Autor Wątek: 100 dni Demki :D  (Przeczytany 41867 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koralik

• forumowicz
100 dni Demki :D
« Odpowiedź #120 dnia: 5 Października 2005, 17:41 »
ja bym obstawiał krzesełka nr 2, a jesli chodzi o cos do narzucenia na suknie to mi osobiscie bardzo podoba sie ten płaszczyk- cudnie musi podkreslac talie!!!!!! baaardzo mi sie podoba:)

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #121 dnia: 5 Października 2005, 20:22 »
cudnie musi podkreslac talie!!!!!! baaardzo mi sie podoba:)

Może i on cudnie podkresli talię, ale chyba tylko przy prostym modelu sukni....ja tak bym to widziała, a demka ma dół sukni dosyć szeroki, przy tym drapowany. Nie mieści mi sie tutaj jakos ten płaszczyk, no ale oczywiście może to tylko w mojej wyobraźni tak:-))

Offline kashira

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #122 dnia: 5 Października 2005, 22:24 »
Ja również skłaniam się ku dywanowi. A propos- myślałyście nad kwestią składania życzeń po ceremonii- chyba nie przed kościołem, bo zimno- wiec gdzie w kościele?w lokalu chyba nie, bo cześć osób zaproszona tylko na uroczystość.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #123 dnia: 6 Października 2005, 08:10 »
W kościele, w którym będzie nasz ślub są dwa wyjścia i przy tym bocznym wyjściu byłoby miejsce, żeby tam sobie stanąć, zupełnie nie przeszkadzając nikomu..jeszcze zapytam księdza, jak on to widzi.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #124 dnia: 6 Października 2005, 14:10 »
80 dni do...

Do ślubu zostało 20 dni mniej, niż wtedy, gdy zkładałam własne odliczanie (czas jednak płynie :wink: )... Nasz najwspanialszy dzień w życiu jest coraz bliżej :serce:  Zapomniałam się podzielić z Wami moimi (właściwie naszymi) przeżyciami ze spisywania protokołu przedślubnego... W prawdzie pierwszą część tego protokołu spisywalismy w maju... Drugą zaś w ubiegłą sobotę (1 października). Powiem szczerze, że obydwoje szlismy na to spotkanie z duszą na ramieniu, balismy się, że ksiądz będzie nas umoralniał, wypytywał o  najskrytsze sekrety duszy i ciała ( :wink: ), ale było zupełnie inaczej :D Ksiądz proboszcz, jest człowiekiem bardzo przystepnym, miłym i co najważniejsze nie jest wścibski (tzn. o seksik nie pytał :wink: ). Część protokułu spisywaliśmy razem, później Grześ został poproszony, żeby wyszedł na chwilkę, a nastepnie po udzieleniu odpowiedzi na kilka pytań, ja opuściłam biuro, żeby Grześ mógł odowiedziec na te same pytania (miał łatwiej, znał moje odowiedzi i po prostu odpowiadał tak samo- raz poprawił nawet księdza, bo podglądając moje odpowiedzi w protokole, zauważył, że ksiądz zapisał "nie" w miejscu pytania o dzieci, na szczęście ksiądz szybko przeprawił odowiedź, bo ja nie tylką chcę, ale wręcz marzę o dzieciach)... Na koniec rozmowy ksiądz poprosił nas żebyśmy razem jeszcze chwilkę porozmawiali. Podaliśmy mu imiona świadków i padło pytanie czy bedą mogli uczestniczyć z nami w komunii świętej, zgodnie z prawda powiedzielismy, że świadkowa tak, a świadek nie, bo jest w związku cywilnym i ma dziecko. O dziwo ksiądz nie umoralniał nas i nie mówił, że świadek żyje w grzechu, a jedynie pochwalił nas, że chcemy to zrobic z Bogiem a nie tak jak świadek... Ze swej strony zapewniliśmy go, że świadek zamierza wziąść ślub kościelny, także ksiądz był zadowolony :D teraz z perspektywy czasu widzę, że nie trzeba było się bać tego spotkania :D Umówiliśmy się na w grudniu na ostatnie spotkanie, żeby donieść brakujące dokumenty i dograć szczegóły ślubu...

