Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85601 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
A coż go to obchodzi, jak czesto  ??? Dla mnie to nie są cięzkie grzechy, ale ja to w ogóle inaczej podchodzę do spowiedzi. Jak czegoś naprawdę żałuję, to nawet po odejściu od konfesjonału nie czuje się jakaś oczyszczona...

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
to ja lepiej na temat spowiedzi się nie wypowiem;-)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Buziaczki  :-* :-* :-*
uuh,  czeka nas ciezka przeprawa przez te spowiedzi ;)
"jak czesto" - dobre sobie ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
kurcze przejrzałam allegro w poszukiwaniu halki i znalazłam 2 nowe, które wydaje mi się ze pasowałyby pod moją suknię... nie mogę się zdecydować  ::) może pomożecie??

1)
2)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek chyba pierwsza ale głowy bym nie dała
margolka, ksiądz lubi wiedzieć jak często co by porównać czy on sam nie ma zbyt rzadko i od średniej nie odstaje  :hahahaha: co się dziewczyny tak dziwnie pytacie  :hahahaha: sama nie wiem jak bym wybrnęła z takiego pytania ::)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline madzia_n

• Chuck Norris
A mi znów wydaje się że ta druga ::) Ale tez nie dam glowy..

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
no z tymi pytaniami intymnymi to rzeczywiście jakaś masakra, po co wiedzieć mu ile kiedy z kim i jak ? eh
nam tylko tłumaczył że nie powinno się przed ślubem uf :)
teraz w tym tygodniu ostatnia spowiedź i w sobotę wielki dzień :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Buraczku a ja nie wiem, która halka  ??? Chyba musiałabyś z kiecką pomierzyć, po co kupować i ma się nie przydać  ;)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
margolka ale właśnie o to chodzi, że nie mam możliwości przymierzyć takich halek do mojej sukni ślubnej bo w salonie takich nie było  :-\ więc chyba się zdecyduję na tą 1, taka zgrabniejsza mi się wydaje  :)

dziś pierwszą noc spaliśmy osobno z PM, było ciężko... nie umiałam zasnąć, ale wiem że to dla naszego dobra... żeby nas nie kusiło  ;) bo sobie obiecaliśmy, że teraz do ślubu wytrwamy  ;D ale za to potem noc poślubna będzie jaby nowym odkryciem siebie nawzajem...  :brewki:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Super ze juz po spowiedzi :)
Ale i tak uwazam ze 15 minut to dlugo  :P

Halka hmmmm ..... chyba z 2 suknia bedzie ladnie sie ukladala :)

Buzkai na koncowke weekednu zostawiam  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Życzę wytrwałości w postanowieniu! :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
hmm ja też życzę wytrwałości  ::)
ja to bym nawet nie próbowała próbować miesiąc bez....  ;D a i uwielbiam spać sama, całe łóżko tylko dla mnie  :D chociaż razem też dobrze  :D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ja ze spowiedzią będę czekać i czekać... po prostu mnie to przeraża ;/ kiedy można pójść najpóźniej?? :D
faktycznie chyba zdecydujemy się po tej spowiedzi na wstrzemiężliwość  ::) ale spać razem i tak będziemy... bo żeby nie spać razem, to P. by musiał zawsze do domu wracać, a tak to pół tygodnia jest u mnie, pół w domu... nie chcę z tego rezygnować.
buraczku mi sie wydaje, ze 2-ga halka, ale ja się nie znam....

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
buraczku a nie pytal przypadkiem jak dlugo trwa i czy fajnie jest? alez wscibski ksiadz. ;D
szczescie, ze ja z jednej jestem zwolniona. a i powodzenia we wstrzemiezliwosci przed slubem, jejku az caly miesiac, idzie wytrzymac, ale no cos ty, az takie poswiecenie, ale rzeczywiscie  noc poslubna bedzie wyjatkowa po takim oczekiwaniu. tez tak planuje, tyle ze do spowiedzi idziemy w piatek przed slubem, wiec to nie tak dlugo.  ;D  :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
dziewczyny pomóżcie!!! zaczęliśmy dzisiaj z PM naukę pierwszego tańca... naszą piosenką będzie Peter Cetera "Forever tonight" i nie wiemy za bardzo jakie kroki do tego ułożyć... myśleliśmy też o Varius Manx "Najmniejsze państwo świata" ale to już wogóle kosmos jeśli chodzi o rytm...  :-\

oglądamy teraz w necie różne tańce, ale jak to przełożyć na konkretną piosenkę  ???

