Autor Wątek: "Miłość mi wszystko wyjaśniła ..." 23.05.2009 Justyna i Grzesiek  (Przeczytany 229640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline novalijka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.06.2009
Odp: "Miłość mi wszystko wyjaśniła ..." 23.05.2009 Justyna i Grzesiek
« Odpowiedź #1170 dnia: 24 Listopada 2008, 22:52 »
cieszę się, ze udało Ci się wszystko pogodzić :)

a co do butków - faktycznie, trzeba zrobić rozeznanie, bo rozstrzał w cenach jest momentami masakryczny...

czasem mam wrażenie, że wszystko, co w nazwie ma "ślubny" jest z definicji droższe...  :-\

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #1171 dnia: 25 Listopada 2008, 07:48 »
Justynko czy ja wiem czy takie drogie? Ja kupowałam buty ze skóry dałam 150złotych z tego co pamiętam ;)))
Najważniejsze, że wygodne i takie jak chciałam, poza tym mam dużo białych rzeczy więc buty mi nie leża, tylko chodze w nich.

Pozdrowienia

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #1172 dnia: 25 Listopada 2008, 08:43 »
Justys wedlug mnie cena za buty wcale nie jest duża.. :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1173 dnia: 25 Listopada 2008, 09:20 »
Buziaki ogromne dla wszystkich odwiedzajacych  :-* :-* :-*

75 zł to tez nie jest duzo dla mnie  ;D
Pytałam bo one tylko wkłade maja skórzana a z zewnatrz tafte  ;) Ale jak za te same buty moge dac 60 zł mniej i to bliżej domu to nie ma co sie zastanawiac  ;D
Z tym że musze sie wybrac po wszystkich sklepach z butami i poprzymierzac bo oprócz tego ze maja byc ladne to przede wszystkim wygodne  ;)

dzisiaj znowu wybieramy sie na kolejne nauki , mam nadzieje ze beda trwaly tyle co w zeszlym tygodniu  :skacza:

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #1174 dnia: 25 Listopada 2008, 09:25 »
 :-* :-* zostawiam i trzymam kciuki za nauki

a co do bucikow to nie jest tak drogo...ja zamawiałam buty przez internet za 140zł i jestem z nich bardzo zadowolona są wygodne nie obcierają mają 5cm obcas

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #1175 dnia: 25 Listopada 2008, 09:57 »
 Moim zdaniem nie ma co wydawać kasy na jeden raz, ja np. nie chodzę w białych butach jakoś nie lubię białych butów  :-\ i napewno nie wydałabym na buty do ślubu 200 zł tylko jak najtaniej bo i tak po ślubie będą do wyrzucenia. No chyba że ktoś tak jak np. Morgan chodzi to wtedy można wydać więcej kasy bo wiadomo że się buty wykorzysta :) No ale nie wiem jak ty na to się zapatrujesz :)
 Justyś nie ma co się zastanawiać i przepłacać jak można taniej kupić! Pewnie że buty do ślubu muszą być wygodne i najlepiej nie bardzo wysokie bo wtedy najlepiej się tańczy :) Powodzenia na naukach buziaki  :-*

Offline Agnieszka_B

• Szczęśliwa żona i mama
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 26 grudnia 2008
« Odpowiedź #1176 dnia: 25 Listopada 2008, 10:10 »
ja tez uznalam, ze nie wydam na buty ponad 200 zl , ale musialy byc chociaz ze skora w srodku. W koncu musza byc wygodne bo w zalozeniu bedziesz w nich tanczyc cala noc. Ja tez za swoje dalam 140 + przesylka i sa sliczne, i narazie wygodne tyle co chodzilam po domu.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #1177 dnia: 25 Listopada 2008, 10:46 »
agnieszka, kasiu a ja jestem innego zdania : nie ważne ile kosztują butki a ważne by piety nie krwawiły...bo jak w niewygodnych, tańszych butach przeżyć cała noc  ;D sa kobiety które musza bardziej uważac w takim wyborze i takie co wcale... :D :D :D ale jak justys pisze ze wygodne, to najważniejsze  :skacza: i całkiem nie drogie  :D :D :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1178 dnia: 25 Listopada 2008, 10:50 »
Jeśli chodzi o mnie to ja mówie białym butom nie  ;D tzn chodzi mi o takie codzienne ich noszenie  ;)
Mój zamiar od poczatku był taki ze kupie sobie jakis ecru na brazowej podeszwie (moja suknie nie jest sniezno biała) zeby ewentualnie w lato założyc np do bezowych spodni, ale szczerze powiem ze i tak rzadko w nich chodze  :D

Z tym ze jak mam dac za nie 75 zł to w sumie moga byc na jeden raz  :D (bo te sa na białej podeszwie ) Nie ma co gdybac tzreba pomierzyc i zobaczyc które sa wygodne i jak sie prezentuja na żywo  ;)
Ja bym nie mogla zamowic przez internet bo ja mam zawsze problem z butami mam małą i szeroka stope i czesto w tych zapinanych na kostke z boku wystaje mi troche stopy , ale sa tez takie ktore sa szersze i mi nie wystaje  :P wiec prosty morał- musze mierzyc  ::)

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1179 dnia: 25 Listopada 2008, 10:56 »
justys ja sobie nie wyobrazam w ciemno kupowac butków..dla mnie to normalka iść za nimi do sklepu...z kilku przyczyn...mam wąską stopę, delikatne piety i w każdym sklepie kupuje inny rozmiar  ;) ;) ;)
wiec nosek go góry  :-* :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1180 dnia: 25 Listopada 2008, 11:37 »
Ja też bym chyba wolała przymierzyć, bo stópki mam delikatne i zazwyczaj buty mnie obcierają, nawet trampki :) a z drugiej strony takich ładnych jak znalazłam w necie t nie widziałam jeszcze  ;D także też mam zagadkę z butkami

Offline b@by

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2009
« Odpowiedź #1181 dnia: 25 Listopada 2008, 12:31 »
Wiem, ze jestem troche 'spozniona', ale czy tez moglabym dostac stronke do tych bucikow.Pzynajmniej moglabym sie zorientowac na rynku bo w kwietniu jak bede w Polsce tez juz musze koniecznie cos kupic.

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #1182 dnia: 25 Listopada 2008, 13:06 »
Witam :)
Co do tematu butów - może jeszcze spróbuj podskoczyć do centrum na Modrzejowską lub gdzieś, nie ograniczaj się może tylko do Oriona.

Zostawiam :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1183 dnia: 25 Listopada 2008, 13:37 »
Z tym że musze sie wybrac po wszystkich sklepach z butami i poprzymierzac bo oprócz tego ze maja byc ladne to przede wszystkim wygodne  Wink

ale ja sie wcale nie ograniczam  :D

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #1184 dnia: 25 Listopada 2008, 13:46 »
A jak już znajdziesz nie zapomnij się pochwalić :D

Offline werka23

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1185 dnia: 25 Listopada 2008, 14:08 »
tak, tak tak... ;D nie zapomnij  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #1186 dnia: 25 Listopada 2008, 21:53 »
Justys pewnie, popatrz i poprzymierzaj pełno bucików! :)
Tez mam taki problem, małą i szeroką stope, i ciężki wybór w butach bo zawsze to co piękne, to nie pasuje!
W życiu bym nie zamówiła butów przez internet... Chociaż szkoda, bo czasem znajduję fajne buty czy w ogóle ciuchy, na internecie w firmie gdzieś z Poznania, czy Gdańska... Niemożliwością jest tam pojechać ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1187 dnia: 25 Listopada 2008, 22:09 »
A My już po drugich naukach które znowu trwały 25 min  ;D , tak to ja moge chodzić, zobaczymy co będzie w pradni  :P

Oglądaliśmy z PM na necie zawieszki na alkohol i księgi gości . I jeśli chodzi o zawieszki które sie nam podobają to taniej wychodza w tym centrum ślubnym w Katowicach niz na allegro  ;)

Jutro PM w pracy wydrukuje naszą prośbę do zaproszeń (nie ma jak korzystać z nie swojej drukarki  :P ) , a ja w nastepne dni potne gilotyna w pracy  :D

Znowu mam kiepski humor ... najprawdopodobnje bedziemy sie widziec z G w niedzele  :depresja: kurcze juz mam tego wszystkiego dość  :'( Wiem że musi zrobic jeden projekt bo z tego jest  kasa a jak wiadomo jestesmy w potrzebie bo dzieki temu moze sie uda ze rodzice dołązą nam tylko 1/4 do wesela ale kurcze wszystko idzie kosztem naszych spotkań  :beczy: Ciężko mi strasznie , G tak samo narzeka  :Placz_1:

Mykam porobic testy na prawko bo za tyzień egzamin  ::)

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #1188 dnia: 25 Listopada 2008, 22:35 »
Justys851bedzie dobrze,dacie rade! pozniej bedziecie juz razem cale zycie ;D
ja tez teraz rozstalam sie z moim PM na 2 tygodnie i tez ze wzgledu na zarobek....ehhh.....poradzimy sobie jakos ,ty tez sobie poradzisz,buziaczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1189 dnia: 25 Listopada 2008, 22:46 »
Superowe masz te nauki ;D Oby tak dalej! :)
Wiesz w sumie to racja że taniej wychodzi nie raz w sklepach, chyba że byś brała kilka rzeczy z jednej strony ;)
To może wkleisz fotkę tego powiadomienia, jak już będziesz je miała? Bo masz je tylko po prostu napisane, czy na jakimś szabloniu specjalnym? :)
Eh współczuję Justys :przytul: doskonale Cię rozumiem, tez mam dziś doła z powodu tego rozstania. Nie ma to jednak jak być codziennie ze swoim Skarbem. A ile te męczarnie u Ciebie potrwają? Oby jak najkrócej... :przytul:
Dacie rade, trzymam kciuki! :)  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1190 dnia: 25 Listopada 2008, 22:58 »
Jeśli bedą gotowe wkładki to Wam pokaże, zreszta chyba nie widziałyście moich zaproszeń  ::) no ale nikt się nie upominał  :P

Niestety ale ta męczarnia bedzie trwała do czerwca 2009 r , jak nie dłużej  :'( Bo do tego czasu mamy studia, ale ja ide dalej na mgr a G pewnie bedzie brał więcej takich zleceń zeby mieć co odłożyc na mieszkanie  >:(
 :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #1191 dnia: 25 Listopada 2008, 23:13 »
ja się stanowczo domagam fotki zaproszeń  :protestuje: :protestuje: :protestuje: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

nie bylo mnie dwa dni bo czytałam wątek pszczólko-okruko-igraszki i tak mnie to wciągnęło, że 2 dni miałam wyjęte z życiorysu  ;D oczywiście staram sie teraz wszystko nadrobić u Was w watkach dziewczynki, na pierwszy rzut Ty Justyś  ;D ;D ;D A swoja drogą jestem w totalnym szoku po tym co przeczytałam i dosłownie nie potrafie sie otrząsnąć. Jak mozna byc takim człowiekiem... no ale mam nadzieję, że juz jutro moje emocje opadną.

jakoś dacie rade do tego czerwca, już niewiele zostało. A poza tym radość z własnego mieszkanka wszystko Wam potem wynagrodzi  :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #1192 dnia: 26 Listopada 2008, 07:52 »
u mnie jest podobnie,

myslałam, że chociaż po ślubie coś się zmieni ale narazie się nie zanosi,

widujemy si tylko późnym wieczorem jak mój mąż przychodzi z pracy,

ale wole go widywać codziennie i wiedzieć, że jest gdzies w pobliżu niż wysłać go za granice

do dużo lepiej płatnej pracy

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #1193 dnia: 26 Listopada 2008, 08:01 »
Chcemy zobaczyć zaproszenia, chcemy, chcemy :)

Rozstania są zawsze trudne ale już niedlugo będziecie razem, glówka do góry :)

Morgan
  • Gość
« Odpowiedź #1194 dnia: 26 Listopada 2008, 08:53 »
Justynko  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
« Odpowiedź #1195 dnia: 26 Listopada 2008, 09:51 »
Justyś trzymaj się! Musicie dać rade z G :) A zaproszenia i prośbę oczywiście że chcemy zobaczyć!!!  :protestuje: hihi

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1196 dnia: 26 Listopada 2008, 12:39 »
pewnie, ze chcemy zobaczyć zaproszenia :D
i jak wybierzesz butki to oczywiście też czekamy aż się pochwalisz ;D

fajne macie te nauki, nie męczą przynajmniej ;)

a co do butów to ja aż się boję jak będę szukała. Nie dość, że rozmiar 41 to jeszcze muszą być na minimalnym obcasie ::) no i przez internet odpada bo zazwyczaj tam 41 zaniżone