Większość zaproszeń mamy już rozwiezioną, rozesłaną i rozdaną. Pozostałe mamy zamiar wręczyć w ten weekend (mamy nadzieję, że uda nam się to zrobić)...Zdziwił mnie fakt, że wszyscy zgodnie jak jeden mąż pytali nas o to co chcemy dostac w prezencie :shock: Troszkę to nas peszyło :oops: , bo żeby uniknąć takich sytuacji zamieściliśmy wierszyki o "bilecikach ze znaczkiem wodnym", ale zgodnie z prawdą odowiadaliśmy, że gotówka...

Jeżeli chodzi o miejsce przyjmowania życzeń po mszy, to podobnie jak u Agi, u mnie w Kościele, jest wiele miejsca, żeby nie przeszkadzać kolejnym parom młodym... Staniemy więc gdzieś z boczku... Hmm... zastanawiam się własnie czy w tym roku, jak w ostatnich latach, będzie u nas przed kościłem "Żywa Szopka"- trochę to komplikowałoby przyjmowanie tych życzeń tuż przed Kościołem, ale stanowiłoby dodatkową dekorację i przemiły dodatek do ślubu- potęgowało akcent świąteczny, rodzinny, do kościła wchodzilibyśmy przy dźwięku kolęd :serce: Muszę to sprawdzić... (ostatnio odkrywam, że wiele szczegółów muszę dograć czy sprawdzić, aż mnie to troszeczkę przeraża)
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #125 dnia: 6 Października 2005, 14:34 »
Demka, jak tak dalej pójdzie, to w listopadzie już nie bedziesz miała co robić :wink:  Szalejesz kobieto, szalejesz :wink:  Nauki juz macie zaliczone? Bo u mnie w kościele druga część protokołu jest po naukach.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #126 dnia: 6 Października 2005, 19:53 »
demka dobrze załatwiaj załatwiaj
potem będziesz już tylko martwić o fryzure paznokcie i makijaż :)
lepiej wszystko teraz niż potem na wariata

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #127 dnia: 6 Października 2005, 22:02 »
Cytat: "Agnieszka32"
Nauki juz macie zaliczone?

nauki powolutku kończymy (zostało nam 5 spotkan z 10, mamy zaliczone 4/4 spotkania z księdzem, 2/4 spotkania w poradni)- u nas w parafi nie ma problemu, drugą część spisuje się ok 3 m-ce przed slubem :D

Cytat: "agulkaaa"
demka dobrze załatwiaj załatwiaj

jestem tego samego zdania, chociaż pewnie nie będę narzekałą z powodu braku zajęć, ciągle jakieś drobiazgi i sie przypominają i sen z powiek spędzają...

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 11:49 am ]
79 dni do...

Od dobrego miesiaca chodzimy z siostra w poszukiwaniu kreacji dla niej, jako świadkowej, na ślub. Siostra wymarzyła sobie suknię "rybkę, czy "arielkę" jak kto woli... Suknia ma być  koloru brązowego, najlepiej ciemny brąz, taka czekolada, ale mogaą być elementy jaśniejsze (jasny brąz, kawa z mlekiem). Na sukienkę ma się składać gorset i spódnica z niewielkim trenikiem, bez koronek, ewenualnie jakieś drobne aplikacje, materiał gładki... Mniej więcej chodzi o coś takiego:
 :arrow: spódnica w takim kształcie, tren trochę krótszy:
 :arrow: coś podobnego do tego:

