Autor Wątek: 2 miesiące, 27 dni i 3 i pół godziny....  (Przeczytany 5178 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mada77
  • nowicjusz
  • *
2 miesiące, 27 dni i 3 i pół godziny....
« Odpowiedź #30 dnia: 6 Lutego 2006, 13:18 »
Cytat: "Agnieszka32"
Piękna suknia:-)))))) a o kościół się nie martw, przecież nie w tym rzecz, żeby miał piękne mury:-))) Ważniejsi są księża, a piszesz, że są w porządku.........naprawdę, bardzo miło jest, gdy ksiądz daje odczuć podczas mszy, że to Mlodzi są najważniejsi, gdy przemawia do nich i o nich, gdy w paru ciepłych słowach zwróci się również do rodziców i gości....to o niebo ważniejsze niż mury.

No właśnie...
Ja tak naprawdę nigdy nie rozumiałam tego pędu do wyszukiwania najpiękniejszego kosćioła w mieście.... Bo oczywiście ważna jest oprawa... Ważna, ale nie najważniejsza.... Wyglądem można się kierować przy wybprze sali na wesele, a w kościele liczą się przede wszystkim księża...... A z tym dzisiaj bywa różnie.....
Pozdrawiam! mada

[/url]

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #31 dnia: 6 Lutego 2006, 16:10 »
Cytat: "mada77"
a w kościele liczą się przede wszystkim księża

Dlatego mi bardzo zależy aby ślubu udzielał nam mój znajomy ksiądz. Będę musiała tylko walkę stoczyć z proboszczem parafii gdzie biore ślub (Kościół NMP-Twoja koleżanka będzie na pewno wiedziała o jakiego proboszcza chodzi :evil:  :wink: )

A Twój Kościólek to nawet wiem gdzie jest-zresztą Hotel też :D
Dzięki za informację na temat salonu-na pewno się tam wybiorę :D
Życzę owocnego załatwiania dalszych spraw :)
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 6 Lutego 2006, 16:33 »
Mada, wklejam Ci link w którym jest sporo bukietów z tulipanów, może się później przyda :D
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=114&postdays=0&postorder=asc&start=105

Offline mada77
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 17 Lutego 2006, 14:01 »
Dziewczyny, zostałam odcieta od internetu!!!  :cry:
Teraz wróciłam na chwilkę, bo przyjechaliśmy do Elblaga na weekend pozałatwiać wszystkie sprawy formalne ze ślubem związane, a internet ma moja mama.... A od poniedziałku znowu będę odcieta....  :cry:  :cry:  :cry:
Ale.... zamówiliśmy już internet z dostawą do domu... i w przyszłym tygodniu mają podłączyć!!!   :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:  :jupi:
To i będę mogła zaglądać tu znaaaaczniiieeeee częściej.........  :jupi:  :jupi:  :jupi:
U nas jakoś szał przedweselny ostygł..... Znaczna część spraw już załatwiona, więc i emocji takich nie ma. Ale... za chwile idziemy szukac mojemu prawie-mężowi garnituru, potem buty, bielizna.... Znowu się zacznie....  :) FAJNIE. Bo mnie nadal mocno to wszystko cieszy...
Julia - dzięki za namiary na tulipki! Mnóstwo tam piękności - chyba cos się uda dopasować do tej mojej kiecki... ;)
Pozdrawiam! I obiecuje juz niedługo wrócić na dobre! :wink:
Pozdrawiam! mada

[/url]

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
« Odpowiedź #34 dnia: 8 Marca 2006, 11:20 »
Magdo, czekamy na Ciebie :D Wracaj szybko  :!:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #35 dnia: 8 Marca 2006, 11:33 »
Witaj Mada na forum, dopiero dziś Cię zauwazyłam, no, ale i ja ostatnio rzadko tu zaglądałam, bo jakoś mało czasu miałam. Podoba mi się Twoja suknia i skopiowałma sobie ją na wszelki wypadek na twardy dysk, bo być może dobiorę sobie coś w tym stylu:) a co do sesji plenerowej to pomyśl, żeby może zrobić plener przed ślubem lub w inny dzień. Fotki plenerowe to jest super sprawa.

