :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
ja swój kupowałam w salonie za 85 zl, a w innym salonie był po 110. Ale mój nie ma kryształków żadnych. Wszystko chyba zależy od tego, z czego jest wykonany i co tam ma w sobie, no i czesto salon sobie zyczy... w sumie nie wiem za co, ale sobie licza ;)

Pamelka, już tak bliziutko :) Uwazaj na siebie i już się nie potykaj ;)