jenyyyyyy ale jestem złaaaaaaaaaaaa wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
prosiłam wczoraj mojego N. zeby normalnie zpracy wrocil konczy dzis o 14.30 , jeszcze o 13 dzis mu mwoilam i coooooooooooooooooooooo?

? pisze o 14.30 smsa ze wie ze ma przesrane ale bedzie o 18!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nosz kurw.............. przeciesz go prosilam ok ja rozumiem nadgodziny kasa itpo no ale kurdeeeeeeeeeeeee
pamietacie jak pisalam ze ma 4 dni wolnego?//tak mial wg grafiku bo wziol nadgodziny !!!!wczoraj co mial wolne ,
wie dobrze ze musimy cwiczyc taniec bo zaraz ma takei godziny pracy ze nie bedzie jak a ja do domu zaraz jade (26) i on ma gdzies to o co ja go prosze naprawde i nei raz mu to wyzygalam to jego odp jest taka ze ja ciagle cos od niego chce!!!!!!

a slubem to mam wrazenei sie nie przejmuje nic nei mysli i ma wszystko w d............ az mis ie chce plakac bo ejstem przed @ i mam hustawki nastroju a ten jeszcze dokłada wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 maja mielismy zrobic liste co mam zalatwic w szczecinie, sam ten termin zaproponowal bo mial wolne i co

??dzis 11, i dupa nawet mu to przypomniala to stwierdzil ze jeszcze czas
powoli mi sie odechciewa tego slubu naprawde, mam juz dosc ciagle ja musze myslec kombinowac zastanawiac sie i
i nikt sie tym slubem nie cieszy nawet moja mama i siostra
siostra to zazdrosna pewnie bo ejst starsza i ma walnietego chlopaka ktory juz sa 8lat razem nawet nei ma zamiaru sie oswiadczyc , mama to nie wiem ma jakeis dziwne podejscie jej to chyba obojetne bo chyba by wolala nei wiem zeby moze moja sis wyszla 1 za maz sama nie wiem o co im chodzi 0 wsparcia nic nic nic nic !!!!!!!!!!!!!!!!
mam taka ochote powiedziec SLUB ODWOŁANY!!!!!!!!!!!!!!! i miec tez wszystko w du...