Autor Wątek: Moim mężem M.......:)  (Przeczytany 165497 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: Moim mężem M.......:)
« Odpowiedź #2430 dnia: 28 Czerwca 2009, 22:29 »
spokoj jest najwazniejszy :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2431 dnia: 28 Czerwca 2009, 22:38 »
No to pieknie ze taki luzik - oby tak zostalo  ;)

Buziaczki dla Was  :-*  :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2432 dnia: 29 Czerwca 2009, 08:33 »
Halo  :)

Aguś póżniej wyślę ci namiary, bo zaraz wybywam z domku a muszę ich poszukać, ale pamiętam  ;) 

U mnie dzisiaj pracowity dzionek, zaraz lecę na badanka, później do notariusza, później zamówić kwiatki wszystkie jakie będą potrzebne, później poszukać kiecki na poprawiny i wreszcie o 14.00 makijaż próbny   :) Mam nadzieję że załatwię to wszystko i już będzie z głowy  ;D

buziole dla Was  :-* 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2433 dnia: 29 Czerwca 2009, 08:37 »
napiety plan :)
milego dzionka

całkiem nowa JA

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2434 dnia: 29 Czerwca 2009, 13:46 »
ok, dziekuję ;)

mam nadzieję, że wszystko się udało załatwić a teraz pewnie jesteś w drodze na makijaż ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2435 dnia: 29 Czerwca 2009, 14:18 »
No więc ja życzę, by cała bieganina jak najszybciej minęła... Być obudziła się w poniedziałek po poprawinowy, i miała święty spokój! :)
Buziaczki dla Was kobietki  :-* :-* :-*

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #2436 dnia: 29 Czerwca 2009, 14:58 »
wpadłam zostawic :-* :-* :-* poniedziałkowe

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2437 dnia: 29 Czerwca 2009, 16:45 »
 :-* zostawiam

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2438 dnia: 29 Czerwca 2009, 18:39 »
mam nadzieję że będą foteczki z próbnego  :D

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2439 dnia: 29 Czerwca 2009, 20:15 »
O ja , ja się tu tyle napisałam a mojego posta wcięło, albo z roztrzepania umieściłam go w innym wątku  :P Tak więc jeszcze raz, kwiatki zamówione, bukiet będzie taki jak pokazywałam z tymi różowymi różami, tylko że te różowe będą białe a storczyki będą z odcieniem różu i bordo takim delikatnym  ;) taka sama butonierka i takie same kwiatki do dekoracji samochodu, samochód w dniu ślubu podstawia się im i stroją  :) zamówiłam też kwiatki do ozdoby sali, w kolorach biały-bordo  :) kiecki na poprawiny nie kupiłam, jedna bardzo mi się podobała ale niestety za duża była  ;) próbny wyszedł bardzo ładnie moim zdaniem, jestem bardzo zadowolona, nie miałam aparatu żeby pstryknąc fotkę, a komórką ani moją ani M nic nie widac, tzn nie widac pomalowanych oczu  ::) zrobiła mi bardzo delikatną hennę i standardowo regulację brwi, oczy podkreśliła mocniej,a usta właściwie tylko błyszczały troszkę  :) oczy były w kolorach srebra, delikatnego różu, delikatnego brązu, ciężko mi to określic, ale wszystko razem wyglądało świetnie, myślę że do ślubu nic nie zmienię  :) ta dziewczyna która mnie malowała widac że zna się na rzeczy, wypytała mnie jakie kolory lubię, jakie nie, powiedziała co jej zdaniem pasuje do mojego typu urody no i zdałam się na nią i nie żałuję  :) nie załatwiłam notariusza co mnie trochę zirytowało, bo trzeba się umawia na termin i nie mogliśmy się zgra w czasie, ale to nic mam nadzieję że załatwię to w Kostrzynie  :) Więcej czasu mi zajęło to wszystko niż przypuszczałam, dlatego nie zrobiłam wszystkiego, spotkałam dzisiaj mnóstwo znajomych osób, których często nie widuję bo już nie mieszkam w swoim rodzinnym mieście, nasłuchałam się komplementów odnośnie siebie i brzuszka, miłe to było bardzo  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2440 dnia: 29 Czerwca 2009, 20:34 »
czyli ogolnie udany dzionek, duzo zalatwilas :)

całkiem nowa JA

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2441 dnia: 29 Czerwca 2009, 20:36 »
buziaczki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2442 dnia: 30 Czerwca 2009, 08:52 »
Dzisiaj jadę odebrac kieckę, zaraz muszę się zacząc zbierac bo jade z siostrą po nią  :) Mam nadzieję że się zmieszczę w nią, jak ją zamawiałam było parę kilo mniej, ale też zamówiłam trochę większą rozmiar 40/42  ::) Nigdy nie miałam takiego rozmiaru, szok  ;) Ale jak patrzę na brzuszek to szok mi przechodzi  ;D Szczerze mówiąc to nawet gdyby coś było z kiecką nie tak to bardziej by m,nie to rozbawiło niż zezłościło  :) Tak więc co ma by to będzie, najwyżej kliny powstawiam, albo w samej halce pójdę  ;) Wypożyczę też sobie u nich bolerko, albo szal jakiś, stwierdziłam że nie będę kupowac, skoro u nich mogę wypożyczyc pod zastaw, tzn daje im 100zł, a po ślubie odwożę i dostaję z powrotem te 100zł, czyli praktycznie nic za to nie płącę, za halkę tak samo  :) A pogoda wiadomo jaka jest więc wolę coś miec w razie wu  ;)

Dzisiaj też wieczorkiem idziemy na 3d/4d, podpatrzec małą Liwię, już się doczeka nie mogę  :Serduszka: Ciekawe jak będzie wyglądała  :) Choc jak przed każdą wizytą jest stres czy wszystko będzie ok  ::)

Tak więc trzymajcie kciuki żeby słonik się wcisnął w suknię i co wazniejsze za badanie  ;)

:-* dziewczyny

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2443 dnia: 30 Czerwca 2009, 10:06 »
Oluś trzymam kciuki za wszystko :D :D

a fotka w kiecce będzie??

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2444 dnia: 30 Czerwca 2009, 10:08 »
No myślę że będzie, tyle tylko ze komórką bo aparatu nie mam, jest w Kostrzynie, a ja suknię zostawiam u rodziców  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2445 dnia: 30 Czerwca 2009, 10:24 »
fotki musza byc :)
i relacja z usg :)

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2446 dnia: 30 Czerwca 2009, 11:11 »
no to trzymamy kciuki chociaż myślę, że spokojnie się zmieścisz bo te suknie to mają jakieś oszukańskie rozmiary  ;) ja na co dzień nosze 40/42 a suknię miałam w rozmiarze 38 i jeszcze była mocno zwężana  ::)
czekamy na fotki Ciebie w sukni może nowe Liwii będą ?  :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #2447 dnia: 30 Czerwca 2009, 12:29 »
Och Oluś jak ci zazdroszczę tego usg :Serduszka: Mam nadzieję, że malutka ustawi się ładnie i będą mogli Wam zrobić ładne zdjecia- u nas uparciuch niestety odegrał nieśmiałego, bo wstydliwy raczej nie był, jak jajka pierwszy plan wystawiał ;D
No i oczywiście trzymam kciuki za suknię- jak ty jesteś słonik to ja już przybieram wagę i rozmiary małej orki :P
Buziole gigantyczne :-* :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2448 dnia: 30 Czerwca 2009, 13:07 »
Ech na pewno się wciśniesz :) a co do bolerka i halki to super masz!! Ja u siebie mogłam wypożyczyć, ale te co ewentualnie mi się podobały kosztowały (wypożyczenie) więcej niż kupno czy uszycie nowego :-\ halka to samo, no ale ją już wypożyczę, z tego co pamiętam 160 zł - oczywiście bezzwrotnie :-\
Buziaki :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2449 dnia: 30 Czerwca 2009, 15:52 »
Na pewno się wciśniesz! :) Będzie dobrze. Super z tym bolerkiem i halką, praktycznie za darmo. No, ale to w końcu zależy od salonu, trafiłaś na super salon! :)

Czekamy na foteczki, ah i powodzenia na usg! :)

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #2450 dnia: 30 Czerwca 2009, 16:01 »
Ja też przed każdą wizytą się denerwuję, żeby wszystko było ok.
No i nawet nie wiesz, jak bardzo mnie ciekawi jak Patysia wygląda! Jeszcze miesiąc muszę żyć w niepewności...

Offline pamela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2451 dnia: 30 Czerwca 2009, 18:13 »
ja tez trzymam kciuki, zeby sie udalo dobrze dzidzie zobaczyc i bylo wszystko ok. czekamy na fotki  :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2452 dnia: 30 Czerwca 2009, 22:49 »
Kochane dotarłam dopiero do domku, jestem skonana ,ale to był dzień a ile przygód, muszę Wam wszystko jutro opowiedzieć koniecznie  ;)

:-* na dobranoc

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2453 dnia: 1 Lipca 2009, 07:50 »
opowiadaj ;D ;D ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2454 dnia: 1 Lipca 2009, 08:41 »
No to czekamy i tupiemy ;D ;D ;D ;D ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2455 dnia: 1 Lipca 2009, 09:37 »
Rany napisałam takiego długaśnego posta i go wcięło, to jeszcze raz  :)

Witam z rańca  ;)

Wczoraj był taki intensywny ten dzień że wróciliśmy przed 22 i miałam wszystkiego dosyć, u lekarza był poślizg dość długi i stąd to wszystko, no ale po kolei  ;)

POjechałam wczoraj z siostrą po suknię, oczywiście na miejscu okazało się że nie mam umowy i pojawił się problem że nie mogą mi wydać sukni, nie pomogły moje tłumaczenia, że zgubiłam ją w toku przeprowadzki, że przecież mam dowód osobisty a one mają drugi egzemlarz  ::) W końcu przyszła szefowa której wszystko wyjaśniłam i która od razu kazała wydać mi suknię, więc poleciałam ją mierzyć  ;) Suknia była prawie dobra, trzeba było zrobić delikatne poprawki, ale nie trzeba jej było poszerzać, tylko skrócić bo za długa była  :) Więc przymierzyłam, miałam wrócić po nią za godzinę co mnie bardzo cieszyło bo sporo dziewczyn odbierało suknie wczoraj i trochę zadyma była  ;) Więc wróciłam po nią za tą godzinkę, Pani chce mi ją zapakować, wyciąga halkę, ja mówię że trochę ta halka dziwna bo moja tak rozłożysta nie była, ona się upewnia i mówi że to na pewno moja halka, więc ja że ok  ;) Patrzę na suknię, na jej śliczne ozdóbki, tylko wydaje mi się trochę ciemniejsza niż biała, ale myślę sobie szybko że pewnie światło tak pada  ;) Kobitka z salonu pyta się czy to na pewno moja, ja że oczywiście, dobrałyśmy bolerko bardzo delikatne zapakowała mi to wszystko i poszłam, w drzwiach minełam jakąś dziewczynę, suknię z siostrą zapakowałyśmy do samochu no i odjeżdżamy  :) Ale patrzymy Pani z salonu coś macha, mówię że to pewnie nie do Nas bo co ona może chcieć, ale zatrzymujemy się dla świętego spokoju, a ona mówi że prawdopodobnie wzięłam nie swoją suknię i muszę z tą co wzięłam wrócić do salonu  :) W salonie już czeka ta dziewczyna, której suknię rzekomo powinęłam, rozwiesza obie, jedna śnieżnobiała, a druga żółtawa, takie ecri ale mocne, ślepy by zauważył że to dwa różne kolory, model ten sam, no może ozdóbki delikatnie się różniły  :) Wszyscy wybuchneli śmiechem, Panie z salonu stwierdziły że jestem najbardziej zakręconą Panną Młodą jaką miały, mówią że zazwyczaj dziewczyny jak przychodzą to się bardzo trzęsą o suknię, a mi nawet kolor był obojętny  ;) A ja zamyślona od rana, w oczekiwaniu na USG tak troszkę bujałam w obłokach  ;) Mało tego do tej ecri jeszcze sobie bolerko ecri dobrałam  ;D Śmiechu było co nie miara  ;) Zdjęć nie zrobiłam, bo nie było kiedy w tym całym zamieszaniu, ale suknia wisi w domu więc zrobię w weekend  ;)

No to w końcu to co najważniejsze, USG  :Serduszka: Pięknie było Liwię widać, wszystko z nią w porzadku, fikała sobie w najlepsze, za główkę się łapała, za nóżki, jedno było widać bardzo, Nasza córka ma duże stopy  ;D Może będzie biegała  ;D Paluszki sobie krzyżowała, piękne ma paluszki takie maleńkie, oczywiście szybko starałam się policzyć czy ma wszystkie  :) lekarz stwierdził że rozwija się wszystko tak jak powinno, Liwia waży 300 gr, jak to M stwierdził " spora kobieta "  ;D Miło było patrzeć na niego takiego wniebowzietego jak patrzył na to USG, niesamowity widok  :) Nie mówiąc już o małej, coś wspaniałego  :Serduszka: Oczywiście wg M Liwia wszystko ma po Nim ;) No coś tam może po mnie  :) Lekarz powiedział że możemy sobie w podróż jechać, nawet zaleca jeśli wszystko jest w porządku, więc we wtorek po slubie zamierzamy wyjechać  ;) Myślimy o Łebie albo okolicach  ;)

Oczywiście żeby nie było za słodko, wkurzyłam się wczoraj na M, za to dzisiaj dostałam kwiatka i wpadł zrobić jajecznicę  ;)

:-* Dla Was dziewczyny

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2456 dnia: 1 Lipca 2009, 09:42 »
ale przeboje z kiecka :) heh dobrze ze ktos zauwazyl, dziewczyna mogla sie w dniu slubu lekko zdziwic ...  :D

achhhhh jak Ty opisujesz nasza forumkowa kruszynke, az mi lzy sie cisna, naprawde!!!!

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2457 dnia: 1 Lipca 2009, 09:45 »
Nie no, Oluś, faktycznie w obłokach bujałaś, jak nie swoją suknię wzięłaś za swoją ;D ;D ;D ;D Ale w końcu miałaś prawo :)
Udało się wam 3d i 4d obrazy zrobić? :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2458 dnia: 1 Lipca 2009, 10:37 »
Udało się zrobić 3d/4d  ;) Najpierw leżała pupą nie chciała się pokazać, no ale później jak zaczęła brykać, to oglądaliśmy ja sobie do około  ;) Choć ten obraz 3d jeszcze momentami lekko rozmazany, bo przecież ona taka malutka, gdyby była starsza pewnie o wiele lepiej było by ją widać  :) Ale i tak udało Nam się co nieco zobaczyć  ;D Mam film, tzn film zgrywał się bardzo długo i żeby nie czekac paru godzin to musimy go odebrać na dniach, jak da radę to wrzucę, chociaż jeszcze nie wiem jak  :)

Co do naszej podróży to gdybyście miały jakieś fajne namiary w okolicach łeby to proszę  :) 

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2459 dnia: 1 Lipca 2009, 10:40 »
oj chetnie zobacze Liwie :)

całkiem nowa JA