Autor Wątek: Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno. Odtąd jedno, choć nadal dwoje!- 101 dni!!  (Przeczytany 53059 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Coraz bliżej wielkiego dnia to i plan napięty  :D

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
mikoala no pewnie ze idź na wieczór panieński !!!!!
Mi na moim tak się podobało ze bym chciała więcej takich spotkań  ;D po prostu rewelacja tylko gorzej jest na drugi dzień     ;D

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Mikoala wybacz ze mnie ostatnio nie ma u Ciebie, ale czas mi na to niestety nie pozwala :(

Teraz wyjezdzam w podroz poslubna tak wiec chcialam tylko napisac ze zycze powodzonka w tym cudownym dniu, oby by jak najszczesliwszy i najpiekniejszy. Buziaki  dla lipcoweczki :-*

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline mikoala

• Chuck Norris
A pewnie, że idź na panieński! Ja bym pewnie była zła, że mój D. się wybawiła, a ja siedziała w domu. A tak przynajmniej jest po równo ;)

Taki też mam zamiar, jeszcze wkreciłam go że jakby co ma być Driver na tel. to znaczy zakaz picia alkoholu w sobotę hihihihi!

Teraz wyjezdzam w podroz poslubna tak wiec chcialam tylko napisac ze zycze powodzonka w tym cudownym dniu, oby by jak najszczesliwszy i najpiekniejszy. Buziaki  dla lipcoweczki :-*

Dziekuję bardzo!  :-*  :-* życzę udanej podróży poślubnej i duzo słoneczka!

Offline mikoala

• Chuck Norris
Nie mam czasu w pracy, no ale musiałąm na chwile wejść na ewesele bo musze Wam powiedzieć że dostałam @ wiecie jak sie cieszę bardzo 10 dni przed ślubem, a potem podróz poślubna a ja bede po jup jupi jupi!!! Nigdy sie tak z tej @ nie cieszylam jak dziś!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
No to super  :D
Ja tez sie cieszyłam jak dziecko  :D :D :D że dostałam wczesniej , tzn ja przesuwałam tabletkami, bo wypadałaby mi w niedziele po ślubie  ::)

Offline hania3033

• Chuck Norris
Haha, każdy powód jest dobry zeby sie ucieszyć ;) ;D ale tak, masz rację, to ważna sprawa i pewnie też bym się cieszyła ;D
Buziole :-*

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
Qrcze, Ty to masz dobrze. mnie się @ szykuje (o ile się w obliczeniach nie pomyliłam) w dzień ślubu :-\ a w ogóle to już tylko 10 dni zostało- ale ten czas leci ;D

Offline mikoala

• Chuck Norris
Ale miałam wczoraj maraton!
1. Zwolniłam się wcześniej z pracy i biegusiem do fryzjera poprawiony miałam kolor i fryzurka próbna
    oj podobalo mi sie jak zalozylam z welonem i z diademikiem (zdjec brak z uwagi na napiety harmonogram
    dnia wczorajszego).
2. O 17.30 wyszłam od fryzjera, przyjechal mój R. i szybciutko na lekcje tańca. Eh ... ciezko było, mój R sie
    stresowal sam w siebie nie wierzy tylko zaraz "ble ble nie nadaje sie nie umiem" ciezko bedzie , ale dobrze ze
    podstawowy krok załapał, jakos da rade moze densować z ciotkami, kuzynkami.... Ćwiczylismy potem
    chwile w domu i juz troche wyluzowany bardziej byl!
3. 21.15 kosmetyczka- mikroderma, czyszczenie, maseczki, duperele, jakieś blotko i co godzina 22.00 bum
    i piorun szczelił po prądzie i ulewa. Przy świeczce miałam zmywaną twarz! Auto było w odleglosci 30
     sekund zanim dobieglam mokreńka, pioruny blyski masakra. Wycieraczki chodzily mi na maksa,
    musialam jechac okrezną droga do domu bo pod mostem zalane bylo.

Dzień skonczylam około 23.00

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ale przygody :) faktycznie dzien napiety ale ja lubie takie :)

Qrcze, Ty to masz dobrze. mnie się @ szykuje (o ile się w obliczeniach nie pomyliłam) w dzień ślubu :-\

jeju laski, nie mozecie cos z tym zrobic tabletkami? ja bym w zyciu nie pozwolila na okres w dniu slubu
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Wpadłam do Ciebie zobaczyć czy tylko ja tak biegam - ale widzę, że nie ..:)
Już tak blisko, że jak sobie pomyślę, to aż niewiarygodne to mi się wydaje.

paoolka tak w ostatniej chwili tabletkami to raczej nie bardzo. Wiadomo, trzeba by odpwienio wczesniej.