Czy wiecie gdzie mozna coś takiego dostać :?: Przeszłyśmy juz pół miasta i nic z tego... Jeżeli chodzi o gorset, to bez problemu można kupić brązowy, bardzo ładny, ale jeżeli chodzi o spódnicę to zaczynają się schody... Panie w sklepah mówią, że trzeba jeszcze troche poczekać, bo dopiero teraz wejdą kolekcję sylwestrowo-karnawałowo-studniówkowe i będzie iększy wybór... Jednak z siostrą zaczęłyśmy się obawiać... Bo jeżeli w sklepie nic nie znajdziemy, to może sie okazać za późno nawet na szycie... Stąd moja prośba do Was, znacie może jakieś dobre krawcowe, które podjęłyby się uszycia takiej sukienki, albo chociaż spódnicy :?: I gdzie ewentualnie udać się po materiał na taką sukieneczkę :?: Proszę o wszelkie dane na PW... Moja mama ma wprawdzie zdolności krawieckie i szyje wiele rzeczy (bardzo ładnie jej to wychodzi), ale po pierwsze nie ma wykroju, a po drugie troche się obawaia szyc kreację na tak ważny dzień... Dziewczyny liczę na Was :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #128 dnia: 7 Października 2005, 13:41 »
a jakby popytrac w CMS one tam szyją wszystko i może uszyłyłyby też suknie dla świadkowej

tak wogle to się zastanawiałam skoro macie ślub w serca jezusowego a wesele w "restauracji Uśmiech" to chyba z kościoła będziecie z buta szli ???
czy planujecie samochód
to stasznie blisko jest

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #129 dnia: 7 Października 2005, 13:42 »
A może któraś z Was dysponuje wykrojem na tego typu spódniczki :?: Byłabym wdzeczna za wszelkie informacje:D

[ Dodano: Pią Paź 07, 2005 1:45 pm ]
a jakby popytrac w CMS one tam szyją wszystko i może uszyłyłyby też suknie dla świadkowej

szyją, szyją, ale drogo wychodzi :( (niestety) a my chciałybyśmy zamknąć się w kwocie 500-600 zł...

tak wogle to się zastanawiałam skoro macie ślub w serca jezusowego a wesele w "restauracji Uśmiech" to chyba z kościoła będziecie z buta szli ???

my będziemy autkiem śmigać :D Do Kościoła tez mam parę kroków :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 7 Października 2005, 13:45 »
u mnie chyba się coś znajdzie moja mama szyje sobie kreacje sylwestrowe właśnie dół tego typu tylko bez takiego trenu długaśnego a jak cos to robi wstawki z takich trójkątów i wychodzi tren zapytam czy ma wykrój , chyba ma bo jak inaczej by sobie szyła
popytam i dam znać

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #131 dnia: 7 Października 2005, 13:49 »
u mnie chyba się coś znajdzie moja mama szyje sobie kreacje sylwestrowe właśnie dół tego typu tylko bez takiego trenu długaśnego a jak cos to robi wstawki z takich trójkątów i wychodzi tren zapytam czy ma wykrój , chyba ma bo jak inaczej by sobie szyła
popytam i dam znać

Aguś normalnie będę Cię nosiła na rękach :serce: popytaj i daj znać :D jejku kochana jesteś :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #132 dnia: 7 Października 2005, 16:19 »
demka
moja mama radzi:
idz do jakiejs lepszej pasmanterii (np.sklep Merino z tkaninnami na piastów koło SP1)gdzie można dostać wykroje burdy, tam w katalogu wybiera się w rozdziale suknie wieczorowe wybrany fason i kupuje gotowy wykrój za ok 15 zł

my wykroju nie mamy bo moja muti sama kombinuje z sukniami a tego typu spódniczke to nawet ma szytą z klinów rozszerzaną godetami

mam nadzieje ze trochę ci pomoglam :):):):):):)

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #133 dnia: 7 Października 2005, 16:58 »
Faktycznie... nawet nie pomyslałam o tym, że w pasmanterii można kupić wykrój... Będę musiała przejść się z siostrą i z mamą może akurat coś wybiorą...
mam nadzieje ze trochę ci pomoglam

trochę :?: nie żartuj baaaardzo mi pomogłaś :D Ślicznie dziekuję :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #134 dnia: 7 Października 2005, 17:02 »
nie ma za co  :oops:  :oops:
ciesze się że że mogłam pomóc
mam nadzieje że znajdziecie taki wykrój jakiego szukacie
w sumie to jestem pewna ze znajdziecie

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #135 dnia: 10 Października 2005, 23:08 »
76 dni do...

