Oluchatekst dobry z ta komunia

:Dno ale ja jakos w goracej wodzie kapana jestem i ja juz juz juz bym chciala miec wszystko na teraz aby potem o niczym nie zapomniec i wiedziec ze te jakies pierdolki mam zalatwione bo potem moge zapomniec
Justys851 to co ja mam powiedziec,a mam slub pozniej niz ty :Pale akurat mnie sie nikt nie pyta ja poprpstu biore wszystko w swoje rece a PM stwierdza ze ja mam dobre oko do takich zakupow to zgadza sie na wszystko
mag przyciskaj przyciskaj albo wez sama zacznij sobie dzialac,facetom i tak to na reke

Gabiś dziekuje ci kochana,kazdy z nas ma jakies problemy w zyciu ja akurat mam takie w domu,no ale moze po slubie bedzie inaczej,dzis juz jak cos sie pytalam to mi mama odpowiadala albo sama zadawala pytania ale czuc ze wisi cos miedzy nami w powietrzu bo czuc ze tamten temat sie omija wiec nie ejst tak dokladnie normalnie
madzia_kubica no pewnie nigdy ale mam nadzieje na zamiany na lepsze trzeba wierzyc
evelaz
no wlasnie zamowilam bo wsumie tez nie drogo bo za 7 takich zaproszen wychodzi mnie nieco ponad 10 zl,a moge dowolna ilosc kupic a na niektorych tych aukcjach minimum 20 zaproszen trzeba a tu tak nie jest
a dzis worcilam od lekarza z kontroli i jest juz ok,nie zarazam,moge isc do pracy ;Dnareszcie dzis wyszlam po 2 tyg siedzenia w domu,nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo sie cieszylam ze moglam wyjsc z domu

kupilam tez sobie kaszkiet do plaszczyka bo nie mialam zadnej czapki

oraz kupilam jakies slodkosci na Mikolaja dla rodzicow i tesciow