Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78392 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajnie, że jesteście już na miejscu :) Cali i zdrowi  ;)

@ się nie przejmuj, dokładnie tak jak napisała ada1988 - jest teraz, ale PÓŹNIEJ nie będzie ;)

A bransoletki nie może ktoś przesłać? Jeśli nie, to może tak miało być i znajdziesz jeszcze ładniejszą? ;D

Zostawiam buziaki  :-*

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
Witamy, witamy :-) Dobrze, że wszystko ok :-)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Pamela teraz to czas dla Ciebie będzie leciał jak zwariowany, zobaczysz  ;D 

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to dobrze ze bezpiecznie dotarliscie
co do bransoletki tez tak pomyslalam czy nie ma kots jak jej ci wyslac bo jeszcze by doszla
a co do @ to lepiej ze teraz niz np w dniu slubu :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
kochane nikt nie ma dostepu do naszego mieszkania, poza tym nie znamy tam nikogo. oj jaka bylam zla na siebie wczoraj, a najlepsze jest, ze nawet nie wiem, gdzie ona moze byc, bo przetrzepalam caly dom przed wyjazdem zeby wlasnie o niczym nie zapomniec, ale nie przypominam jej sobie. coz, kupimy nowa, ale juz takiej samej nie znajde napewno.
wlasanie maz pojechal do siebie na chwilke sie przywitac, i wraca do mnie i juz u mnie zostaniemy.
jejku jak dziwnie sie przyzwyczaic do jazdy po drugiej stronie  ;D
zaraz przychodzi niunia mala i bedzie wesolo, zamowilam juz ksiege gosci, dodatkowy welon, zawieszki na butelki i czekam na dostawe, a wszystkie rzeczy ktore wczesniej zamawialam juz otworzylam, mnostwo tego czekalo na mnie do otworzenia, czulam sie jakby byly swieta ;D
od jutra zaczynamy zalatwianie, oby juz bezproblemowo poszlo wszystko,a we wtorek nareszcie upragniona przymiarka, a jutro wybieram bolerko.jejku jak fajnie.
milej niedzieli papa :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ooo, a możemy liczyć na fotki zakupowe? ;D

Baw się dobrze i przemiłej niedzieli :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
to jak jutro przymiarka to juz dzis zapakuj aparat i naladuj baterje:)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja tez jestem ciekawa Twoich foteczek :) z przymiarki :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
pamiętaj, że się obrazimy za brak fotek z przymiarki! :D

Offline pamela

• Chuck Norris
Mysikróliczku na zyczenie oto zakupki dzisiejsze

dziewczynki przymiarka we wtorek a jutro wybieram material na bolerko. jak mi sie uda to wam pokaze, ale nie chcecie miec niespodzianki na relacji???
aha i ustalilismy chyba, ze na podziekowanie moim rodzicom kupujemy telewizor plazmowy 40" chyba ale to po slubie, na weselu nie bedzie podziekowan, ze wzgledu na brak rodzicow M. a wiem, ze chcieli sobie kupic, tylko sie wstrzymali z powodu wesela, mysle ze to dobry pomysl. i napewno sie zdziwia  ;)

na jutro plan
do kosmetyczki na depilacje (wrrr)
do USC po dokumenty
zamowic hotel dla nas
przymiarka bolerka

i zobaczymy na co tam jeszcze czasu nam starczy.
teraz mam chwilke oddechu, rodzinka na spacerze, M. u siebie w domku rozpakowuje sie, a ja nie wychodzilam, bo mnie strasznie brzuch boli, wiec odpoczywam na forum.  :D

welon dodatkowy, 190cm, na sesje na plazy, wymarzylam sobie, ze bedzie powiewal na plazy na wietrze na zdjeciach  ;D wiec zamowilam tani jakis

ksiega gosci (podejrzana u katrishji  :D

i zawieszki na butelki

jejku nie wiecie jak ja sie ciesze, ze to juz sie dzieje!!! czekalam na te 2 tygodnie poltora roku prawie, ciagle bylo takie odlegle, a to juz teraz!! i do tego piekna pogoda, jestem taka szczesliwa, ze juz nic nie zepsuje mi humoru, juz sie niczym nie przejmuje, co ma byc to bedzie, wazne, ze bierzemy slub. a moja niunia bratanica taka sliczna jest!! urosla od kiedy ja widzialam ostatnio, taka panienka juz jest, w grudniu bedzie miala 2 latka, juz mowi troche, na mojego brata ktory ma na imie Michal wola Mifał tak jej wygodnie :D mowi ciocia, wujek na nas, po angielsku troche tez, a taka wesola zywa jest.
mama tak sie przejela slubem, ze przyjechalam a duzy pokoj caly przemeblowany, wszystko nowe, bo blogoslawienstwo tam bedzie. oj jaka radosc w domu teraz. ;D
dobra lece jeszcze wasze watki podejrzec, bo potem, nie bede juz miala czasu przez ten tydzien.  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to teraz będziecie mieć bieganine, same końcowe sprawy Wam zostały :)
welon ładny ale strasznie długi... ja bym się na taki nie zdecydowała jednak, ale wiadomo kwestia gustu :)
śliczna ta ksiega gości :)
zawieszki są bombowe :)

No wiadomo, że mama cię cieszy:) i w ogóle że rodzina się nie może doczekać, w końcu to wielkie wydarzenie :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Jaka pięęęękna księga gości!!!  :szczeka:

Błagam o namiary na PW ;D

Welon super, wygląda ślicznie!  :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Pamela cieszę się bardzo razem z Tobą mam nadzieję, że przez całe dwa tygodnie (i dłużej) będziesz miała ten świetny humor  ;D  :-*