Offline mada77
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 9 Marca 2006, 18:59 »
WRÓCIŁAM!!!  :D
Trochę długo  to trwało, ale mam nadzieję, że tym razem wróciłam na dobre...  :jupi:  Straszne to, jak człowiek się łatwo od tego internetu uzależnia.... Tęskniłam potwornie....  :(

W czasie oczekiwania na ponowne przyłączenie mnie do internetowego świata, zdążyliśmy już załatwić parę kolejnych ważnych spraw... Mamy za sobą pierwszą część protokołu przedmałżeńskiego - druga będzie zaraz po naukach - planujemy na 24 marca... Poszło nawet gładko, a mocno się tego bałam. Jesteśmy juz też po zapowiedziach.
Rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - większość gości potwierdziła już przybycie, ale czas mają ogólnie do końca marca i parę osób trzyma nas jeszcze w niepewności...  :wink:
Wczoraj kupiliśmy mojemu prawie-mężowi garnitur. Cudny! Ja wiedziałam, że mój Kochany to przystojniak, ale w tym garniturrze, to już po prostu dech zapiera!!!  :serce:  :serce:  :serce:  Ciemny brąz w delikatne prążki, do tego pani od razu dobrała kamizelkę, fular, koszulę.... Ogólnie pełen profesjonalizm. Jeśli ktoś będzie robił męskie zakupy ślubne w Olsztynie, to z czystym sumieniem mogę polecić salon mody męskiej VIDO - naprzeciwko straży pożarnej. Naprawdę jest świetny. I mają tam wypożyczalnię męskich ślubnych kamizelek. Moim zdaniem to świetny pomysł, bo taka kamizelka kosztuje ponad 300 zł, a przyda się tylko ten jeden raz - jak suknia. A wypożyczenie kosztuje 80 zł. Chciałam znaleźć jakieś zdjęcitego garnituru i Wam wkleić, ale na razie bez powodzenia... Jak coś znajdę, natychmiast zamelduję.  :D
Dzisiaj zaklepałam już sobie fryzjera - czesanie w dniu ślubu + próbne. Tak samo z kosmetyczką. Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć kogoś od pazurków....
Generalnie zostaje nam coraz mniej rzeczy do załatwienia. Przede wszystkim musimy kupić buty. Nie mamy jeszcze oboje. Ale wszyscy mówią, że na wiosnę będzie ich więcej - tylko, że wiosny nie widać....  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  Ale do kwietnia przyjdzie na pewno...
Poza tym trzeba jeszcze ustalić menu i coś na pierwszy taniec - mam mętlik w głowie, na nic konkretnego nie mogę się zdecydować... Do tego dochodzi jeszcze kwestia tańca - chcielibyśmy się poduczyć, ale w Olsztynie są tylko dwie szkoły - obie baaardzooo renomowane i przez to dość drogie... Usiłujemy znaleźć kogoś prywatnie... Na razie bezskutecznie. A czas leci... Mam nadzieję, że jednak się uda i zrobimy na parkiecie takie show, że gościom szczęki poopadają....  :mrgreen:

Anielka, ja bardzo chciałabym zdjęcia w plenerze, bo to jest zupełnie inna jakość niż studio. Ale w inny dzień niż ślub to się nie da na pewno - nie będę uczesana, umalowana... Ale... mam taki plan, że jak dopisze pogoda (a nie może przecież być inaczej!), to pójdziemy z moim bratem do parku - mam taki śliczny naprzeciwko domu rodzinnego - i tam napstrykamy trochę fotek. Amatorskich lekko, chociaż bardzo profesjonalnym sprzętem, bo brat takim dysponuje. Myślę, że to niezłe rozwiązanie....

Dzięki za okazaną mi cierpliwość. Mam nadzieję, że nie będę musiała jej nadużywać.... Chociaż ten nasz domowy komputer stroi fochy, a i neostrada pokazuje czasem na co ją stać... Więc na pewno nie będę tutaj non stop.
Mimo wszystko jestem dobrej myśli... Został już tylko 1 miesiąc i 20 dni!!!  :jupi:  :jupi:  :jupi:
Pozdrawiam! mada

[/url]

Offline Corollka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 10 Marca 2006, 18:07 »
Cytat: "mada77"
Został już tylko 1 miesiąc i 20 dni!!! Hurrra Hurrra Hurrra

zleci tak prędko,ze ho ho   :skacza:    :skacza: