Autor Wątek: Odliczanie Magi.Ostatnie 3 miesiące do najpiękniejszego dnia w życiu:)  (Przeczytany 30762 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maga

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30. 08. 2008
Mysle, ze nie bedzie tak zle :) Mierzylam pare sukni z trenen takze wiem, ze mozna miec obawy, bo w wielu sukniach naprawde  byl utrapieniem, ale akurat nie w mojej :D Po prostu go nie czuc a pieknie bedzie wygladal jak bedziemy szli do ołtarza. Oczywiscie wazne jest aby pewne rozwiazania byly praktyczne i wygodne, ale gdyby sie mialo tylko na tej podstawie dokonywac wyborow to gdzie bylaby cala frajda?:) Zakochalam sie w tej sukni, z tym trenem (lekkim, nieduzym) i nie mam obaw. Po kosciele go podepne i nie bedzie problemu:)
Zapraszam do mojego odliczania:)

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Zuza142000 pewnie, ze mozesz:) Witam serdecznie i dziekuje za komplementy i Tobie i wszystkim pozostalym Forumkom:)

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
witam i melduje się w odliczaniu

Będzie Synek:)

Offline nefka

• uzależniony
  • Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej :D
  • data ślubu: 27.09.2008 :serce:
Mysle, ze nie bedzie tak zle :) Mierzylam pare sukni z trenen takze wiem, ze mozna miec obawy, bo w wielu sukniach naprawde  byl utrapieniem, ale akurat nie w mojej :D Po prostu go nie czuc a pieknie bedzie wygladal jak bedziemy szli do ołtarza. Oczywiscie wazne jest aby pewne rozwiazania byly praktyczne i wygodne, ale gdyby sie mialo tylko na tej podstawie dokonywac wyborow to gdzie bylaby cala frajda?:) Zakochalam sie w tej sukni, z tym trenem (lekkim, nieduzym) i nie mam obaw. Po kosciele go podepne i nie bedzie problemu:)

jak możesz się go "pozbyć" to super  ;D
pozdrawiam
buziaki  :-*
miłego dnia

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Pan Młody Z A. bylo tak samo jak ze mna...nijak oczekiwania i typu z netu sie nie sprawdzily. Okazalo sie, ze szczuplego faceta trudniej ubrac niz takiego z brzuszkiem lub wysokiego (przynajmniej tak sie babki smialy...) Stanelo na klasycznym garniturze koloru...kolor na zdjeciach wyglada jak czarny...w rzeczywistosci jest ciemno stalowy z delikatnymi prazkami. Kurcze popsul mi sie aparat i musialam robic zdjecia telefonem... :-\. Ale juz czekam na dostawe nowego takze kolejne fotki powinny byc zdecydowanie lepsze.

Tak wiec chcac nie chcac wyszlismy oboje klasycznie:) W zyciu bysmy nie przypuszczali, ze tak bedziemy wygladac, ale moze to i lepiej.
Buty moj PM ma czarne, z delikatnie prazkowanej skorki. Mam nadzieje, ze wygodne, bo mi bedzie marudzil:)

Ale do Was drogie Pani mam pytanie-zadanie. Powiedzcie mi Kochane co mi pasuje na ramiona do mojej sukni...? Szal, bolerko...? A jesli bolerko to jakie... Transparentne, atlasowe? ??? Jednym z moich typow jest:

Oczywiscie w wersji bialej, z organzy, bez tych sznurkow (bo mam juz zwisajaca kokardke przy sukni)... No, ale nie jestem przekonana. Czekam na opinie:)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
witam w Twoim odlicznku  ;D

sympatyczna z Was para!!! i suknia śliczna bardzo mi sie podoba ;D

a co do bolerka to może lepiej z kronki ten co wkleiłaś nie podoba mi sie ale to moje zdanie

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
Przyłączam się w kibicowaniu i odliczaniu do Waszego dnia  ;D O ile pozwolisz  ;)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Dopisuje sie i ja do Twojego odliczanka :) Bede tu zagladac !
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
i ja tez tu bede zagladac :)
suknia sliczna i buty tez
a z was urocza para

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Witam kolejne osóbki: marzenieee, aadaa, adamiewa!!! Ciesze sie, ze bedziecie:)

Macie jakies fajne zdjecia bolerek? A co myslicie o szalu??
Niech mi ktos pomoze ::)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
teraz sa fajne bolerka z koronek, szale tez sa fajne ale nie wszystkim pasuja.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Myślę, że przeważa wizja szala do Twojej sukni.

Ps. Klasyka jest wiecznie w modzie  ;)

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
witam i ja w waszym odlczaniu, obiecuję zaglądać !!

bardzo podoba mi się Twoja suknie i kościół wspaniały!

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Fajnie, ze mi sie grono pomocnikow powieksza:)

A co myslicie o takim bolerku?
Jesli chodzi o szal to jakos nie mam przekonania zeby mi pasowal... i chyba tez z szalem jest troszke utrapienia (kolejna rzecz do pilnowania)... Kto jeszcze mysli, ze szal by mi bardziej pasował do sukni niż bolerko?:)

Obrączki. Z obrączkami to jest tak, że mój PM dostał na chrzest czy komunię od swojego dziadka parę obrączek. Klasycznych, złotych obrączek. No i ma do nich sentyment, bo Dziadka juz nie ma i moje Kochanie strasznie by chcialo abysmy slubowali sobie z tymi obrączkami.

Ja wcale tego nie neguje, ale troszke mam watpliwosci. Okazalo sie co prawda, ze sa to obraczki dobrej jakosci, ale nie jestem przekonana, bo wydaja mi sie troszke za szerokie a nie chce sie czuc zle z obraczka na palcu:). Udalo mi sie wynegocjowac, ze sprobujemy je jakos przerobic (moze nawet przetopic). Wykonuje sie w ogole cos takiego jeszcze? Czy mamy tylko Kruki, Aparty i Yes do dyspozycji?:)

Zaproszenia. Zaproszenia już praktycznie zostały rozdane. Uwinelismy sie z tym juz jakis miesiac temu. Podobno wczesnie, ale potencjalni goscie chcieli wiedziec wczesniej czy beda zaproszeni czy nie aby mogli sobie urlop i wyjazdy zaplanowac. Mile bylo rozdawanie zaproszen, poznawanie rodziny mojego PM. Ilosc zjedzonych ciasteczek i wypitych herbatek niesamowita, a mamy wesele tylko na 50ciu gosci:) Troszke tylko szkoda, ze ze zlotego (a taki mial byc kolor przewodni wszystkich dekoracji) nic nie wyszlo i zaproszenie troszke nie komponuje sie z reszta.

Tablice rejestracyjne Są. Były dodane jako gratis do zaproszen. Mamy na nich napisane MŁODA PARA. I chyba z nich skorzystamy, bo nie zalezy nam na jakims innym, specjalnym napisie.

Pierwszy i nie tylko taniec Postanowilismy, ze na pierwszy taniec zatanczymy walca angielskiego. Chodzimy na kurs tanca od roku i nie mamy problemow z krokami takze nie powinnismy sie stresowac. Piosenka: Mika Nakashima - Oborozukiyo ~ Inori ( do wpisania na You Tubie dla chetnych). Zastanawiamy sie natomiast nad tancem niespodzianka po uczepinach... Cos w stylu drugiego Dirty Dancing, moze do piosenki Fever La lupe i jakas Mambo-samba 'z pieprzykiem' do tego:) Na razie to tylko koncepcja. Zobaczymy co powiemy jak przejdziemy do treningu:) Nie chcemy tanczyc hip hopu w sukni i garniturze, bo nam to nie pasuje do siebie.

Nauki Zostala jedna wizyta z poradni i wykresik do zrobienia... odpisania:)

W najblizszym czasieDokumenty, bielizna i wymyslenie bolerka i welonu. Ostatni egzamin 18.06 - pozniej wielka akcja przygotowania do wesela i urzadzania naszego mini M. W miedzy czasie praktyki (caly lipiec w szpitalu...), a we wrzesniu jak juz padne na dziob to praca laboratoryjna do magisterki. Masakra:)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
jesli chodzi o obraczki to faktycznie mozna przerobic jeśli nie czujesz że to właśnie taki typ chcesz mieć na palcu.
Zaproszenia fajne, a bolerko niezłe  :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
pewnie ze wykonuja przetapianie, przerabianie!!!!!!!! idz do zlotnika a nie do solnu jubilerskiego
włąsnie
zaproszenia ładne a co do tancca to ja chcialam bardzo tango ale stwierdzilam ze w takiej sukni sie nie da kolana musza byc ciagle ugiete t bede sobie deptac wiec zostalam przy walcu :)

Offline *Ewcia*
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 24.05.2008
My również mamy obrączki od dziadka ale podobał nam się inny model i w ogóle były za duże, więc stwierdziliśmy, że kupimy sobie nasze upatrzone a te przetopimy na kolczyki dla córci - miejmy nadzieję, że nie trafi nam się dwóch synów (dopiero teraz o tym pomyślałam)  ;)

Offline bubulina
  • maniak
Witam, moge jeszcze dolaczyc do twojego odliczanka??:)

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Kurcze, jeszcze tyle rzeczy do zrobienia a ja tu musze siedziec nad farmakologia  :Olaboga:
Juz bym chciała zajmować się menu, kwiatkami, księgą gości itp itd :)
Musze do 19 zdecydowac sie na to bolerko/szal ( a z tym ciezko) i kupic bielizne.
A swoja droga gdzie kupowalyscie swoja? Zamawialyscie w necie, kupowalyscie w jakims znanym sklepie z bielizna?

