Halo

Wczoraj nie mialam czasu Wam wszystkiego opisac bo jeszcze byliśmy u moich rodziców, za to dzisiaj już jesteśmy w Kostrzynie M w pracy więc mam troszkę czasu na forum

Co do fryzury to powiem Wam że jak patrzę na te zdjęcia to wygląda ona troszkę inaczej niż w rzeczywistosci, jakoś nie udało mi się zobić dobrego zdjęcia, wczoraj nawet jak najpierw wysłałam zdjęcia siostrze a później widziała mnie na żywo mówi że na zdjęciu wygląda nieco inaczej

na zdjęciu które Wam pokazałam tył był już troszkę rozwalony, tak go macałam że aż się rozwalił

Poza tym to nie jest ta fryzura którą wam wczesniej pokazywałam, bo wczoraj rano wstałam znalazłam inną i inną wypróbowałam

Tak wogóle to ta fryzjerka jak zobaczyła ile mam włosów to stwierdziła że w dniu slubu musimy się spotkac wcześniej godzinę niż zakładałyśmy, ale się potała z tymi moimi włosami, nie miała już ich jak upinac

Wcześniej patrzyłyśmy jeszcze jak by to wyglądało jakbym z przodu miała bardziej gładko i jakaś taka ulizana byłam, więc przód zostanie taki sam albo bardzo podobny a tył troszkę będzie zmodyfikowany

Naprawdę musiała się nieźle nagibac żeby to trochę ujarzmic

M bardzo się podobało, choc on by wolał żebym miała rozpuszczone i najlepiej żebym nic z nimi nie robiła

Wiśnio kochana dziękuję za komplement odnośnie makijażu, tylko że ja w tym dniu nie miałam prawie żadnego makijazu, jedynie rano pociągnęłam raz rzęsy tuszem a tak to nic

Co do krytyki to się nie obrażam, jesli to szczere to krytykujcie ile chcecie, ja na pewno focha nie strzelę

Dzisiaj mamy w planach rozsadzic gości przy stołach, właściwie to przy jednym dużym stole

Wczoraj też odebrałam zwrot zapowiedzi z mojej parafii u mojego ulubionego księdza-ekonomisty któremu ostatnio powiedziałam co myślę, po tej sytuacji ostatnio wczoraj był słodki jak miód, życzył mi nawet wszystkiego najlepszego, więc ja z czarującym uśmiechem podziękowałam mu serdecznie że wygłosił zapowiedzi po czym pożegnałam się grzecznie i poszłam, oczywiście nie dałam mu ani grosza, widziałam kątem oka że jak wychodziłam, to był czerwony jak burak chyba się lekko zagotował

No skoro było tak miło to kto by tam o pieniądzach rozmawiał

po tym jak się zachował ostatnio, powiedziałam że nie dam mu ani grosza i tak też zrobię

Wczoraj też spotkaliśmy się z zespołem, zrezygnowaliśmy z poprawin więc 700 zł Nam opuścili, ustaliliśmy wszystko, właściwie to pierwszy taniec i oczepiny, repetuar mają super więc im się nie wcinamy to profesjonaliści i najlepiej wiedzą co kiedy zagrac żeby ludzie się super bawili

Mają nowego basistę, który wczęsniej grał w Czerwonych Gitarach, podobno wymiata, więc M jak usłyszał to już w ogóle w sioódmym niebie

Ten wokalista z którym wszystko ustalaliśmy mówi że był zaskoczony tym że tak szybko te ustalenia poszły, jak zaczął Nam opowiadac co ludzie wymyslaja a w szczególności Panny Młode to nie mogliśmy przestac sie smiac

Naprawdę fajny mamy ten zespół
ale się rozpisałam

za komplementy w imieniu brzusia dziękuję