hej dziewczyny!!! Dzięki Wam bardzo
wszystkie zdjęcia wraz z prezentacją mamy dostać do czwartku. I w piątek jedziemy do babci *W* na Imieniny, gdzie będzie cała rodzinka, więc zdjęcia też trzeba wziąć

co do fotek na Rynku... były robione ok 7 rano

w dzień naszego wylotu do Turcji. Mieliśmy pierowtnie spotkac się o 6, ale nie zdążylibysmy się ubrać, umalować (ja

) i dojechać. Nawet siostra *W* (moja świadkowa) specjalnie rano wstała, żeby pomóc mi się ubrać

Marzyłam o jeszcze jednej sesji poza Ogrodzieńcem

i się udało.
Ale... jak się okazuje... mimo, że moja suknai już wyprana, wypachniała, możłiwe, że ubiorę ją jeszcze raz!
I być może będzie to okazja do ubrania sukien również przez WAS!!!
Chodzi
o grupową sesję Nas - czyli Panien Młodych do 2008 roku włącznie, które jeszcze posiadają swoje sukienki ślubne. Razem moim fotografem obmyśliłam plan grupowej sesji dziewczyn w sukniach ślubnych.
Nasza data propozycja to
26 październik w niedzielę rano. Im więcej tym lepiej!!!!
Kto się jeszcze pisze?

Zaproszone są wszystkie Panny Młode, młodzsze i starsze stażem

Są tylko dwa warunki
1 - trzeba się wcisnąć w swoją sukienkę i przybyć w umówione miesjce w Krakowie
2 - należy wyrazić chęć umieszczenia powstałych zdjęć w Internecie, w zamian za to sesja jest darmowa

to taka symbioza, my mamy fajne zdjęcia, a fotograf ma.. fajne zdjęcia

A tak poza tym ja teraz tak rzadziej na forum, bo mam coraz mniej wolnego czasu.. Wróciłam na drugie studia po roku przerwy i mam trochę obowiązkowych ćwiczeń. A w pracy trzeba być 8 godzin, to wychodzi że poza domem jestem codziennie średnio 12 h.
Ale jestem

piszcie, co myślicie o sesji?