Autor Wątek: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.  (Przeczytany 363013 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.
« Odpowiedź #2040 dnia: 30 Października 2008, 11:56 »
Liliann, widzę że do ludzi wracasz ;D udanych zakupów, a strojem Ewy to i ja mam nadzieję się napawać ;D

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.
« Odpowiedź #2041 dnia: 30 Października 2008, 11:59 »
życzę więc, żeby panie sklepowe gustownie manekiny ubrały!!  ;D
ANCYMONEK :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #2042 dnia: 30 Października 2008, 12:01 »
Najlepiej w fuksję tudzież amarant ;D

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #2043 dnia: 30 Października 2008, 12:08 »
No to nie pozostaje nic jak tylko czekac, az wszystko pojdzie dobrze i beda super fotki  ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #2044 dnia: 30 Października 2008, 13:29 »
Majka ...ale za mną zielony łazi....
takie wiesz....złamany zielony....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #2045 dnia: 30 Października 2008, 14:04 »
Dobra wiem jaki, pamiętam mnie się też ten kolor podaba - a mojego szalika nie ma, ktoś był szybszy ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2046 dnia: 31 Października 2008, 09:09 »
i NIC nie kupiłam,
za to mąż nabył kurtkę Pierre Cardin....wygląda w niej bosko...o takiej kurtałce zawsze dla niego marzyłam, a nie ciągle te sportowe i sportowe...
ale i tak zapowieział, że sportową kupi sobie w przyszłym roku bo UWAGA bedzie sie tarzał w śniegu z Ewą...

Zapamietam i kupię Ewie z kolei coś slidnego. Oby tylko śnieg był hahhaaaaa...

Dzisiaj jest dzień zakupowy dla mnie...trzymajcie kciuki...czarno to widzę.

A Ewa zaczyna odkrywać swoje stopy...wczoraj dwukrtonie wykazała zainteresowanie swoimi kończynami dolnymi. Czekam na rozwój sytaucji....

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2047 dnia: 31 Października 2008, 09:13 »
A jak tesciowa zdała egzamin??

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2048 dnia: 31 Października 2008, 09:15 »
wczoraj bylismy razem w trójkę...dlatego zakupy były nastawione na męża...dzisiaj idziemy sami - Ewa zostanie u babci...

Ja potrzebuje po prostu pomocy Krzysia, on mi zawsze dobrze doradzi, pomoże, przytarga inny romiar z wieszaka itp...
— Richard M. Devos

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2049 dnia: 31 Października 2008, 09:16 »
Aaa, myslalam, że już wczoraj została z babcią.

powodzenia

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #2050 dnia: 31 Października 2008, 09:16 »
liliann trzymamy kciuki za Twoje zakupy, oby były udane

a kończyny dolne są bardzo interesujące  :wink:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2051 dnia: 31 Października 2008, 09:18 »
zobaczysz jak będzie śmiesznie jak zacznie wkłądac stópki do buzi

Offline agu-s

• Chuck Norris
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urod
« Odpowiedź #2052 dnia: 31 Października 2008, 09:22 »
powodzenia na zakupach ;)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odp: Ewunia - niedzielna cÃłrunia Liliann i Krzysia - maÅ‚a Smoczyca w czepku urod
« Odpowiedź #2053 dnia: 31 Października 2008, 09:27 »
Udanych zakupow. Taka laseczka szybko cos upoluje :-D

Pisalam Ci juz ze strasznie jestes wg mnie do tej jednej piosenkarki z JAKA TO MELODIA? Do tej z krotkimi wlosami. Normalnie jak to ogladam to zawsze o Tobie mysle :-P

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2054 dnia: 31 Października 2008, 09:35 »
No to udanych łowów Liliann...na pewno uda się coś wystrzałowego wyhaczyć ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #2055 dnia: 31 Października 2008, 09:47 »
Chyba wyruszyła już bo nic nie skrobnęła nam tutaj - udanych łowów Lila

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #2056 dnia: 31 Października 2008, 10:00 »
zobaczysz jak będzie śmiesznie jak zacznie wkłądac stópki do buzi
Ja czekam czekam i doczekać się nie mogę  >:(

Pewnie prędzej zobaczę fotki Ewci w takiej pozycji ;)

Powodzenia na zakupkach.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #2057 dnia: 31 Października 2008, 10:07 »
ta...ciekawe co sobie wybierze.....
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2058 dnia: 31 Października 2008, 10:08 »
Elcik - spoko - każde dziecko ma swój czas na takie wygibasy
mój miał cos ok. 6 miesięcy jak tak zaczął robić

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2059 dnia: 31 Października 2008, 10:15 »
a tam wyruszyła....poszłam dać cyca;
brzusio Ewy to priorytet...

Zakupy po 15-tej.
A Jaka to melodia muszę w końcu obejrzeć...problem w tym, że jan ie lubie tego programu.