W piątek dostałam telefon: "Pani Aniu butki są już do odebrania, zapraszamy". Byłam tak podekscytowana, że zapomniałam ich odebrać :roll: Za to w sobotę byłam w sklepie już na otwarcie. Nie mogłam sie doczekac jak będą wyglądały moje butki ślubne. Krój butów zamówiłam, a Panie w sklepie zrobiły mi na nie dekorację- koronkową aplikację, taką samą, jaka będzie u dołu sukienki, na rękawiczkach i na szyji...Efekt jest piorunujący (już nie mogę doczekać się reszty przymiarek, wyboru dodatków... :serce: )
oto moje butki:

a tak wygląda owa aplikacja:

Dawno nie było mnie tutaj w moim wątku. Cały weekend odpoczywałam i wpadałam tutaj na chwilkę dowiedzieć się co u Was słychać. Ja poszukiwałam jakiejś ładnej sukieneczki, w którą wskoczę na poprawiny-obiad na drugi dzień. Spodobała mi się nawet jedna sukienka, całkiem niedroga i skromna. Kolor miała brązowy, bez ramiączek, skos od kolan do pół łydki, materiał delikatny, lejący się, u góry delikatna klamra-broszka, środek lekko przymarszczony (marszczenie poziome)... Bardzo szybko jednak sie rozczarowałam. Jak ją prymieryłam okazało się, że łądnie wygląda tylko na wieszaku, a na osobie już nie :( Także dalej poszukuję sukienki na drugi dzień zabawy... A może zamiast sukienki kupię sobie jakąś garsonkę :?:
Jak jestem przy ubraniach t musze powiedzieć, że po sobotniej wizycie w CMS zakochałam sie w futerku :serce: Śliczne, krótkie, robione na wzór futra z norek...Wisiało na wystawie i bardzo długo nie mogłam oderwać od niego wzroku...Owo futerko było w kolorze ecru, ale Panie zapewniły mnie, że będą także białe :D Niestety nie wiem jak będzie wyglądało to w całości z moją suknią, ale cóż typy trzeba mieć- później zostaje tylko mierzyć...

Aga moja siostar dała sobie czas do połowy listropada- jak nie znajdzie takiej sukience o jakiej marzy rusza do poleconej przez Ciebie pasmanterii po wykrój, kupuje materiał i mama będzie szyła... Siostra prosiła, żebym podziękowała Ci w jej imieniu, także: ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ :!:

W czartek dowiem sie jak wygląda sprawa dekoracji u mnie w Kościele i wrazie potrzeby idę zamówić dywan, stroiki na krzesła i na klęcznik...

Powiem szczerze, że zagapilismy się troszeczkę z moim Grzesiem :( Nie zamówiliśmy fotografa, który zrobiłby fotoreportaż z kościoła a teraz jest już zbyt późno, wszystko zajęte :( Przynajmniej ta część, w której sie dowiadywałam :( W sumie mamy komu dac aparat i nawet ta osoba zrobi to z wielka przyjemnością, ale obawiam się, że może pominąć jakieś ważne chwile, ujęcia... Na początku myśleliśmy właśnie, żeby zdjęcia robiła ta osoba i nie zastanawialiśmy się specjalnie nad fotografem (tzn. myśleliśmy, ale później stwierdziliśmy, że jednak nie), a teraz... Sama już nie wiem... Powoli dopada mnie stres przedślubnych przygotowań... No bo co zrobimy, gdy zdjęcia będa nie takie :?: Może popadam w skrajny pesymizm, bo wierzę, że nasza osoba od zdjęć zrobi dobre zdjęcia, chociaż jest amatorem... Z resztą co mi teraz pozostało :?: Chyba właśnie wiara w to... Poza ta osoba będą jeszcze cyfrówki, które powierzymy kolejnym osobom...