Mnie się na szczęście jakoś sam przesunął @. Bo też już się martwiłam, ze w dniu ślubu będzie...

mikoala to dużo energi życzę na te ostatni dni !! :)

odliczam

Offline pamela

• Chuck Norris
rany ja chce fryzurke zobaczyc!!!
a tak spojrzalam na suwaczek i co??? tylko 9 dni!!!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
oj niewiele zostało  :) trzymam kciuki żeby @ się przesunęła (mi się udało chociaż wszystkie znaki na neibie i ziemi wskazywały że przyjdzie w dniu ślubu  :))

Offline mikoala

• Chuck Norris
paooolka   :Daje_kwiatka:
arvena    :Daje_kwiatka:
pamela   :Daje_kwiatka:
wiśniowa    :Daje_kwiatka:

Na szczescie do ślubu @ się dawno skończy!
Wiecie co ja to juz sie denerwuje na maxa, nie wiem jak jeszcze ten tydzień wytrzymam wrrr! Na szczeście dziś ostatni dzień w pracy. Nastepny raz w pracy pojawie się jako żóna 10.08.2009  ;D
Jutro mój panieński     :cancan:   :dj:
Jeszcze przed ślubem wydatek wiekszej kwoty  :'( padł mi akumulator w aucie buuu no i co dzis mój R. ma pojechac w kilka miejsc i gdzies kupić ale minimum 350 - 450 zł nie moje wrr!

Offline arvena

• zapaleniec
no  nie - nie miał się kiedy zepsuć ten akumulator !!!

Kochana, bo może mnie nie być już na necie przez wekend,to już teraz zyczę Ci -najlepszego, najwspanialszego,niezapomnianego,  z humorem, dobrą zabawą i luzem na max-a wieczoru panieńskiego!!!!! :)
wracaj i opowiadaj potem jak było :* 

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
Dzisiaj załatwiłam formalności w kościele, co łaska ale cennik wyglada nastepujaco: 300zł z racjii tego ze uroczystosc nazywa sie slubem, 100 za msze i 20 dla koscielnego ( że z taca przejdzie  jeszcze kase zbierze od gosci) wrrrrr. Jeden chyba z lepiej oplacalnych zawodów żeby za msze trwajaca 35  minut placic 400 zł wrrrrr!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Nie rozumiem tego jak moga być cenniki  :-\
a dlaczego 300 za ślub i jeszcze 100 ??
moze troche dłużej niż 35 min  ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
paooolka ja odstawiłam tabletki w styczniu, chciałam organizm odzwyczaić, bo miałam je chyba 3 lata :-\b no i sie porobiłóo tak, że @ będę miałą w dniu ślubu, myślę właśnie znów nad tabletkami, a chciałam tego uniknąć :'(

z tym cennikiem to już przegięcie. Mnie kolega opowiadał, ze brał ślub w innej miescowości niż nasza i tam ksiądz za każdą rzecz ma osobną cene,  za rozwiniecie dywaniu 50 zł, za pokrowce na krzesła też ileś tam zł. ::)

Udanego panieńskiego ;D

Offline mikoala

• Chuck Norris
Powiedzmy że dopiero doszłam do siebie po panienskim, oj główka bolała z rana! Było super!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
to może więcej szczegółów  :D

Offline mikoala

• Chuck Norris
Tak się bawiłam na panieńskim

CDN. nastąpi!  hehehhe

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
cholerka fotki zobacze dopiero w domku wrrrr
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Marita

• forumowicz
  • A jeśli nie Ty... to spłonę i nic nie powtórzy się
  • data ślubu: mam nadzieję, że już wkrótce
czekamy na relację i resztę fotek  ;D
" (...) Chroń to co masz. Gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej."

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
super fotki  :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Widze że imprezka była udana  :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
no no widać, że dobrze się bawiłaś  ;) fajowskie kajdanki

Offline mikoala

• Chuck Norris
Cholera dziewczyny wiecie jaka jestem zestresowana, poprostu jak nie ja mój R. sie smieje że uciekł ze mnie ten drapiezny (pyskaty, pewny siebie, krzyczacy, "bijacy", szczypiacy) kot i został mały potulny kicia, zagubiony w tym wszystkim  ;/

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ojej co się stało  ???

Offline arvena

• zapaleniec
To miał być wieczór panieński a póki co ja widzę saaamych facetów!!!  ;] jak to możliwe.

A skąd ten stresik kochana...relaksik - ja na razie mam luz, poza paroma momentami kiedy mnie ściska w żołądku :)

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
arvena    :Daje_kwiatka:
Justys851   :Daje_kwiatka:
 Marita  :Daje_kwiatka:
edyta9915   :Daje_kwiatka:
paooolka  :Daje_kwiatka:
Madziulka83  :Daje_kwiatka:

Dzięki dziewczyny za odwiedzinki, mimo ze ja ostatnio prawie znikłam z forum! Juz chyba wolalal bym zeby byla sobota!
arvena- podziwiam i zazdroszcze braku stresu! Tez bym tak chciała.
W sumie to zostało mi jeszcze zadzwonic i pogadac z fotografem umówic szczegóły, zadzwonic do cukierni hmmmm i już chyba tyle, ale coś mi tego mało! Chyba ze ja juz o czyms nie pamietam.
Co macie- miałyscie - bedziecie miały jako tzw "niezbednik" w torebce swiadkowej, napewno biała i czarna nitka ??? 
« Ostatnia zmiana: 22 Lipca 2009, 08:49 wysłana przez Maja »