Autor Wątek: Moim mężem M.......:)  (Przeczytany 166244 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Odp: Moim mężem M.......:)
« Odpowiedź #2460 dnia: 1 Lipca 2009, 10:54 »
No Kochana rzeczywiście jesteś zakręconą Panną Młodą ;) Ja tam bym pewnie najmniejsze szczegóły zauważyła jakby mi coś nie pasowało ;)

Cieszę się że z Liwią wszystko w porządku i że możecie wyjechać w podróż :)

Już tylko 10 dni, ale to leci, czekam na zdjęcia sukni :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2461 dnia: 1 Lipca 2009, 10:59 »
O kurcze,naprawdę niezłe przeboje z suknią :skacza: Ale Ciebie akurat można zrozumieć! ;)

Czytam te Twoje wiadomości na temat Liwii z wieeeelkim nie znikającym uśmiechem na ustach - TO MUSI BYĆ WSPANIAŁE UCZUCIE. Chyba nic więcej napisać nie mogę... Chciałabym nosić pod sercem taką maleńką kruszyneczkę :)

Polecam Łebę  w 100% ! Przepiękna miejscowość, ale niestety namiarów czy w ogóle nazw hoteli, noclegów itd nie mam... My z A. jak jeździmy, to zatrzymujemy się na ogródkach działkowych u babci A., więc nocleg mamy darmowy. Ale tego jest tam tak dużo, że na pewno coś znajdziecie. Kiedyś byłam na koloniach w Łebie, w hotelu Kowelin. Warunki były takie sobie, ale to jest i tak tylko kolonijny ośrodek z tego co mi wiadomo.
Oj, poskakałabym sobie na wydmach... Popływałabym w morzu - bardzo się za tym wszystkim stęskniłam.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2462 dnia: 1 Lipca 2009, 13:53 »
Ale gorąco jest na dworze, przed chwilą odwiedziła mnie teściowa, kuzynka i siostra M z małą Hanią  :) Dzisiaj jedziemy do nich na obiad, fajnie bo już w tym bloku wyrobić nie można  ;) Jutro ostatecznie idę poszukać kiecki na poprawiny, M mówi że ma poszaleć sobie na zakupach, a mnie dwa razy namawiać nie trzeba  ;) Mam nadzieję że w ten weekend uwiniemy się z ostatnimi przygotowaniami, żeby później tylko pierdółki zostały  ;) Co do tej podróży to już doczekać się nie mogę, dostałam wytyczne od lekarza co mogę a czego nie mogę, na szczęście więcej jest na tak  ;D Tylko teraz jakieś fajne miejsce musimy znaleźć, więc buszuję po necie i szukam  :)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #2463 dnia: 1 Lipca 2009, 14:05 »
u nas tez jest taki skwar-nie idzie odychac :) mam nadzieje ze znajdziesz kiecke na poprawiny ;)

:-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2464 dnia: 1 Lipca 2009, 14:07 »
Oj no to ciekawie z ta suknia, ja to oglądałam ją ze wszystkich stron ja odbierałam  ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2465 dnia: 1 Lipca 2009, 14:08 »
niezła akcja z tą suknią  ;D swoją drogą ciekawe kiedy sprzedawczynie zorientowałyby się, że wydały nie tę suknię gdyby nie przyszła ta druga Panna Młoda  ;) dobrze, że z Liwią wszystko ok  :) mam nadzieję, że wrzucisz nam tu filmik jak odbierzesz albo chociaż screeny z niego  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2466 dnia: 1 Lipca 2009, 14:21 »
zakręcona ;D ;D ;D dobrze, że masz już SWOJĄ kieckę ;D

nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Liwię :D :D

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2467 dnia: 1 Lipca 2009, 17:22 »
hahaha a to sie usmialam z twojej przygody z kiecka, az nie moge sie doczekac zeby ja zobaczyc na tobie, ale popatrz jaki przypadek, akurat w ten sam dzien co ty swoja suknie odbierala dziewcvzyna, ktora zamowila dokladnie ta sama, przypadek.
fajnie tak swoja niunie zobaczyc, to musi byc cudowne uczucie, ciesze sie, ze wszystko z nia dobrze i mozecie sobie pojechac.  :-*

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2468 dnia: 1 Lipca 2009, 19:46 »
No nieźle z tą kiecka ;D
Bardzo się cieszę że z malutką wszystko ok :) no i tego kwiatka zazdroszcze... ;) hmm, już nie pamiętam kiedy dostałam kwiata od D.??  :drapanie:
Buziaki :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2469 dnia: 1 Lipca 2009, 23:38 »
ciekawe co by było jakby sie nikt nie zorientował z tą sukienką  :D
buziaczki

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2470 dnia: 2 Lipca 2009, 08:53 »
Halo  :)

Obudziłam się razem z M przed 5 i już nie zasnęłam, za to wczoraj o 21 już nie było mnie dla świata ;D Przed południem idę na zakupy, może dorwę jakąś kiecę na poprawiny, choć już przestaję się łudzić, chyba w krótkich spodenkach pójdę, jak tak dalej pójdzie  :) Chcę też kupić prezent dla Taty, w sobotę ma urodziny, pierwotnie chcieliśmy właśnie 4 lipca mieć ślub w Taty urodziny, ale niestety terminów nie było   ::) Może jakiś fajny krawat kupię, albo koszulę i krawat ?  :) Tata w sumie tego nie okazuje, ale wiem że mój ślub to dla niego mocne wydarzenie, trudno się dziwić w sumie zawsze byłam córeczką Tatusia, no Mamusi trochę też  ;)  Ostatnio się śmialiśmy z Tatą że może w powinniśmy sobie do ołtarza jakiś układ taneczny ułożyć żeby rozluźnić atmosferę, bo Tata mnie będzie prowadził  ;D
A po południu jedziemy do Szczecina odebrać spodnie do garnituru M, czas najwyższy  ;) Powiem Wam że strasznie zaganiane mamy te dni, weekend też taki pewnie będzie nie mówiąc o następnym tygodniu  :)

Co do sukni to wszyscy się śmieją że ja taki zakręt jestem ostatnio że pewnie gdybym się zmieściła w tą nie moją to pewnie bym w niej poszła i nie zauważyła  ;)

:-* ode mnie i od Liwii  :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2471 dnia: 2 Lipca 2009, 08:56 »
Oluś no zabiegane dni, ale później sobie odpoczniecie ;D
miłego dnia i pogłaszcz Liwię od cioci ;)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
« Odpowiedź #2472 dnia: 2 Lipca 2009, 10:50 »
:) smieszna pomyłka z sukienką chyba wyszła na rozluznienie :)
ale rozumiem, że miałas zabita głowe czym innym. Bedzie co wspominac  - super :)
I powodzonka na te zalatane dni :)

odliczam

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2473 dnia: 2 Lipca 2009, 12:00 »
My podobnie mamy ciągły zapieprz ::) tzn w weekendy, gdy jesteśmy w Bydgoszczy (bo tu w Szczecinku nie można załatwić zbyt wiele jeśli chodzi o sprawy ślubne...). Już nie pamiętam kiedy był jakiś luźniejszy weekend, bez załatwiania i bez bieganiny :hmmm: mi tam ta bieganina nie przeszkadza, tylko D. marudzi :P :Maruda:
Całuchy i pozdrowienia dla Ciebie i Małej :D :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2474 dnia: 2 Lipca 2009, 14:25 »
oj szkoda ze nam wczesniej nie dalas znac, jakies lody bysmy wciagnely a ta siedzie u rodziców poza szcz :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2475 dnia: 2 Lipca 2009, 14:31 »
Sama wcześniej nie wiedziałam, ustaliliśmy ten wyjazd dziś razno z M  :) Szkoda bardzo tych lodów i tego spotkania  :-\  Kieckę chyba znalazłam, tzn jeszcze dzisiaj zobaczę w Szczecinie jeśli nic nie znajdę to kupię tą którą widziałam dzisiaj  ;)Za to mam nowe klapeczki a Liwia koszulkę i czapeczkę  :)Fajnie jest chodzić z córką na zakupy  ;) A teraz wcinam czeresienki  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2476 dnia: 2 Lipca 2009, 15:11 »
zycze wiec udanych zakupów :)
mhmm ja tez dzis jadlam czeresnie, malinki i borówki pyyyyycha

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2477 dnia: 3 Lipca 2009, 08:46 »
I znowu piątek  ;) Został Mi jeden weekend w stanie panieńskim  ;)  Odebraliśmy wczoraj spodnie M, dobraliśmy śliczny jedwabny krawat, w kolorze jakby srebrnym, żeby pasował do mojej sukni  ;) Dzisiaj wieczorem mieliśmy mieć ostatnie spotkanie na Naszej sali żeby wszystko podopinać, ale nie wiem jeszcze czy będziemy mogli jechać dziś czy jutro, więc jakby co to przełożę  ;) Wczoraj w Szczecinie przymierzyłam chyba z milion kiecek, wchodzę w nie bez problemu oprócz biustu, te które mi się podobały nie były przystosowane do mojego nowego dużego biustu  ;) A Liwia sobie fika od rana, wczoraj mi zrobiła takie bombardowanie że ruszyć się nie mogłam  ;) Ale cudne to jest  ;D A dziś M mi rano napisał że jeszcze tylko 8 dni  :) Faktycznie, tylko 8  ;)

:-* dla Was

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2478 dnia: 3 Lipca 2009, 09:07 »
no niestety tak to jest z kieckami , ja w ciazy nie ejste ale jak szukalam na wesele do kolezanki to alb w biuscie nei bardzo , a to n abiodrach zle i wocilam z niczym i jak na razie nie mam nawet ochoty isc szukac czego na poprawiny bo tylko znow sie zdoluje....

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2479 dnia: 3 Lipca 2009, 10:07 »
Olucha, aż tak źle z tym szukaniem sukienki? :( kurcze... nie wiem co poradzić, bo sama mam często ten problem i wiele sukienek mam z których biust mi się prawie wylewa, chociaż mam 75 c więc to jeszcze nie jest taki duży rozmiar.
Ja swoja kupiłam w XUXU ale wiem, że ten sklep tylko u nas w Koszalinie jest. (przynajmniej tak w necie pokazuje).

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2480 dnia: 3 Lipca 2009, 14:46 »
trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć jakąś śliczną kieckę :) hmmm 8 dni już tylko zostało... jak wrócę z wyjazdu to już będzie po  ;) mam nadzieję, że relacja będzie

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2481 dnia: 3 Lipca 2009, 14:50 »
Rowniez mocno kciukasy zaciskam za sukienkę :)
Kurcze, juz tylko 8 dni ;D Za tydzien o tej porze bedziesz jeszcze bardziej zaganiana niż teraz... Ale pewnie po wszystkim powiesz: "było warto" :)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #2482 dnia: 3 Lipca 2009, 16:47 »
no tylko 8 dni  :D i bedziesz mężatką

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2483 dnia: 4 Lipca 2009, 11:26 »
Witam  ;)

Zacznę od tego że do ślubu TYDZIEŃ  ;D  Kieckę na poprawiny kupiłam, nie jest jakaś bardzo szałowa, ale to jedyna któa leżała na mnie idealnie, zmieścił się i biust i brzuszek i szczerze mówiąc mam to w d..... już jak ona wygląda  :) Agresor mi się włączył przy szukaniu tej kiecki bo bo normalnych nie mieścił mi się biust a jak ciążowe to odrazu ala wór na kartolfle  ;) Wczotaj byliśmy z M w Gorzowie, kupiliśmy koszulę, ale chyba słaba gatunkowo bo M mówi że się w niej źle czuje a po paru minutach stania w niej już był spocony, więc musimy znaleźć jedwabną i to chyba będzie najlepsze rozwiązanie  ;) Kupiliśmy też poduszkę na obrączki  :) A dzisiaj jedziemy do moich rodziców, jutro spotykamy się z Naszą salą że tak powiem  ;) ustalić ostatnie szczególy  ;) wczoraj też odebraliśmy film od lekarza z Liwią w roli głównej, ale cudny, wspaniała ta Nasza córeczka  :Serduszka:

:-* dla was dziewczyny

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2484 dnia: 4 Lipca 2009, 13:47 »
Oj już tylko tydzień  ;)
tak z ubraniami własnie ja mam ten problem - jak w biuście dobre to worek na kartofle , jak tu dobre to się nie mieszczę - wiec ja to przezywam na codzień mimo ze w ciązy nie jestem  ;D

Fajnie ze mozecie sobie córeczkę pooglądać  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2485 dnia: 4 Lipca 2009, 13:52 »
fajnie ze kiecka kupiona :)

ja nie jestem w ciazy a mam ten sma problem wrrr biust

całkiem nowa JA

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2486 dnia: 4 Lipca 2009, 19:33 »
Super ze znalazlas sukienke :) Najwazniejsze, ze juz kupiona :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2487 dnia: 6 Lipca 2009, 09:04 »
super, że udało się znaleźć kieckę ;D

chcę zobaczyć Liwię :D :D :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2488 dnia: 6 Lipca 2009, 09:59 »
Halo  ;)

W weekend mieliśmy trochę latania, ale jeszcze tylko ten tydzień i już koniec przygotowań  ;) Załatwiliśmy wczoraj ostatnie rzeczy na sali, zamówiliśmy noclegi dla gości, dla Nas dostaliśmy gratis apartament od piątku przed ślubem aż do poniedziałku po  ;) Bo stwierdziliśmy że po poprawinach nie chcemy wracać tylko sobie zostaniemy jeszcze jedną nockę  ;) Jak będzie ładna pogoda to tak jak pisałam wcześniej poprawiny na dworze  ;) Ale w sobotę sobie przypomnieliśmy że przecież nie mamy jeszcze zaliczonej pierwszej spowiedzi  ;D no więc wczoraj dorwaliśmy jakiegoś księdza i się wyspowiadaliśmy, szybko i dość przyjemnie to trwało, ku mojemu zdziwieniu  ;) Wczoraj też byliśmy w Naszym kościółku zawieźć zwrot zapowiedzi i pogadać z księdzem, Nasz ksiądz jest po prostu niesamowity  ;) Zapłaciliśmy za ślub i za kwiaty i mieliśmy zapłacić jeszcze organiście,ale ksiądz tą kasę którą daliśmy na dekorację kościoła podzielił na pół i powiedział że to będzie dla organisty i nie musimy dawać nic więcej bo jesteśmy bardzo fajni i nie często się zdarzają tacy ludzie  :) W ogóle to rozmawiamy z Nim jak to będzie wyglądało i ksiądz mówi że tata mnie zaprowadzi do ołtarza coś powie do M i zacznie się ceremonia, na co M pyta "ale co teść ma do mnie powiedzieć?" a ksiądz mu na to " nie wiem, może bierz i nie grymaś"  ;D Ale mieliśmy wczoraj z niego ubaw  :) co do sukienki na poprawiny to M chyba nie bardzo się podobała, bo jak ją zobaczył to powiedział " ale wiesz Kochanie że możesz sobie jeszcze jedną kupić"  :) a mała Liwia co dziennie w okolicach 9 rano zaczyna kopanie, chyba budzi się wtedy  ;) Filmik próbowałam wczoraj wrzucić ale nie wiem dlaczego nie mogę, niby wrzuciłam ale nie czyta go  ::)

:-* dla Was

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2489 dnia: 6 Lipca 2009, 10:03 »
zazdroszcze ksiedza, ja mam pod gorke w tych sprawach wrrrr
fajnie ze wszystko idzie do przodu

całkiem nowa JA