Autor Wątek: Odliczanie Magi.Ostatnie 3 miesiące do najpiękniejszego dnia w życiu:)  (Przeczytany 30772 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nefka

• uzależniony
  • Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej :D
  • data ślubu: 27.09.2008 :serce:
śliczny tort
mi tez się mamy taki nie zwykły nie lubię standardów  :P

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Widzę Kochana, że zamarzył Ci się torcik Basi  ;) Boski jest  ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
mogę jeszcze dołączyć ?? nadrobiłam cały wątek :) fajna z Was para, bardzo ładnie wyglądasz w sukni... :) reszta też świetna, a zawieszki superowe ! ;D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
Witaj kochana buziaki poranne :-* :-* :-*
super torcik

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Maga

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30. 08. 2008
Witajcie Kochane !
evelaz - pewnie, ze mozesz dolaczyc ! Nawet nie trzeba do tego calego watku nadrabiac :) Calego, AZ szeciostronicowego :D

Wybieram sie dzisiaj na drinka z kumpela z liceum - w koncu chwila oddechu :) Strasznie sie ciesze na to spotkanie. Moje chlopaki, A. i ojciec robia dzisiaj wylewki w naszym mieszkanku. Moze w koncu beda jakies widoczne postepy...

Ja zaraz jade pogadac w sprawie transportu gosci na sale i znalezc alternatywe dla mojego salonu kosmetycznego. Dam Madzi zaproszenie i dzien sie skonczy :)

Powoli zaczynam tez zbierac pudla (apteka szpitalna jest idealnym zrodlem kartonow). Takze przywoze sobie po pare i pakuje najmniej potrzebne rzeczy. Do przeprowadzki jeszcze z 6 tygodni, ale wole to robic sukcesywnie i pomalu. Na 2 tyg. przed slubem nie bede miala do tego glowy:)
Zapraszam do mojego odliczania:)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
oj ale Ci zazdroszczę!! uwielbiam się pakować a później rozpakowywać....

Offline nefka

• uzależniony
super
zazdroszczę i trochę współczuje
to sprzątanie, rozpakowywanie brrrr  ::)

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Witam Was Kochane !
Eh...czy Was tez lapie stres przygotowan weselnych? Bo mnie bardzo... Wydaje mi sie, ze nie zdarze, ze nie bedzie ladnie... I ten stres mnie paralizuje zamiast motywowac... Jest jeszcze tyle spraw do zalatwienia...
Czy ktoras z Was moze mi powiedziec ile zamowic platkow roz do sypania przed kosciolem...?  :-\ :-\ :-\
Buuuuu...

Offline evelaz

• Chuck Norris
na pewno ze wszystkim zdążysz! :) a co do płatków róż, to nie mam bladego pojęcia...

Offline nefka

• uzależniony
witaj  :hello:
nie panikuj dasz rade nie ty pierwsza i nie ostatnia tak myśli  :-*
płatki hmmmm  :drapanie:
nie mam pojęcia ale chyba trochę tego trzeba
ja osobiście wole ryż i grosiki  :Szczerbaty:

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
Kochana dasz radę i na pewno zdążysz ze wszystkim  ;)

Płatki róż... Nie mam pojęcia  ;D

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Też bym wolała ryż, ale z tego co mnie słuchy dochodza to ksiadz nie pozwala sypac ryzem... Jeszcze bede musiala z nim osobiscie porozmawiac...Wrocilam wlasnie z apteki i ruszam za godzine do Zabrza do remontu...Wieczorkiem Was poprosze o pomoc w sprawie muzyki w kosciele. A tymczasem  :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
najlepiej spytać księdza i będzie wiadome  :)
 :-* :-* :-*

Offline nefka

• uzależniony
dziwny ten ksiądz  :drapanie:

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
a nie wolalabys byc obsypana tylo platkami róż? Ja nie cche ryżu, podobnie jak moja siostra miala. Same róze wyszly przepieknie

Offline margolka

• Chuck Norris
Maga z ciekawością przeczytałam Twój wątek  :) Czy można dołączyć ?
p.s kościółek, w którym będziecie ślubować wygląda mi bardzo znajomo - mijałam go bowiem po drodze na uczelnię  ;)

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Margolka - pewnie, ze mozesz dolaczyc. A studiowac musialas chyba tez tam gdzie ja :)

A dzisiaj spotkala mnie niespodzianka ! Tak na dobry poczatek dnia Mama zadzwonila i powiedziala, ze zafunduje mi wizyte u fryzjera stylisty w Katowicach (nie napisze jakim, bo mnie zaraz admini pokrzycza...). :skacza: Jej kolezanka z pracy byla dzien wczesniej i podobno wyglada po takiej wizycie rewelacyjnie. Obie sie dowiedzialy konkretnie co i jak i bede tam miala 22 sierpnia wizyte a pozniej robiona tez fryzure slubna :D Ciesze sie, bo w SPA, w ktorym mialam wizyte zamowiona nie za bardzo mi sie podobalo [ zmiana ceny po zapisaniu sie, brak probnego makijazu w cenie mimo, ze tak bylo napisane na stronie internetowej, niezbyt mila recepcjonistka] a jakos nie moglam sie zmobilizowac...

Wczoraj juz nie dalam rady wkleic zdjec wiec dzisiaj Was troche pomecze. Po pierwsze pare naszych zdjec, zebyscie mialy obraz mnie przy pomaganiu wybierania fryzurki. Przy okazji wybralam zdjecia z PM... Mam nadzieje, ze mnie za to nie zabije po slubie... :)

Tęskno wspominane wakacje sprzed dwoch lat:

I jeszcze jedno:

I w niedlugi czas po poznaniu sie na studenckiej bibce:

No i najnowsze z wesela psiapsiolki w grudniu [wersja proste wlosy]:

A teraz fryzurki:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Jak myslicie, ktora bylaby najlepsza? Marzyl mi sie jeszcze welon upiety wysoko i jakis kwiat we wlosach... Przy kwiatku sie nie upieram :)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
dla mnie 5 i 6 - boskie!!

