No więc się chwalę, tylko nie wiem czy można tak z nazw wymieniać bo trochę sie tu jeszcze nie oriętuję

Sala: Zajazd Fenix Morzyczyn, dekoracje trzeba z Nimi uzgodnić ale Oni się tym zajmują i to mamy już wliczone w cenę
Dj zarezerwowany
Foto i Video z Nowogardu zarezerwowane, 21 lub 22. 02 jedziemy podpisać umowę (znaleźliśmy Ich na targach mam nadziję że będą dobrzy)
Kościół w Morzyczynie na godz 17:00 (dekoracja ? hmm pani która się tym zajmuje nie przypadła mi do gustu :/ )
Nauki przedmałżeńskie zaczynamy od 16. 02 (pierwsze spotkanie i zapisy) w Szczecinie gdzieś na ul Witkiewicza (dobrze że mój Mariuszek pochodzi ze Szczecina to może się tam nie zgubimy a poza tym będziemy już niedługo tam mieszkać

Zaproszenia i winietki będę robić ja z Mamusią bo ma doświadczenie w tej kwestii, a projekty już wybrane.
Zawieszki na butelki i prezenty w podziękowaniu dla Rodziców też wybrane z allegro (ale na to jeszcze czas - ulubiony tekst mojego M)
Obrączki wybrane tylko trzeba kupić
No i zaczynają się schody pt. : suknia, garnitur, alkohol i masa innych spraw do załatwienia ale damy radę

Mam nadzieję że trochę mi podpowiecie.
Pozdrawiam