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #1197 dnia: 26 Listopada 2008, 12:41 »
Ja tez chce zobaczyc zaproszenia :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1198 dnia: 26 Listopada 2008, 14:24 »
Justynko napewno dacie radę! Uwierz mi kochana, masz wielkie szczęście że Twój G. jest tak blisko Ciebie, że nie musisz czekac na niego miesiącami... A gdy przyjeżdża, czuć przez pierwszych kilka chwil taką obcość... Wtedy, po np 3 miesiącach, dziwnym uczuciem jest trzymanie ukochanego za rękę. Dziwnie tez jest się do niego przytulić, czy go pocałować. A chciałoby się jak najwięcej. Tylko gdy tak długo nie widziało się ukochanej osoby, to wszystko na chwile staje się obce...
Powiem szczerze że Ci zazdroszczę tego że mimo iż jest Wam ciezko, ale jednak bardzo często się widujecie. :przytul:
Chociaż też doskonale Cię rozumiem, że to dla Was bardzo, bardzo, baaardzo męczące. Gdy A. był w PL pracował codziennie po 12-15 godzin i widywaliśmy się przez pewien czas rankami na kilkadziesiąt minut, i wieczorami tak samo. I też wtedy bardzo cierpieliśmy.
Ale NAPEWNO SOBIE PORADZICIE :przytul: Bo mocno się kochacie! :)
Mam nadzieję że po Ślubie będzie już lepiej, i będziecie częściej ze sobą... :)

Oczywiście ja tez czekam na fotkę zaproszeń ;D

Buziaczki środowe!  :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 26 Listopada 2008, 14:25 wysłana przez madzia_kubica »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1199 dnia: 26 Listopada 2008, 21:30 »
Nie macie pojęcia jak się ciesze że tu do mnie zaglądacie i wspieracie  :uscisk: Dziękuję  :uscisk:

Zdjęcia będą ale najwcześniej w niedziele, bo niestety aparat jest u G  ::) Ale niespodziewajcie sie niczego cudnego bo te zaproszenia sa najzwyklejsze w świecie , wydrukowany tekst na ładnym papierze .

Dziewczyny chyba mam w pracy adoratora  ::) ::) ::) Dzisiaj to już mnie zagiął na maxa  ;D Może Wam opowiem   ;D ;D ;D . Budynek obok Nas jest taka stołówka , wiadomo jest to przy większym zakłądzie pracy wiec takie cos istnieje ,czasmi sobie zamawiamy tam jedzonko ja zazwyczaj bułeczki na śniadanie albo ruskie pierogi  :Obiad: Kiedyś ide po te pierogi , kolejka taka ze stalabym chyba z 20 min , ten zobaczyl mnie z tej kuchni i wylatuje z tymi pierogami ze dla mie to tak poza kolejka ,czy tak bardzo lubie te pierogi ze On teraz bedzie robil dla mnie takie extra  ::) podziękowałam i poszłam, od tego dnia codziennie rano wychodzi przed budynek o tej godz co ja przyjeżdzami mowi mi dzień dobry  :hahahaha:  Kiedys wychodzilismy jakoś o jednej godzinie z pracy zaoferpwał ze mnie zawiezie do domu  :) podziękowałam a On hasło " bo już nie zrobie nigdy pierożków "  :los:
Dzisiaj zadzwoniłam po te pierogi akurat On odebrał  ::) zamówiłam  , a tu za 3 min przylatuje do apteki , troche sie zawstydzil jak zobaczyl ze w trójkę stoimy przy okienkach i mówi że nieststy nie ma już ruskich i czy moga być z mięsem , a ja ze nie  ;D bo z mięsem to nie lubie i dziekuje bardzo  :P powiedzial ze mu przykro i poszedł  ;D a szefowa - "przyleciał tak jakby nie znał nr tel do apteki " i śmieje sie ze chłopak startuje a nie wie ze tu suknia już gotowa i ślub za pasem  :D  :hahahaha: hehe ciekawe czy jutro przyleci i powie ze dziisaj sa i czy chce   ::)  :P
mam nadzieje że Was nie zanudziłam ta opowiastką  ::)

Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*