Offline margolka

• Chuck Norris
Oj, ja bym sama nie umiała kroków ulożyć, a już tym bardziej jakiegoś układu... Może umówcie się chociaż na jedną lekcję ?
Co do Waszej wstrzemięźliwośći, to pewnie że wytrzymacie  :) Moim zdaniem fajnie sobie postanowiliście  :)
My raczej tak nie zrobimy, bo teraz już prawie 5 tygodni przerwy  :P

Offline anulla_p

• Chuck Norris
faceci o wiele ciężej zanoszą takie abstynencje niż kobiety, ja bym uważała na zwiększoną nerwowość pana młodego  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
no tak, ciezko z taka abstynencja ;) Ale dacie rade :)
Co do tanca - ja ci nie pomoge, bo my tanczymy spontana - przytulanca ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
My też mielismy takie postanowienie  ;D ;D ;D - wytrwaliśmy  :P a potem fajnie było  ;D

Co do tańca to ja własnie ułożyłam cały układ - mieliśmy mixa - podobnie tak jak Ty patrzyłam na filmiki na necie i dopasowywałam do naszych piosenek  :D
Goście pytali się do jakiej szkoły tańca chodzilismy  :D jak mówiam że  szkoła tańca była u mnie w pokoju to nie chcieli wierzyć  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
buraczke, przełożyć na konkretną piosenkę możecie jedynie próbując do nich tych kroków :)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
my też będziemy ze swoim tańcem kombinować, sama jeszcze nie wiem co i jak , więc nie pomogę.
A ksiądz jest dla mnie zaskoczeniem.... co jak i kiedy, to z lekka krępujące i nie wiem czy to ma znaczenie co do cięzkości grzechu - poprostu jest i już - tak mi się zawsze wydawało.
My mamy 1 spowiedx podpisaną,(przy okazji wielkanocnej ksiadz nam zaliczył ;) )
a z 2 poczekamy spokojnie do lipca :)

odliczam

Offline buraczek
  • Chuck Norris
tak myślałam że nic konkretnego nie pomożecie  w sprawie tańca :P mnie się wydawało, że poprostu poprzytulamy się i już... a teraz sama nie wiem, jakieś przejścia i obroty by się przydały  ::) coś będę kombinować  ;)

dziś od rana przesłuchuję piosenki, które dostałam od selenki na liście i jeszcze inne znalezione na forum i trochę już tego mamy  ;D teraz jeszcze trochę nowoczesnej muzyki by się przydało, bo większość to albo polskie, albo takie typowo weselne... a dużo młodych mieć będziemy, więc im też trzeba dogodzić  ;) jak macie jakieś propozycje, to bardzo proszę o pomoc  :)

faceci o wiele ciężej zanoszą takie abstynencje niż kobiety, ja bym uważała na zwiększoną nerwowość pana młodego  ;D

anulla póki co mnie się wydaje, że u nas jest odwrotnie  ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
..Buraczku..i ja jestem!! troszke późno..ale jestem! ;D Mam nadzieję, ze mogę się jeszcze dołączyć?

Offline buraczek
  • Chuck Norris
Agulek79 witam w moim odliczanku  :hello: widzę, że ślubujemy w ten sam dzień  ;) a gdzie Twoje odliczanko co???  ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Buraczku..juz też odliczam!! ;D
a co do księży...to mam mieszane uczucia. raz się spotyka fajnych i zyciowych a raz...takiego jak ja wtedy gdy poszłam zarezerwować termin ślubu. Jak usiadłam z moja Mama w kancelarii, ksiądz nie patrząc na mnie zapytał: "A Ona po co przyszła?"..ja myślałam, ze ktoś wszedł(drzwi były za mna) i zerknełam zza ramie...po sekundzie sie zorientowałam, że "Ona" to JA!! No więc mówie po co przyszłam..On spojrzał na mnie ( w końcu) i mówi: "A gdzie Narzeczony?"..ja, ze w pracy w Szczecinie i nie mógł przyjechać. A On niby pod nosem..ale do mnie :" No tak. Zbroić to miała z kim..ale tak to z Matką przyszła!"....Krótko mówiąc potraktował mnie jak 18-nastkę w ciąży... >:( Całe szczęscie, że nie było wolnych terminów...i dał tylko mi "dyspensę", że moge iść do innej parafii. Aha! przez cały czas mówił do mnie "ONA".....Całą historię nie będe opisywać..no chyba, że w swoim odliczaniu!! ;D

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Powoli nadrabiam moją długa nieobecność na forum.. (Niestety nie mam tyle czasu na forum, ile bym chciała..) Ale obiecuję, że powoli wszystko ponadrabiam..
A póki co, zostawiam wieczorne :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
jeśli chodzi o mnie ,ty my na pewno nie będziemy obiecywać sobie żadnej wstrzemięźliwości,co wyjdzie to wyjdzie w praniu;-) a jeśli chodzi o ciebie buraczku,to obawiam się ,że nie będziecie urządzać sobie harców w noc poślubną;-)))))będziecie taaaaak wykończeni,że zaśniecie jak małe owieczki;-))))

Offline anulla_p

• Chuck Norris
po miesiącu abstynencji to raczej jak niewinne owieczki  :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
a tam miesiąc, ludzie potrafią się dłużej nie widzieć i żyją.

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Potwierdzam ! ;)
« Ostatnia zmiana: 2 Czerwca 2009, 09:01 wysłana przez Maja »