Idę spać...może jutro wstanę z lepszym nastawieniem i może akurat jutro wszystko wyda się logiczne jak było do tej pory...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #136 dnia: 10 Października 2005, 23:18 »
Demka buciki po prostu prześliczne, cudowne i wogóle naj :!:  :)
Fotografem się nie przejmuj, sama piszesz, ze osoba, która będzie robić fotki zrobi to z przyjemnością i na pewno nic nie zawali.
Sukienkę na poprawimy też pewnie znajdziesz masz jeszcze trochę czasu.
Demuś głowa do góry  widzę, że dopadł Cię stres przedślubnych przygotowań. Zobaczysz, że wszystko bedzie ok. Masz już wszystko dopięte na ostatni guzik.  :)
Pozdrwionka :!:  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #137 dnia: 11 Października 2005, 08:07 »
Śliczne butki Demka, naprawde :D  Wytrzymasz w takich wysokich butach całą noc?? Podziwiam :)
Widziałam w CMS to futereczko na wystawie, rzeczywiście bardzo ładne. Jak bedziesz teraz się umawiała na przymiarkę to sobie zobaczysz, jak całość wygląda:-)))

P.S. Ja o ubraniu na poprawiny, to nawet jeszcze nie myśle, jakoś tak zepchnęłam to na sam koniec...nie powinno być większego problemu, bo przeciez w okolicach grudnia pojawi sie sporo sylwestrowych i karnawałowych kreacji....spoko, nie stresuj sie :luzak:

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #138 dnia: 11 Października 2005, 08:17 »
zacny pomysł z tą koroneczką na bucikach.. będą pasowały.. super concept  :wink:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 11 Października 2005, 10:50 »
Cytat: "demka"
Aga moja siostar dała sobie czas do połowy listropada- jak nie znajdzie takiej sukience o jakiej marzy rusza do poleconej przez Ciebie pasmanterii po wykrój, kupuje materiał i mama będzie szyła... Siostra prosiła, żebym podziękowała Ci w jej imieniu, także: ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ

nie ma za co cieszę się ,że mogłam pomóc

butki rewelacja ale wytrzymasz na takich szczudłach????
ja bym nie dała rady  :)
strasznie mi się podoba ta aplikacja na buciakch naprawde panie z CMŚ stanęły na wysokości zadania

na poprawiny kupo sobie coś co jeszcze kiedys założysz tzn jeżeli nie lubisz garsonek to sie nie zmuszaj lepiej jakąś kiecke którą za jakiś czas może włożysz na sylwestra oczywiście nie na te żeby ludzie nie gadali że to sama hehehe niektórzy tacy są:) :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Magula
  • bywalec
« Odpowiedź #140 dnia: 11 Października 2005, 11:53 »
Demka wszystko przesliczne suknia, butki, księgi. Przeczytałam twój wątek jednym tchem. Jestem pełna podziwu. Nie martw się fotografem, na pewno fotki wyjdą super- to tylko stres przedślubny   :przytul:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #141 dnia: 11 Października 2005, 15:47 »
Wytrzymasz w takich wysokich butach całą noc??

ale wytrzymasz na takich szczudłach????

jasne uwielbiam takie buty i powiem szczerze, ze zastanawiałam się nawet nad wyższym obcasem ale po namyśle (i 7 godzinnej imprezie tanecznej) uznałam, że ten będzie jednak odpowwiedni...

Widziałam w CMS to futereczko na wystawie, rzeczywiście bardzo ładne

:D ja się w nim zakochałam :serce:
Cytat: "Magula"
na pewno fotki wyjdą super

mam taką nadzieję...

Slicznie dziękuję, że podtrzymałyście mnie na duchu juz mi jest znaczneie lepiej. Dzisiaj juz widze to wszystko w kolorowych barwach... A znajomego zaczne męczyć o częste sesje zdjęciowe, żeby go jeszcze troche posprawdzać  :mrgreen:  :twisted:  (a przeciez zbliża się wiele imprez np. Andrzejki, wieczory panieński i kawalerski, kilka urodzin po drodze). Musi być dobrze :D

[ Dodano: Wto Paź 11, 2005 3:48 pm ]
Cytat: "Marta"
Demuś głowa do góry widzę, że dopadł Cię stres przedślubnych przygotowań. Zobaczysz, że wszystko bedzie ok. Masz już wszystko dopięte na ostatni guzik.

Ślicznie dziękuję za słowa wsparcia :D :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #142 dnia: 11 Października 2005, 17:01 »
Droga Demko!
Buty są przepiękne!!! :shock:
Też jestem wielbicielką wysokich obcasów  :taktak: W butkach z okolo 10 cm obcasikiem przetańczyłam całe swoje wesele i wcale nie było to problemowe. Po prostu trzeba  odpowiednio dobrać obuwie (muszą być wygodne, nie uwierające, czy uciskające).  8)

Gratuluję wyboru!!!

