Małżeńskie życie jest strasznie absorbujace

Dla mnie to zupełnie nowa sytuacja-zmiana miejsca zamieszkania, zamieszanie zwiazane z wymianą wsyztskich dokumentów i chyba najgorsze jest to, ze ja nadal przedstawiam się Patrycja W. wszedzie tam, gdzie trzeba na szybko podac swoje dane

W pracy dla wielu osób wciaż jestem P.W.,przez telefon P.W. a jak mówię, zeP.S. to prosza panią pedagog... wiec musze tłumaczyć, ze to ja tylko bla bla bla....potemsa gratulacje i tak sobie czas leci.
W domu sprzatam (łooo matko!!), czasem cos ugotuję, czesto ogląam fotki. Mąż pracuje na 2 zmiany wiec trudno nam sie czasem zgrać, szczególnie jak ma na popołudniu. Wstaje rano, on śpi, przychodze a Ł. juz nie ma jednakodbieram go z pracy i juzod 22 jetsesmy razem

Nigdy nie myślałam, ze tak szybko sięprzyznam, ale mojej sis mi strasznie brakuje

normalnie jak teraz pisze, to na sama myśl łzy mi sie do oczu cisną.

i w ogóle babci mi brakuje..
kurde no!!
Nie oswoiłam nadal okolicy- nicy wiem, co jets gdzie, ale brakuje mi znajomych sklepik, pań sprzedawczyń, które zawsze zagadały co i jak... "Mrionu" z moimi ulubionymi rajstopami firmy Ander, ot takie właściwie drobnostki, które sprawiaja, że brakuje mi moich Miechowic. Drobnostki i przyzywczajenia, któe kształtowały codziennosc.
agatonku Pewnie mnie rozumiesz, bo sama też masz za soba zmianę miejsca.
Fryzjer lokalny to dla mnie tragedia

raz mnie uczesałą na wesle i normlanie... stara baba i musiałąm sobie sama kopać fryzurę

Jednak to wsyztsko nic nie znaczy, bo mam mojego ukochanego faceta blisko, obok siebie. Rano sie razem budzimy, razem zasypiamy.
Czujemy podobnie, wiemy kiedy cos drugiemu dolega, gniecie jakistam wewnetrzny smut

Kocham Go i to mi rekompensuje wszytsko.