83 dni do slubu...Dzisiaj postanowiłam zainwestować w swoją urodę

Zakupiłam sobie odżywkę do paznokci Nailgrowth Miracle Sally Hansen'a, a że mam problem z obgryzaniem paznokci pomyślałam sobie, że te wydane prawie 50 zł pomoże pozbyć się tego nałogu... Może wówczas nie będę zakładała przed ślubem tipsów a jedynie pożeluję paznokcie

Zakupiłam sobie również ujędniający krem-żel do ciała i nawilżający krem do twarzy...
Po południu byłam też w CMS zapytać o moje zamówione buciki slubne

Niestety jeszcze ich nie było, ale Pani zapewniła mnie, że jak tylko przyjda zadzwoni do mnie i będę mogła przyjść odebrać (prawdę mówiąc postanowiłam, że buty odbiorę na pierwszej przymiarce)... W kwestii przymiarek też troszkę się zmieniło, gdyz początkowo cała procedura mierzenia, dopasowywania, doszywania koralików i aplikacji miała sie rozpocząć 6 grudnia a teraz przesunęłyśmy termin na 16 listopada

I przez trzy tygodnie z rzędu będę chodziła na przymiarki już nie moge się doczekać)

Wracając jeszcze do bucików Pani zaproponowała mi naszycie takiej samej aplikacji jaką mam na gorsecie na buciki- pomysł bardzo mi sie spodobał, poza tym taką samą aplikację będę miała na rękawiczkach i dodatkowo zostanie uszyty "naszyjnik"- także wszystko będzie utrzymane w tym samym stylu i charakterze, co baaaardzo mnie cieszy

Ślub mam w grudniu, więc będzie raczej zimnawo (swoją drogą to my jakiś sentyment do zimy mamy: w zime zaczęliśmy się spotykać (styczeń), w zimę się zaręczyliśmy (grudzień) i w zimę ślub). zastanawiam się więc co włożyć na sukienkę

Bolerko

Płaszczyk

Futrzane wdzianko
Może dla przypomnienia:

to jest moja sukienka:

welon do pasa, mgiełka z lamówką (nie wiem tylko czy będzie to welon jednowarstwowy czy może kilku)
I teraz pytanie co lepiej

płaszczyk

bolerko

futerko

Wiem, że mam jeszcze troszeczkę czasu, ale lepiej mieć już wszystko ustalone, żeby później niepotrzebnych nerwów nie było...
[ Dodano: Pon Paź 03, 2005 1:58 pm ]A skoro jestem juz przy fotkach i poradach to rękawiczki chciałabym na jeden paluszek... Coś w tym stylu:
[ Dodano: Pon Paź 03, 2005 2:01 pm ]A tutaj widać wzór, który będzie na gorsecie- jest to wersja podstawowa i pierwotna- zostanie ona troszeczkę zmieniona

Na fotce widać też "naszyjnik"- będę miała coś w tym stylu...