Witaj Kochana
Przeczytałam wszystko od mojego urlopu a bylo tego troche
1. co do nazwiska przyjęłam po mezu bo jego ma az 11 liter (moje mialo 8liter), ale gdybym zostala przy obu to zabrakloby mi miejsca na wpisanie 2 imion (Joanna, Magdalena) i nazwiska K-L razem ok 34 liter,

jak dla mnie to i tak dlugo. Poza tym wiem z własnego doświadczenia ze zazwyczaj rozmówca usłyszy tylko jedno nazwisko gdy się przedstawisz. NIe wiem jak nazywa sie G ale z tego co czytałam jego nazwisko jest dość oryginalne wiec tym bardziej wybrałabym jego nazwisko
Decyzja należny do Ciebie
2. czytalam gdzies cos o napojach, nie wiem ile dokladnie ile litrow napoi poszlo na weselu mielismy oferte napoje bez ograniczen, zauwazylam ze bardzo popularny by sok grejfrutowy, jedynie co kupilismy to napoje gazowane i na same wesele kupilismy ok 48 litrow (24 butelki 2 litrowe), nie mielismy poprawin wiec zostalo nam jeszcze ok 10 litrow. Przyjmuje sie ze na osobe pojdzie ok 2 litrow napoi, oczywiscie zalezy tez jaki bedzie to dzien, jesli bedzie upal to pojdzie wiecej.
3. co do butow na slub kupilam sobie buty ecru/bez ze skory, nie byly tanie ale wygodne przetanczylam w nich cala noc. Wydaje mi sie ze akurat w tym dniu buty powinny byc wygodne bo prawie caly dzien jest sie na nogach, czasami sklepy ze sukniami robia wyprzedaze starych modeli i mozna za nie duze pieniadze kupic fajne buty.
4 Jesli chodzi o wiazanki slubne ja mialam z gerberow i wygladala przeslicznie jedna moja uwaga to ze nie jest to trwala wiazanka i jesli chcesz miec kwiaty we wlosach to nie moze nic ich dotykac np welon bo beda platki odpadac.
W weekend zaczne swoj watek slubny a dzialo sie dzialo
Pozdrawiam Asia