Autor Wątek: 100 dni Demki :D  (Przeczytany 41632 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
100 dni Demki :D
« Odpowiedź #300 dnia: 5 Grudnia 2005, 21:39 »
Cytat: "demka"
jeśli mogę prosić to trzymajcie kciuki za ładna pogodę i świeży biały puszek z nieba

heheh o to chyba do mnie
może w pogodzie moje czary też się sprawdza hehehe

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #301 dnia: 5 Grudnia 2005, 22:05 »
Cytat: "agulkaaa"
może w pogodzie moje czary też się sprawdza

miejmy nadzieję :D :mrgreen:  :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #302 dnia: 5 Grudnia 2005, 23:19 »
jeśli mogę prosić to trzymajcie kciuki za ładna pogodę i świeży biały puszek z nieba

Masz to u nas załatwione! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #303 dnia: 6 Grudnia 2005, 10:25 »
może w pogodzie moje czary też się sprawdza hehehe

Ale czaruj nie tylko w Szczecinie, w Stargardzie tez poproszę śnieżek:-)))))))))))))

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #304 dnia: 6 Grudnia 2005, 15:17 »
Ok, od dnia dzisiejszego wszyscy zaczynamy czarować piękny bielutki śnieg....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #305 dnia: 6 Grudnia 2005, 18:20 »
Demko!
Wygladasz rewelacyjnie w tej sukienusi  :D  Trzymam kciuki abyś troche się odstresowała i żeby nic nie zakłóciło spokoju w Twoim Dniu!
I oczywiście czaruję piękną, zimową pogodę - jak z bajki!

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #306 dnia: 7 Grudnia 2005, 11:57 »
18 dni do...

Wczoraj zostałam zaproszona na wieczór panieński (siostra wyłamała sie troszeczkę i zamiast robić go tydzień przed slubem będzie dwa tygodnie przed :D ). Powiedziano mi, że w pierwszej kolejności pobawimy się troszkę na imprezie domowej  :cancan:    :pijaki:  a później wyskoczymy gdzieś na balety  :disco:  :D Grzesia wieczór kawalerski będzie wyglądał bardzo poobnie (czyli domówka + balty)...

Jutro idę na ostatnia przymiarkę sukni slubnej połączonej z kursem poruszania się, siadania, klękania itd. itp. Zaczynam się powoli tym wszystkim denerwować :roll: Boję się, że coś może być nie tak...No ale bądźmy dobrej myśli...

Zamierzam też jutro zamówić kwiatuszki  :bukiet:  a najpóźniej pod koniec tego tygodnia spotkać się z zespołem  :koncert: w celu dogrania szczegółów imprezy...

Później czeka mnie jeszcze kilka spraw takich jak ciasta, kosze z kwiatami dla rodziców, dogranie autka, kilka seansów na solarium, umówienie się z kobiką, która zrobi mi manicure i pomaluje pazurki, doniesienie papierów do kościoła, omówinie szczegółów ślubu w kościele, spowiedź (i to dwa razy :roll: ), farbowanie włosków i pewnie jeszcze wiele takich rzeczy sie uzbiera...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #307 dnia: 7 Grudnia 2005, 12:16 »
Demka zobacz jak ten czas szybko leci. Pamiętam jak zawitałaś do nas na forum. Później jak założyłaś wątek "moje 100 dni", a teraz zostało tylko 18 dni do Twojego wielkiego dnia! :D
 Życzę udanej zabawy na panieńskim!  :cancan:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #308 dnia: 7 Grudnia 2005, 12:41 »
Demka szalej na swoim panieńskim tak długo jak Ci starczy sił w
nogach i oczywiście w głowie  :D

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #309 dnia: 7 Grudnia 2005, 13:07 »
oj będę szalała całą noc :D  :skacza:  do utraty sił :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #310 dnia: 7 Grudnia 2005, 13:33 »
oj będę szalała całą noc

Oj się będzie działo :mrgreen:  :wink:

Grzesia wieczór kawalerski będzie wyglądał bardzo poobnie (czyli domówka + balty)...

