Mysikróliczku na zyczenie oto zakupki dzisiejsze
dziewczynki przymiarka we wtorek a jutro wybieram material na bolerko. jak mi sie uda to wam pokaze, ale nie chcecie miec niespodzianki na relacji???
aha i ustalilismy chyba, ze na podziekowanie moim rodzicom kupujemy telewizor plazmowy 40" chyba ale to po slubie, na weselu nie bedzie podziekowan, ze wzgledu na brak rodzicow M. a wiem, ze chcieli sobie kupic, tylko sie wstrzymali z powodu wesela, mysle ze to dobry pomysl. i napewno sie zdziwia

na jutro plan
do kosmetyczki na depilacje (wrrr)
do USC po dokumenty
zamowic hotel dla nas
przymiarka bolerka
i zobaczymy na co tam jeszcze czasu nam starczy.
teraz mam chwilke oddechu, rodzinka na spacerze, M. u siebie w domku rozpakowuje sie, a ja nie wychodzilam, bo mnie strasznie brzuch boli, wiec odpoczywam na forum.

welon dodatkowy, 190cm, na sesje na plazy, wymarzylam sobie, ze bedzie powiewal na plazy na wietrze na zdjeciach

wiec zamowilam tani jakis

ksiega gosci (podejrzana u
katrishji 

i zawieszki na butelki

jejku nie wiecie jak ja sie ciesze, ze to juz sie dzieje!!! czekalam na te 2 tygodnie poltora roku prawie, ciagle bylo takie odlegle, a to juz teraz!! i do tego piekna pogoda, jestem taka szczesliwa, ze juz nic nie zepsuje mi humoru, juz sie niczym nie przejmuje, co ma byc to bedzie, wazne, ze bierzemy slub. a moja niunia bratanica taka sliczna jest!! urosla od kiedy ja widzialam ostatnio, taka panienka juz jest, w grudniu bedzie miala 2 latka, juz mowi troche, na mojego brata ktory ma na imie Michal wola Mifał tak jej wygodnie

mowi ciocia, wujek na nas, po angielsku troche tez, a taka wesola zywa jest.
mama tak sie przejela slubem, ze przyjechalam a duzy pokoj caly przemeblowany, wszystko nowe, bo blogoslawienstwo tam bedzie. oj jaka radosc w domu teraz.

dobra lece jeszcze wasze watki podejrzec, bo potem, nie bede juz miala czasu przez ten tydzien.