Offline Maga

• użytkownik
  • **
No i zaczely sie watpliwosci:) Na szczescie nie dotycza wyboru PM, ale sukni slubnej. Do tej pory wydawalo mi sie, ze mam humory, ale wczoraj z nieokreslonych watpliwosci urodzily sie konkrety i chyba bede musiala zmienic albo cala suknie albo pol sukni. Na stronie Demetriosa znalazlam cos co mi sie podoba...i wkurzylam sie jeszcze bardziej, bo pamietam, ze Demetriosa olalam po spotkaniu z niemila sprzedajaca w Katowicach... I teraz zaluje. Wydaje mi sie, ze moja suknia jest brzydka i nikomu sie nie bedzie podobala... No zalamka... Kombinuje w strone zakupu tej wlasnie (tylko czasu troche malo), ktora wczoraj wypatrzylam a jak sie nie uda to zmienie gorset w tej mojej...bo mam taka mozliwosc...podobno. Nie spalam z tego powodu do 3 w nocy...

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Czy i ja mogłabym sie dołączyc do odliczanka?

Witam Serdecznie  :przytul:

Naprawdę filmowa wersja waszego poznania się  :D
Muszę przyznać że bardzo dobrze się czyta wszystko co piszesz!
Jeśli chodzi o suknię powiem że klasycznie piękna! Najważniejsze byś Ty czuła że to musi być Ta!

ZACHWYCIł mnie wasz utwór na pierwszy taniec!!! - rewelacja  :skacza:

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
 :-* :-* :-* niedzielne

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Hmmmm no to dylemat... przydałoby się może przymierzyć tą suknię, która wpadła Ci w oko.

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Aagaa - pewnie, ze mozesz sie dolaczyc:) Dziekuje za komplement.

A sukienke postaram sie przymierzyc. Problem polega na tym, ze nie ma juz czasu zamowic ja od zera (bo mam niecale 3 miesiace do slubu). ALE jest na stronach Demetriosa promocja WYPRZEDAŻ MODELI SALONOWYCH - jesli ja dobrze rozumiem to wyprzedaja modele, ktore maja na salonach...[ale to czasem nie jest takie oczywiste] Napisalam maila, zeby mi wyjasnili czy wyprzedaz/promocja dotyczy modeli, ktore maja w Polsce czy tych, ktore szyja we Wloszech. Jesli tych w Polsce to pojade do salonu i zobacze co sie da zrobic. Po nieprzespanej nocy przynajmniej wymyslilam jak przerobic gorset zeby mi sie bardziej podobal:) Takze uspokoilam sie...troszke:)

A czy ktoras z Was zamawiala ksiege gosci na cartalii?
Dzieki za wsparcie:)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Ja bym nie czekała na odpowiedź na maila tylko od razu pognała do salonu  ;)

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Jest Sloneczko niedziela:)A ja mam egzamin z farmakologii w srode...AAAAAAAAAAAaaa!!! Po farmie ruszam ze slubem:)
Kto ma jeszcze bedzie mial denerwujaca tesciowa?Tak czytam i czytam wszystkie fora na temat konfliktu tesciowa-synowa i zaczynam watpic, ze  jej przejdzie po slubie...Wrrrr...

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
czesc Maga,
dawno u Ciebie nie bylam, a tu sie tyle rzeczy dzieje! Suknia, garnitur, zaproszenia!!!
a z sukienka to mysle, ze wyprzedaz bedzie dotyczyc sukni z poprzedniej kolekcji jeszcze, ale w sumie niekoniecznie. Jak bys sie uparla, moze by i "salonową" sprzedali ;) A za poprzednią masz wplacona tylko zaliczke, czy juz zapłaciłaś za całą suknię?

I zazdroszcze Wam strasznie zaproszen, po pierwsze - sa piekne! Z Waszymi imionami na 1 stronie. Mozesz zdradzic ile kosztowaly?
No i poza tym, juz je rozdaliscie!
My wciaz czekamy na nasze.. :/

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Zaplacilam zaliczke - 400 zl...takze szkoda jakby przepadla, ale jeszcze jest to do przebolenia...
A za zaproszenia zaplacilam niecale 5 zl od sztuki, ale ze mamy niewielu gosci takze moglismy sobie na nie pozwolic. Jak chcesz to Ci dam namiary na priv:) Ciesze sie, ze Ci sie podobaja.

Offline Maga

• użytkownik
  • **
Co myślicie Forumki?:)

Jade ja przymierzac w srode. Moge kupic suknie, ktora jest na salonie. Na szczescie maja i moj kolor i moj rozmiar. Ktora Wam sie bardziej podoba - ta, w ktorej zdjecia juz wklejalam, czy ta co teraz pokazuje? Jesli nawet mi ta powyzsza nie spasuje to przerobie moja stara tak zeby miala taki sam gorset, co Wy na to? (ta na zdjeciu nie jest biala tylko jakas ivory/multicolor... a ja chce koniecznie biala)
.

Caluski w kolejny upalny dzien!:*

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
kurcze sliczna ta sukienka co ja wkleilas. zdecydujesz jak ja juz przymiezysz.