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #143 dnia: 11 Października 2005, 17:44 »
Demko!Jak zobaczyłam Twoje buciki to aż mi dech zaparło    :szczeka:    Są naprawdę prześliczne!Wpatrywałam się w nie ładnych parę minut  :shock:  
A fotografem się nie przejmuj.Podszkolisz go troszeczkę to jeszcze zatańczy jak mu zagrasz  :cancan:  

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #144 dnia: 11 Października 2005, 20:02 »
Demko!
Buciki prześliczne - chociaż ja w tak wysokim obcasie nie mogłabym tańczyć! Ale jeśli Ty lubisz wysokie butki - to jak najbardziej dobry wybór! Przecudny nadruk!
Jestem pod wrażeniem Twoich przygotowań! Nie denerwuj się - wszystko będzie ok!  :wink:

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #145 dnia: 11 Października 2005, 22:35 »
Dziewczyny ślicznie dziękuję za miłe słowa  :uscisk:      :calus:  

Bardzo sie cieszę, że podobają się Wam moje buciki :D

Dzisiaj byłam na przedostatnim spotkaniu w poradni rodzinnej i okazało się, że jestem specem w tych wykresach... :D Dostałam też zadanie domowe :roll: Mam zinterpretować wykres, problem w tym, że jest to cykl nietypowy... :? No cóż będę musiała nad tym posiedzieć...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #146 dnia: 12 Października 2005, 16:02 »
Cytat: "demka"
Dzisiaj byłam na przedostatnim spotkaniu w poradni rodzinnej i okazało się, że jestem specem w tych wykresach...  Dostałam też zadanie domowe  Mam zinterpretować wykres, problem w tym, że jest to cykl nietypowy...  No cóż będę musiała nad tym posiedzieć...

wszystko fajnie ale twoich kursów przedmałżeńskich nie zazdroszcze
jeszcze jakieś zadanie domowe  matko!

dobrze ,że jesteś cierpiwa i wytrwała hehehe

Offline demka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #147 dnia: 12 Października 2005, 22:49 »
74 dni do...

Siostra zrobiła mi wilką niespodzinkę. Jak juz pisałam dała sobie czas na szukanie sukni, gdzieś tak do połowy listopada. Przychodzę dzisiaj z uczeli, patrzę a siostra kupiła wykrój, materiał, dodatki i mama będzie jej szyła spódniczkę "rybkę" :D Siostra jest zadowolona a ja jeszcze bardziej :D Będę miała śliczną świadkową w stroju, który sobie wymarzyła. Materiał jest koloru brązowego (ciemna, gorzka czekolada), lekko błyszczący- idealnie nadaje sie na tego typu spódniczkę ba ma w sobie lycrę, jest rozciągliwy i będzie "pracował". Teraz pozostało jej kupic buciki i mama zabiera sie za szycie :D Jak znajdę konkretny wzór tego wykroju to Wam oczywiście zaprezenuję :D
Zwracam sie jeszcze raz do Agulki: śliczne dzięki za namiary na ten sklep :D

Przeglądałam dzisiaj w internecie modele bukietów ślubnych i znalazłam takie:

Oczywiście w swoim bukieciku chiałabym mieć dodatki zimowe. Pokazałam tutaj kształt bukietu jaki chciałabym mieć. Marzą mi się róże w bukiecie w kolorach kremu, śmietanki, wanilii, bieli ewntualnie jakieś delikatne fioletowe, albo blado różowe akcenty (makijaż będzie w kolorze przydymionego fioletu lekko rozjaśniony różem)...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #148 dnia: 12 Października 2005, 22:54 »
Demka cieszę się, że Twoja siostra będzie miała wymarzoną sukienkę. :)
Wiązanki, które wkleiłaś sliczne i tez mi się podobaja takie "wylewne". :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #149 dnia: 12 Października 2005, 23:00 »
śliczniusie bukieciki
mnie się bardzo podoba ten

jak siostra już będzie miała sukienusie to koniecznie wklej zdjęcie:)