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline selena

• Chuck Norris
Pamelko, a czy mogę Cię prosić o namiary na tą księgę na priva? :-)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
I teraz się posypią prośby o PW ;D

Nie ma lekko, przecudna jest ta księga!  :) :) :)

Offline carollaa

• Chuck Norris
Ja ju nie mogę sie doczekać zdjęć z przymiarki.
Tez mi sie bardzo podoba księga. Fajnie, że można takie rzeczy ładne kupić, to zawsze miła pamiątka :)
Ciesze sie, że dotarliscie szcześliwie i szkoda tylko bransoletki :/

Offline pamela

• Chuck Norris
witam z rana!!
namiary poszly,. dla zainteresowanych powiem,. ze kupilam ze strony sklepu deco marriage. wiec kto chce to moze wejsc na ta strone.
wczoraj pojechalismy sie jeszcze przejechac nad jeziorko nad ktorym mamy miec druga sesje slubna, ale nie trafilismy niestety i sie sciemnilo, ale mniej wiecej wiemy.
zaraz ide pod prysznic, kawka i startujemy do USC, na silownie po karnety, itd.
milego dnia zycze!!
ada dlugi, ale tylko na sesje, do slubu mam krotki. tez wiem jak by sie zachowywal taki dlugi na caly dzien, ale na sesje to nie przesdzkadza.
anullo :-* :-* :-* :-*
carolla :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
faktycznie księga supeeer :)
welon na sesję, fajny pomysł, ale pamiętaj, wiatru może nie być XD u nas nie było, tylko kilka razy zawiało, to mi welon na twarz poleciał ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
fajnie ze jestes juz w domku :)

podasz mi namiary na welon? hmm moze tez bym zalozyla na chwile na sesje. slubnego zakladac napewno nie bede :)

Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
Pamela to napisz e-mail do MagdyN bo ona miała cały ślub długi welon i pewnie Ci powie jak się sprawował, co prawda Magda jest u Ciebie w odliczaniu ale się odzywa nie za często
jeszcze zmienisz decyzję i do kościoła też pójdziesz w długim   ;) jak dla mnie wygląda to obłędnie  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Dziękuję Ci za namiary na księgę no i na fajny sklepik, zaraz będę oglądać co tam mają  :)

Powodzenia w załatwianiu spraw!  :-*

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
z welonem dobry pomysl .. ;)
a ksiazka zarabiasta ...  ;)
poprosze namiary na priv  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Welon śliczny  ;)
Księga gości przepiękna  ;)
Zawieszki bardzo fajne - sami takie mieliśmy tylko że czerwone  ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
witam!!!
ale to byl dzien!! uf dotarlam dopiero do domku od rana. najpierw pojechalismy do USC po dokumenty, poszlo sprawnie i przyjemnie, juz mamy dokumenty, odebrane zaswiadczenie o zapowiedziach u M., w parafii, wiec w srode rano idziemy do ksiedza zaniesc juz wszystko.
potem ja popedzilam na depilacje, w sumie wszystkiego bo i pachy i bikini i cale nogi i wasik i brwi, aleee bolalo, no ale co nie zrobie, zeby byc piekna, jak to kobieta, umowilam sie tez na jutro na pedicure i manicure, na czwartek na peeling kawitacyjny i wtorek za tydzien na nanomaske na dekolt.
nastepnie pojechalismy po mamuske i z nia do pierwszej kwiaciarni, w ktorej spotkalam sie z malym profesjonalizmem, a wlkasciwie brakiem go, bo babka nie robila nigdy wiazanek slubnych wiszacych, wiec mi nie zrobi. coz, poszlysmy wiec na przymiarke mamuski kreacji na wesele, ale nie byla gotowa, wiec pani wziela sobie miare na bolerko moje i wybralam material, taki jak welon w sumie siateczka taka cienka, i tak bedzie podwojny musial byc, bo pojedynczy by byl za cienki. nastepna przymiarka w srode bolerka. a jutro kiecka!!!
nastepnie udalam sie do innej kwiaciarni, ale tam pani rowniez nic nie wiedziala, bo szefowej nie bylo, a zreszta wszedzie mowili, ze juz za pozno zamowic bukiet bo moze byc problem z wyborem kwiatow. ale nareszcie potem trafilam do profesjonalnej babeczki, ktora sprowadzi dla mnie kwiaty jak chce, bo zrezygnowalam z fioletowych roz, bo takie tylko farbowane dostepne, na rzecz fioletowych storczykow, babeczka ma je przywizc w czwartek piatek zadzwonic i soibie wybiore najlepsze. zamowilam bukiet na stol tez na sale przed nami i butonierke, wszystko razem 200 zł, co bardzo pozytywnbie mnie zaskoczylo, spodziewalam sie wiekszej kwoty. na wiecej nie mialam juz sily, @ mnie meczy. reszta jutro,
milego wieczoru :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
i te fioletowe storczyki to świetny pomysł

Offline Justys851
  • Chuck Norris
i jaka sympatyczna cena  ;)

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
PAMELKO

DZIĘKUJĘ BARDZO STRONA SWIETNA
 :-*    :-*     :-*     :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
bardzo atrakcyjan cena, fajnie :)

Offline selena

• Chuck Norris
Ależ miałaś latania, dobrze, że wszystko idzie w miarę sprawnie. Tylko ile to się trzeba nachodzić, żeby dostać to, co się chce.

Offline aniutkazf

• użytkownik
  • **
pamelko ty jestes z tej swidnicy kolo zalewu szczec.. to ja mam po drodze przejezdzam tam jak jade do rodziców z domu moze tam wppadne po bukiecik bo mnie skasowac chcą 300 zl tylko za moj  :'(  :'(  :'(
pozdr..