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
Fryzurki akurat nie w moim stylu ale mimo wszystko gdybym miała wybrać to 5 lub 6  ;D

Offline Aga310

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008
A mnie się podobają 1, 5 i 6  :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
Ja też zastanawiałam się jeszcze nad 1, ale tam mogłoby być ciężko z wpięciem welonu... Chociaż dla chcącego nic trudnego  ;)

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Tak naprawde to w sumie moge sobie wybierac a wszystko wyjdzie i tak na probnej i stylizacji... ;) Bo ja sama mam problem sie zdecydowac.

Mama dzisiaj dziala jak burza. Znalazla tez dziewczyne, ktora przyjedzie do domu zrobic nam obu makijaz. Tez polecona przez znajoma, spotykamy sie z nia na 'ogledzinach' 24 lipca. Mozliwe, ze zrobimy tez probny. Ma jakies certyfikaty, kursy i inne bajery. Spodobala mi sie ta babka - duzo mowi o przygotowaniach pod sam make up, o tym, ze musi mnie zobaczyc, zobaczyc sukienke itp itd. Powiedziala tez, co mnie zaskoczylo, ze makijaz PM trwa ok 40 minut... MASAKRA:) A na fryzure 2.5 h... A poza tym mowila tez o manicure biologicznym... Slyszala, ktoras z Was o czyms takim? Ze podobno w odroznieniu od tipsow i zelowania nie niszczy paznokci a rownie dobrze wyglada. No, ale w koncu mi ktos pomaga z organizacja...  ;D ;D ;D
Duzy plus dzisiaj dla Mamy  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline margolka

• Chuck Norris
Mnie się podobają fryzurki 1,6 i 7  :) - może dlatego że najbardziej je widać. Ja np. 5 nie umiem  sobie wyobrazić. Pozostałe (tak mi się wydaje) wyglądają na takie, co by się mogły w tańcu rozwalić - no ale nie wiem  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
dla mnie fryzurka 6 potem 1  ;D

a jeśli chodzi o manicure biologiczny to ja słyszałam ze to taki manicure zwykły a biologiczny to ze sie skórek nei wycina ;) moge się mylic, bo teraz takie innowacje wchodza co chwila ze nie wiadomo o co chodzi

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
Witam kochana.. Czy mogę się jeszcze przyłączyć do odliczanka??

Przejrzałam wszystko od samego począteczku.. ;D
Fajna z Was para, śliczne butki, bardzo fajniutka sukienka, zaproszenia - cudne, piosenka na 1 taniec muzycznie fajna, ale nie bardzo rozumiem o czym śpiewają, ładniutka sala, a fryzurka dla mnie najładniejsza 6..
Uff, mam nadzieję, że za dużo nie pominęłam.. ;)

Offline nefka

• uzależniony
witaj
nie słyszałam o tam czymś chyba musisz na necie pogrzebać
fryzurki hmmm jak dla mnie to wszyte ładne, miałabym kłopot, dobrze ze ja juz swoja wybrałam
dobrej nocki  :-*

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Hej Dziewczyny !
Wlasnie dzisiaj zajelam sie poszukiwaniami bukietu... O to co znalazlam fajnego:

1.

i...

2.

Pierwsza pasowalaby do kolorystyki wesela - > zielone dekoracje na sali, Patrycja ma zielona szarfe i bolerko [siostra Artura, ktora nam bedzie niosla obraczki do oltarza], ale druga mnie zaczarowala...

Są jeszcze inne typy :D :

3.

4.

Co Wy na to?:) Ktory najfajniejszy ? I czy upierac sie przy zielonym ?  ???
Całuję  :-*  :-*  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mnie osobiście podoba sie ten pierwszy bo sama chce mieć ze storczyków  ;)

Ale powiem szczerze ze ten drugi jest taki jakiś czarujący  ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
pierwsze dwa śliczne  :) a który z nich to nie wiem  :drapanie: trudny wybór!

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Jesli chodzi o zalatwianie dzisiaj spraw to idzie gorzej jak do tylu:  :klnie: :klnie: :klnie:
1. Numer komorkowy do cukierni, na ktora uparla sie tesciowa i ktory widnieje na wizytowce jest do jakiejs laski, ktora nie ma pojecia o tortach weselnych.
2. Do szefowej cukierni z Rudy Slaskiej ul. Radoszowska nie da sie dodzwonic... poza zasiegiem.
3. Do kancelarii parafialnej poszlam dac na zapowiedzi...ale dzisiaj byla czynna od 10-12 a nie od 16-17 a ja bylam o 16.30... :glupek:
Szkoda, bo mi zalezalo, zeby na jutro i sobote sie poumawiac....

Ale:
1. Przesunelam fryzjera z 8.30 na 8. Niby nie wiele ale zawsze to bede troche spokojniejsza i wolniejsza na drodze do domu od fryzjera :D
2. Zadzwonilam do tego nieszczesnego SPA i odwolalam wszystkie wizyty...

Eh dosyc na dzis... ide sobie zmienic kolo w samochodzie (bo od 2 tygodni jezdze  :kierowca:na zapasowym) i zrobic szablon do tynkowania luku na naszym mieszkanku. A pozniej cwiczenia  :bieznia: , pakowanie sie ( jade jutro do Zabrza na 2 dni) i moze znajdzie sie 5 minut na relaks :)