Autor Wątek: 100 dni Demki :D  (Przeczytany 41818 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
100 dni Demki :D
« Odpowiedź #210 dnia: 13 Listopada 2005, 21:21 »
42 dni do...

Do ślubu ponad 40 dni a mnie zaczynają męczyć senne koszmary :evil: Ciągle mi się śni, że coś nie gra, że o czymś zapomnieliśmy, że się pokłuciliśmy :klotnia: , że nie było miejsca, żeby zatrzymać się przed kościołem, że suknia mi się popsuła, że Grześ przyszedł w kalesonach, bo jego mama uznała, że tak będzie mu ładniej :roll: Tyle tego jest i to prawie co noc...jak tak dalej pójdzie to chyba będę miałą nieprzespane noce, bo każdy taki koszmar kończy się koło 2-3 nad ranem wraz z przebudzeniem się :(  :roll: Czytając jednak przeżycia innych forumowiczek podnoszę się trochę na duchu, że będzie lepiej i przestaną mnie nękać te nocne koszmary...

W środę ruszam na pierwszą przymiarkę- oczywiście biorę ze sobą cyfrówkę także zaprezentuje Wam moją suknię na sobie :D W tygodniu wrzucę też fotkę swojej sukienki na poprawiny, gdyż opalenizna mi zbladła i nie przypominam już w niczym apacza...

Tydzień zapowiada sie bardzo pracowity...wizyta w Cafe Uśmiech, przymarki- w końcu coś zaczyna się dziać :D Uwielbiam to :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #211 dnia: 13 Listopada 2005, 21:31 »
spokojnie.. to sny na szczęście..
mnie sie śniło,ze byłam nago.. potem,ze chcę iśc ale mnie coś trzyma i kroku nie mogę zrobić , innym razem ,ze ruszam się jak w smole, że zapomniałam o wódce, o butach o tym o tamtym.... itp

kazda z nas tak ju7ż ma..

czekam na fotencje.. matko.. ależ jestem ciekawa  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #212 dnia: 14 Listopada 2005, 08:47 »
Cytat: "demka"
Do ślubu ponad 40 dni a mnie zaczynają męczyć senne koszmary  

ja mam je już od jakiegoś czasu...generalnie to ja nie miewam snów, albo ich nie pamiętam (raczej to drugie). Dobrze, że nie pamiętam wszystkich- już te, które zapamietuję są wystarczające...okropieństwo :)  Ale pocieszam się tym, co mówią dziewczyny; że to minie:-)))))))

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #213 dnia: 14 Listopada 2005, 11:00 »
ja jeszcze koszmarów nie mam..ale z tego co piszecie to tylko kwestia czasu :wink:  demka czekam zniecierpliwościa na fotki   :Fotograf:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #214 dnia: 15 Listopada 2005, 11:08 »
demka ja tez nie mogę doczekać się zdjęć mimo iż wiem jak twoja sukienusia wygląda
nie przejmuj się snami to tak jak mówi moonia na szczęscie :skacza:

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #215 dnia: 15 Listopada 2005, 13:27 »
fotki fotki  :Fotograf:   :mrgreen:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #216 dnia: 16 Listopada 2005, 14:02 »
juz nie mogę się doczekać- dzisiaj idę na pierwszą przymiarkę :D tak bardzo się cieszę, bo zapomniałam jak wyglądam w mojej sukienusi :wink:  Wieczorkiem idziemy z Grzesiem do cafe Uśmiech także będę miała dzisiaj wiele nowych informacji dotyczących ślubu no i kilka fotek rzecz jasna :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #217 dnia: 16 Listopada 2005, 15:10 »
demka czekam z niecierpliwościa na relacje i fotki!! :mrgreen:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 16 Listopada 2005, 16:57 »
no włansie ja tez z chęcią popatrze:)
swoja droga , dziś przechodziłam koło CMS no i patrzałam czy może jesteś wlaśnie w trakcie przymiarki ale nie było zadnych klientek:(

powodzenia a my czekamy na foty
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline ninotshka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #219 dnia: 16 Listopada 2005, 17:32 »
demka ja tez czekam na Twoje fotki :D :hopsa:  
ja swoja bylam w sobote obejrzec jak sie tam miewa w salonie:P no i miewa sie bardzo dobrze. upewnilam sie przy okazji co do wyboru i zakodowalam kolorek, a przymiarke zrobie chyba z 2-3 tygodnie przed slubem :hopsa:  

Agnieszka32  :arrow:  wybralam Sincerity Bridal model 3079 w salonie w Chwalecicach  

demka  :arrow:  pozdrufka i fotki wklej jak najszybciej!
25.12.2005 - NASZ DZIEŃ :D

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 16 Listopada 2005, 19:41 »
Dziewczynki krótka relacja będzie wieczorkiem (teraz mam kilka spraw do załatwienia), ale nie wiem co z fotkami, do tej pory zmniejszał je Grześ a dziś...trochę pokombinuję a jak nie wyjdzie mi to prześlę komus, kto potrafi tego dokonać :D

Także jeszcze chwilke potrzymam wszystkich w niepewności... :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Daynaher
  • Gość
« Odpowiedź #221 dnia: 16 Listopada 2005, 19:49 »
czekam z niecierpliwoscia :D

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #222 dnia: 16 Listopada 2005, 21:34 »
39 dni do...

Zacznę może od wizyty w cafe Uśmiech, a może o jej braku... Nie zadzwoniłam wcześniej umówić się z szefową i gdy tam zaszłam nie było jej akurat...tak więc wizyta przełożona na jutro na 19:00 :D Także szczegółowa relacja dopiero jutro.

Tymczasem dzisiaj byłam na pierwszej przymiarce i jestem...ZACHWYCONA. Sukienka marzenie (od dawna o takiej śniłam), do tego przemiłe panie dobrały mi futerko, długaśny welon, rękawiczki... Za tydzień kolejna przymiarka :D Sukienka nie jest jeszcze do końca dopasowana i zdjęcia nie oddają jej pełnego uroku (nie widać połyskujących kryształków Svarowskiego)...na welonie, podobnie jak Agnieszka32, będę miałą połyskujące kryształki, a na rękawiczkach delikatną aplikację z koronki, którą mam przy sukience, i z tej koronki będzie też stroik na szyję...

To są fotki z pierwszej przymiarki:
(nie są one najlepsze, bo robione nowym aparatem, którym siostra wcześniej się nie obsługiwała...a na jej usprawiedliwienie, stałam troche pod światło)

zbliżenia wyszły trochę nieostre i amło na nich widać...na następnej przymarce mam nadzieję wyjdą lepsze :D

A zapomniałabym będę też miała diadem...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #223 dnia: 16 Listopada 2005, 21:47 »
ładniusia
tylko czemu masz tak.a twarz zamazana ale nmiało być o sukience bardzo bardzo ładna
a futerko prześliczne
ale masz fajnie ju.ż niedługo będziesz żonką

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 16 Listopada 2005, 21:53 »
Cytat: "agulkaaa"
tylko czemu masz tak.a twarz zamazana

tak jakoś wyszło...sama nie wiem dlaczego...tak wyszło po zmniejszeniu...chocoaż na normalnych fotkach tez taka jakby zamazana :roll: siostra nie zdała egzaminu z robienia fotek :evil:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 16 Listopada 2005, 21:56 »
a kiedy masz następną przymiarke ????
może cię odwiedzimy i popatrzymy jak nie masz nic przeciwko :skacza:
ps. ta pani w różowej koszuli jest przesympatyczna

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #226 dnia: 17 Listopada 2005, 08:17 »
Demka....będzie EXTRA w tej sukience :D  :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 17 Listopada 2005, 10:54 »
No, no ładniusio wyglądasz!  :)
Demka mam pytanko: czy dół tej Twojej sukienusi jest z satyny? Bo ja myślałam pierwotnie, że jest z innego materiału, bo na tym zdjęciu ta satyna tak się nie świeci jak u Ciebie na zdjęciach.

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 17 Listopada 2005, 12:22 »
Martus przyznam szczerze, że nie wiem z czego jest (nieznam się na materiałach)...na dole sukienki jest koronka i kryształki Svorowskiego :D

Cytat: "agulkaaa"
a kiedy masz następną przymiarke ????

za tydzień :D w środę :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 17 Listopada 2005, 12:54 »
Jak na "moje oko" to Demko będziesz mieć bardzo podobną sukienkę do sukienki Mariolki za wyjątkiem gorsetu, bo miała ciut inny. I zdaje się też, że Mariolka też zamawiała w CMŚ. :)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 17 Listopada 2005, 13:49 »
Martus przeglądne=ęłam fotki Mariolki i faktycznie- dół prawie taki sam. Tzn. krój ten sam, tyle, że ja mam trochę inaczej ponaszywane kryształki ( w CMŚ każda sukienka jest innna bo dopasowywana do klientki :D ) jeżeli chodzi o gorset- ja mam zupełnie inny (mniej aplikacji i prostu u góry) natomiast nie wiem jeszcze co będę miała na szyji, ale całkiem możliwe, że będzie to coś podobnego :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 17 Listopada 2005, 14:16 »
Cytat: "demka"
Martus przeglądne=ęłam fotki Mariolki i faktycznie- dół prawie taki sam. Tzn. krój ten sam, tyle, że ja mam trochę inaczej ponaszywane kryształki ( w CMŚ każda sukienka jest innna bo dopasowywana do klientki  

Zauważyłam, że CMŚ cieszy się dość dużą popularnością w Waszym regionie. :D

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 17 Listopada 2005, 14:50 »
Jak już pisałam wczoraj byłam na przymiarce sukni slubnej (zdjęcia są powyżej :wink: ) i gdy tak stałam ubrana w całość (suknia, welon, rękawiczki, futerko) to pomyślałam sobie, że czegoś mi brakuje...Oczywiście nie chodzi mi o tę ozdobę na szyję, ale o diadem :D Gdybym tak miala diadem na głowie wówczas wyglądałabym jak prawdziwa zimowa panna młoda... Przymierzałam nawet dwa diademy i moja ukochana siostra zrobiła fotki, ale są one bardzo nieostre i nie wiele na nich widać :(
Dopadły mnie jednak watpliwości czy taki diademik będzie pasował do mojej fryzurki ślubnej :?: Tak dla przypomnienia, chcę coś pomiędzy jedną a drugą:

A może do diademu nie pasują takie fryzurki :?: Pomóżcie bo mam mętlik w głowie i coraz mniej czasu na podjęcie decyzji...Może wówczas bardziej będzie pasowała taka fryzurka:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 17 Listopada 2005, 15:39 »
Zastanawiam się właśnie nad pazurkami... Jeszcze kilka miesięcy temu nałoowo obgryzałam paznokcie. Jednak po zastosowaniu kuracji specjalną odżywka wzmacniającą pazurki zaczęły mi bardzo szybko rosnąć. W tej chwili wystają z 2 mm za opuszek i sprawiają wrażenie długich. Zapomniałam dodać, że są twarde i jak dotąd (odpukać w niemalowane) nie złamał mi się ani jeden. I teraz zastanawiam się czy żelować paznokcie przed samym slubem. Żel nie przedłuża paznokcia a jedynie stanowi dodatkową warstwę wzmacniającą (kto miał tipsy żelowe wie dokładnie o jaki żel mi chodzi), jednak trzeba go odnawiać i teraz nie wiem czy nie lepiej zrobić sobie tylko profesjonalnu manicure i nie pomalować swoich naturalnych pazurków...

A jeżeli chodzi o wzorek po raz kolejny zwracam się do Was po pomoc w wyborze:
1.
2.
3.
4.
5.
6. a może zwykły klasyczne french :?:

Help :!:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #234 dnia: 17 Listopada 2005, 16:25 »
mój typ to paznokietki nr 3!! są boskie..myślę demka że w tej kwetsii najlepiej poradzić sie pani ktoa sie zajmuje zakładaniem tipsów..myslę że jak Twoje paznokcie  nie łamią sie i wyglądaja ok to możesz tylko zrobić manicure, po co coś do nich przyklejać..to moje zdanie :wink:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 17 Listopada 2005, 16:30 »
Demka mnie diademy strasznie się podobają i ja będę taki mieć na pewno. Muszę tylko dopasować jakiś wzór do kolii. Na allegro są bardzo tanie nowe diademy.
Moim zdaniem do diademu pasują koczek wysoko upięty, aby zza diademu było widać koka no i oczywiści do rozpuszczonych włosków. Ale to jest moje osobiste zdanie.

Natomiast jeżeli chodzi o pazurki no najbardziej podoba mi się:

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 17 Listopada 2005, 16:52 »
Ja nie kładłabym żelu na paznokcie, jeśli się nie łamią i troszkę jeszcze je podhodujesz - lepszy macicure. Żel co prawda utwardza płytkę, ale szybko widać jego brak i często trzeba uzupełniać. Poza tym paznokieć jest sporo grubszy i przez to można się czuć nieco dziwnie.

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #237 dnia: 17 Listopada 2005, 16:54 »
Podobaja mi się takie

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #238 dnia: 17 Listopada 2005, 17:16 »
demka nie kładz żelu
manicure wystarczy
zaoszędzisz kase a jak paznokcie są ok to nie ma co wydziwiać
jesli chodzi o fryzurke do diademu to ta ostatnia ( zresztą to mój typ) mysle że najlepiej będzie wyglądać
a pazurki wgl mnie nr 3
nr 1 za bardzo swiecące takie bardziej sylwestrowe

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #239 dnia: 17 Listopada 2005, 18:04 »
Demka - bardzo ładna sukienka (a na żywo na pewno jeszcze ładniej się prezentuje)  :D  Prawdziwa, zimowa panna młoda .... ach....

Paznokcie podobają mi się nr 3 i nr 2 ale wydaje mi się, że do Twojego stroju bardziej będą pasować nr 3