Moj Wojtek nie będzie miał wieczoru kawalerskiego :cry:  Przyjedzie do domu dopiero w ostatnim tygodniu przed ślubem, nie będzie więc po drodze żadnego weekendu. Trochę mi z tego powodu jakoś dziwnie, bo ja się będę bawiła w najlepsze podczas, gdy On musi pracować...

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #311 dnia: 7 Grudnia 2005, 18:56 »
demka baw sie dobrze
ja ide na paniejski do mojej koleżanki która śłubuje w ten sam dzień co ty jutro :D

a co z robisz z pazurkami odżywka pomogła??? nakładasz tipsy bądź żel???

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #312 dnia: 7 Grudnia 2005, 22:26 »
Udanej zabawy!!!! Sukienusia rewelacja ! Bardzo do Ciebie pasuje, bedziesz królowa nie jednej nocy ale conajmniej dwóch!

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #313 dnia: 7 Grudnia 2005, 22:27 »
Cytat: "agulkaaa"
a co z robisz z pazurkami odżywka pomogła??? nakładasz tipsy bądź żel???

odżywaka cuda zdziałała więc nie kładę ani żelu ani tipsów :D Zostaję przy swoich... Powiem szczerze, że długość moich paznokci jak dla mnie jest ogromna (tak ze 4 mm za opuszek) i mam nadzieję, że wyczaruje się z nich cos fajnego :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #314 dnia: 7 Grudnia 2005, 22:33 »
No to fajnie oby żaden się nie złamał do tego czasu, Chyba Ci już pisałam, że zawsze można położyć taki specjalny żel na naturalna płytkę, nie trzeba go potem uzupełniac bo po tygodniu i tak sam schodzi ale za to lakier trzyma sie wspaniale no i są fajnie gładkie.
Ale to tylko jak będziesz chciała zrobić z paznokciami coś specjanego ale nie trwałego

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #315 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:00 »
17 dni do...

Właśnie wróciłam z zakupów (mam dzień wolny :D Dzień rektorski). Dokupiłam brakujące rzeczy do dekoracji auta, w niedzielęjadę potwierdzić wszystkie sprawy związane z samochodem, bo pozostało kilka niejasności (m.in. kierowca  :kierowca:  , sam model samochodu po okazało się, że byc może nie będzie to ten Merc terenowy, tylko jakis inny Mercedes z rodzaju olbrzymów, ale jaki dokładnie to nie wiem- w niedzielę ustalimy to razem z Grzesiem).   :auto:  

Nadal nie zadzoniłam do :koncert: a właściwie to Grześ nie zadzwonił. Dać mu jakąś sprawę do załatwienia to jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nie może wygospodarowac chwili czasu :? Także chyba obowiązek ten spadnie na mnie...

Powoli zaczynamy przeprowadzkę do Grzesia  :cegly:  . Na początku będziemy mieszkać z jego rodzicami. Dostaniemy własny pokój (ponad 25 m kw), przedpokój ( ponad 10 m kw) i kuchnię, która jest trochę mała, ale za to własna :mrgreen: Część rzeczy już przenieśliśmy (sprzęt, książki, trochę ubrań, dokumenty) ale jeszcze dużo przed nami w tej dziedzinie...

Dzisiaj również zamówiłam kwiaty  :bukiet:  . Ja będę miała bukiet z rodzaju "wylewających się" czy jak kto woli "przelewających się rzez rekę" w kolorze bieli z dodatkami bladoróżowymi. Kwaiaty główne stanowiły będa białe róże, a dodatki róże baldorózowe, ale nie takie klasyczne a takie małe, których jest kilka na gałązce. Do tego jakieś trawy i inne zielone dodatki. Bukiet będzie średniej wielkości...Dla świadkowej zostanie przygotowana biała pojedyncza róża, która będzie przyzdobiona równiez w tonacji bladoróżowej. Dla Pana Młodego i świadka zamówiłam butonierki. Pani w kwiaciarni wydaje się być fachowcem tak więc mam nadzije, wszystko będzie ok. Za bukiet zapłacę 160-200 zł, za różę siostry 15 zł a butonierki dostanę gratis i oczywiście znizka z kartą e-wesele (dzięki Wam ogromne za tą kartę :serce: ). pani wymierzyła dokładnie bukiet, zobaczyła zdjęcia sukni i powiedziała, że taki bukiet będzie bardzo ładnie sie komponował :D Także jestem szczęśliwa.

Nie zamówiłam dzisiaj ciast. Koleżanka ma akurat wolne więc będę musiała przejść się jutro. Gości nie będzie wiele, tak więc mam kupić ok 6-8 kg ciasta. Zamówię więc sernik, makowca, ciasto kokosowe i orzechowe... Mam nadzieję, że wystarczy, bo moja rodzina nie przepada za ciastami (na domowych imprezach tzn wigilia, święta zawsze zostaje bardzo duzo ciasta)niestety nie wiem jak rodzina Grzesia bo jemu jest to trudno ustalić...O tort  :urodziny:   nie muszę się martwić, bo tym zajmuje się Cafe Uśmiech :D

Nie wiadomo tez czy wieczory panieński i kawalerski dojdą do skutku w tą sobotę. Może się zdarzyć, że Grzesiu będzie pracował o późnych godzin nocnych więc zostaną wtedy przełozone na następną sobotę...Miejmy jenak nadzieję, że tak się nie stanie bo już się natawiłam na   :disco:    :cancan:    :piwko:  i licze na świetną zabawę...

A i najważniejsze dla mnie: dzisiaj ostatnia przymiarka sukni połączona z kursem (nauka siadania, chodzenia, klękania itp.)...już nie mogę się doczekać :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #316 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:16 »
dzisiaj ostatnia przymiarka sukni połączona z kursem (nauka siadania, chodzenia, klękania itp.)...już nie mogę się doczekać

Fajnie będzie:-)))) Ja się uśmiałam przy tym, ale też przy okazji dowiedziałam kilku przydatnych rzeczy.

Z tym panienskim, to sie nie martw Aniu, co ma wisieć, nie utonie :D  Najwyżej  przełożycie na przyszły tydzień. Chyba, że zrobicie w oddzielnych terminach, Ty w sobotę, a Grzesiek za tydzień....nie wchodzi w grę? :wink:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #317 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:17 »
Panujesz nad całością! To widać w każdej Twojej relacji :mrgreen:
Cieszę się, ze karta się przydaje i że trafiasz na profesonalistów (kwiaciarnia). Mam nadzieję,że pani zrobi Ci cudny bukiet !!! (trzymam kciuki!).
Ciasta powinno wystarczyć. Ludziska nie zajadają się jakoś specjalnie słodkościami na tego typu imprezach, więc nie powinnaś się martwić, że zabraknie:)
No i oby panieński i kawalerski jednak był w ten łikend!!!

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #318 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:18 »
np prosze..nie było mnei na forum kilka dni a ile sie wydarzyło..demka jestem pod wrażeniem tempa i organizacji sppraw weselnych..sukienka na poprawiny jest bardzo ładna..i nie myśl o żadnych odchudzaniu :wink:
czekam na relacje z przymiarki..ale Ci zazdroszcze..jeszcze 17 dni :mrgreen: ..

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:22 »
Cytat: "Agnieszka32"
Chyba, że zrobicie w oddzielnych terminach, Ty w sobotę, a Grzesiek za tydzień....nie wchodzi w grę?

nie whodzi w grę... Grzesiu był wielkim przeciwnikiem robienia wieczorów osobno  w kulubach...dlatego w pierwszej kolejności idziemy na domówki (osobno kobitki osobno mężczyźni) a na dyskotekę razem...
No i oby panieński i kawalerski jednak był w ten łikend!!!

ja tez na to liczę, bo nastawiłam się psychicznie i tak mi się chce tańcować (trzeba pozadnie kości rozgrzać przed weselem :D
Cytat: "anka24"
jestem pod wrażeniem tempa i organizacji sppraw weselnych..sukienka

a mi się ciągle wydaje, że o czymś zapomnę...
Cytat: "Agnieszka32"
Fajnie będzie:-)))) Ja się uśmiałam przy tym, ale też przy okazji dowiedziałam kilku przydatnych rzeczy.

:D  :mrgreen:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #320 dnia: 8 Grudnia 2005, 14:55 »
Agnieszka32 napisał/a:
Chyba, że zrobicie w oddzielnych terminach, Ty w sobotę, a Grzesiek za tydzień....nie wchodzi w grę?

nie whodzi w grę... Grzesiu był wielkim przeciwnikiem robienia wieczorów osobno w kulubach...dlatego w pierwszej kolejności idziemy na domówki (osobno kobitki osobno mężczyźni) a na dyskotekę razem...

Ooo to mi się podoba! :)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #321 dnia: 8 Grudnia 2005, 15:10 »
Cytat: "Marta"
Ooo to mi się podoba!

A to juz akurat zależy od każdej pary indywidualnie....no, ale jeżeli np. dla Grześka wizja spędzenia tego wieczoru osobno jest niemożliwa i miałby później wyobrażać sobie Bóg wie co, to rzeczywiście najlepsze jest takie rozwiązanie o jakim pisze Ania. :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #322 dnia: 8 Grudnia 2005, 21:52 »
Byłam dzisiaj na ostatniej przymiarce w CMŚ :D Jestem pod ogromnym wrażeniem. Panie są przemiłe, pomocne, służą fachową radą, czuje się specyficzny klimat, taki bardzo przyjazny, ciepły, domowy... Strój mam już calusieńki skompletowany i powiem szczerze, że jestem baaardzo zadowolona...
Na ostatniej przymiarce w CMŚ odbywa sie krótki kurs poruszania się w sukni slubnej, aby w TEN dzień nie było niepotrzebnych wpadek...Panie uczą chodzić, siadać, klękać, wchodzić i wychodzić z autka... Czas zleciał bardzo szybko przy lampce szampana...Umówiłyśmy się na odbiór sukni 22 grudnia w czwartek :D Już się nie mogę doczekać :serce:

Z całego serca gorąco polecam wszystkim CENTRUM MODY ŚLUBNEJ...a i gratis dostałam ozdobę na szyję :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
« Odpowiedź #323 dnia: 8 Grudnia 2005, 22:05 »
super Demka, wszystko już prawie gotowe, a ta magia świąt i ślub... Ach......

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #324 dnia: 8 Grudnia 2005, 22:24 »
A widzisz:-))) Mówiłam, że będzie fajnie :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #325 dnia: 8 Grudnia 2005, 22:36 »
Strój mam już calusieńki skompletowany i powiem szczerze, że jestem baaardzo zadowolona...

Demuś bardzo się cieszę razem z Tobą! :)
 Najważniejsze, że jesteś zadowolona! :)
Już się nie mogę doczekać Twoich fotek ze ślubu i wesela! :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #326 dnia: 9 Grudnia 2005, 10:03 »
Cytat: "Marta"
Już się nie mogę doczekać Twoich fotek ze ślubu i wesela!

i ja też.... uwielbiam fotki...dlatego tez będę wyczekiwała fotek Agnieszki32 :D no i Kashiry :D Oj po dość długiej przerwie znowy będziemy czytać relacje, oglądać fotki...Rozmarzyłam się, aż mi sie tak cieplutko koło serduszka zrobiło...

Idę dziś zamówić ciasta :D A i umówiłam się z zespołem na środę...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #327 dnia: 9 Grudnia 2005, 10:12 »
ania.. a ty to gorsza.. już ja dopilnuję cobyś nie zapomniała o fotkach i relacji  :mrgreen:

jejku.. dziewczyny.. jak ja wam zazdroszczę.... 16 dni do.... super odliczanko....  :D
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #328 dnia: 9 Grudnia 2005, 10:41 »
Cytat: "monia"
ania.. a ty to gorsza.. już ja dopilnuję cobyś nie zapomniała o fotkach i relacji

nie trzba będzie mnie pilnować :D Relację zdam obowiazkowo i fotki też umieszczę na forum :D Wrażeniami z TEGO dnia należy się przecież dzielić :D :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #329 dnia: 9 Grudnia 2005, 20:38 »
Po twoich wypowiedziach widac , że jesteś naprawde SZCZĘŚLIWA :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -