Werciu nie czuj się dotknięta, to tylko moje zdanie i chyba nie obraża ono nikogo, a przynajmniej nie taki ma cel

sama nie tak dawno pisałam pracę i ją broniłam, materiałów miałam niewiele, bo niewiele na mój temat napisano. Na każdy temat jest przynajmniej parę publikacji, jeśli nie konkretnie w danym temacie to pokrewne, które są przynajmniej sugestią o czym pisać

sama napisałaś że u Ciebie to będzie lanie wody, więc jeśli mało jest napisane w tym temacie tym łatwiej będzie obronić ci twoje zdanie i argumentację w danym temacie

widzę jak mój M pisze pracę techniczną, ile musi się naliczyć i stworzyć samemu to mózg mi się lasuje

sama nie tak dawno przechodziłam przez egzamin na aplikację, egzaminujący wiedzę z całości studiów i trochę z poza, dlatego też uważam że forma Justyny jest najtrudniejsza z możliwych, graniczy z niemożliwym zapamiętać 5 lat studiów

ale tak jak pisałam wcześniej to nie licytacja kto ma gorzej a kto lepiej, moje zdanie w tym temacie jest takie, ale nie wpieram go każdy może mieć swoje

i to chyba nie powód do obrażania