A co do wystrzałowości......ehhhh powiem Wam jedno.
Mam do odnowienia całą garedrobę. Juz wczoraj wydarłam sie na męża, ze nie mam w czym chodzić. Teraz latam w bluzce, którą miałam przed ciążą wywalić, bo jest za szeroka...a druga bluzeczka niby 100% bawełny, a juz drugi raz spociłam sie w niej, że aż wstyd...

Elcik spokojnie - moja dopiero zaczełą sie łapać za stópki, kiedy zacznie zagryzać nimi marchwkę i czy w ogóle zacznie nie wiem...
Na razie gada...gada na maksa i to wszedzie, wczoraj gadała z ekspedientką tego sklepu, gdzie mąż kupił kurteczkę.
— Richard M. Devos

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #2060 dnia: 31 Października 2008, 10:22 »
Lila ja tez nie lubie ale Szymcio lubi wiec czasem oglądamy :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #2061 dnia: 31 Października 2008, 10:23 »
ja dopiero nie dawno wymieniłam garderobe...chodzilam w tym co przed lub w trakcie ciązy i nie moglam na siebie patrzec, czułam sie po prostu straznie! taka jakas nijaka...i męczyłam męża strasznie, codziennie narzekałam ze nie mam sie znowu w co ubrać...na efekt nie musialam jednak długo czekać,  mąż wiedział jak mnie uszcześliwić ...spędziliśmy cały dzień na zakupach ;D  zresztą on w jakimś sensie tez sie przez to uszczęśliwił, jak sie zonka wyszykuje to widzę ten błysk w oku i usmiech ;) i o to chodzi ;D

Udanych zakupów!

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2062 dnia: 31 Października 2008, 10:32 »
ja też wczoraj usłyszałam...chcę żebyś ładnie wyglądała....

to powinno wróżyć dobrze...
— Richard M. Devos

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #2063 dnia: 31 Października 2008, 10:39 »
O to chyba każdą dręczy garderoba po urodzeniu...ja też już przeczesałam i zakupy jak nic po urodzeniu się szykują...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2064 dnia: 31 Października 2008, 10:55 »
w końcu przez rok nie kupowało się nic normalnego - wszystko ciążowe....
ja widzę czarna dziurę w szafie...
— Richard M. Devos

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
« Odpowiedź #2065 dnia: 31 Października 2008, 11:00 »
Nie no spokojnie, ja tam się nie martwię, że jeszcze nie obgryza swoich paznokietków u stópek, tylko wiem, że to fajny widok, więc mam cichą nadzieję, że się doczekam.

Co do gadania - tylko się cieszyć z gadułki - moja ostatnio u Pani Pediatry na szczepieniu - guuuuu grrrrr brrrrr gzzzz, aaaa, oooo, kaszlu kaszl :) (oj umie umie, nauczyła się od taty, robi taki głęboki wdech jjjjjjjjjjjjiiiiiiii i sobie podrażnia gardło i kaszlu kaszl :)), choć całkiem niedawno miała przerwę i nie chciało jej się gadać.

U mnie garderoba ta sama co sprzed ciąży.... może trochę szkoda, bo fajnie sobie tak nowe ciuszki posprawiać ;) szczególnie jak nadwyręża to mężusia portfel, bo przecież żonka dobrze wyglądać musi!  ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2066 dnia: 31 Października 2008, 11:14 »
portfele to nam się nadwyrężą demokratycznie...haaa

idę na spacer, bo tak się Młoda mita, że chyba tylko spacer ją uspokoi....
oczywiscie idę głodna, bo tak marudzi, że sptraciłam zapał do konsumpcji czegokolwiek....
— Richard M. Devos

Offline Ninka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2067 dnia: 31 Października 2008, 11:15 »
Lila, ja też po woli garderobę sobie odbudowuję :D A portfel tak nie cierpi, jak dobrze pobiegasz po przecenach.

Wczoraj śmiałam się do Pawła, że wchodzę do Ciebie i czytam, co Ewa wymyśliła nowego. Mija tydzień, względnie 9 dni i Marika, jak wierna kopia wykonuje te same rzeczy, co Wasza Pociecha. Teraz czytam o tych stopach i wiem już co będzie za kilka dni ;D łatwiej nowości wypatrywać, ale jakoś niespodzianka nie jest już niespodzianką ;D Jak w zegarku :)

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #2068 dnia: 31 Października 2008, 11:28 »
Oj tak po portfelach to pójdzie i to nieźle :D

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #2069 dnia: 31 Października 2008, 11:37 »
Pisalam Ci juz ze strasznie jestes wg mnie do tej jednej piosenkarki z JAKA TO MELODIA? Do tej z krotkimi wlosami. Normalnie jak to ogladam to zawsze o Tobie mysle
popieram
też tak pomyślałam
może dlatego,że bardzo podobne fryzury i obie takie filigranowe są
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein