Witam po weekendzie
Ktos tu zaglada ?

Chyba sama jestem sobie winna bo sie malo odzywam
Mialam super odpoczynkowy weekend z drobnym wypadkiem. W sobote pojechalismy najpierw na budowe bo troszke musielismy porobic no i tak sie staralam nie nadepnac na deski z gwozdzmi , ze w koncu trafilam w sam srodek. Przez weekend stopa mnie nie bolala ale dzis idac do pracy ciut kulalam. Mam nadzieje ze nic mi nie bedzie
Wczoraj spotkalismy sie na przystani (rodzice PM maja motorowke) z bardzo dobrymi znajomymi, ktorym wreczylismy zaproszenie na wesele. Bawilismy sie super, najpierw na wodzie potem juz na dzialeczce np. strzelac z wiatrowki

Zrobilismy sobie nawet male zawody

Odpoczelam bardzo psychicznie , oj bylo mi to potrzebne.
Ten tydzien na szczescie bedzie calkiem luzny , bo dzis w pracy, jutro wolne potem znow 3 dni do pracy i 16 dni wolnego - URLOPIK

Mam nadzieje ze uda mi sie w tym tygodniu wyciagnac PM na wybor obraczek. Znajomi, z ktorymi spotkalismy sie wczoraj tez brali tam gdzie my chcemy (gdzie ja chce, bo PM sie na wszystko zgadza) i okazalo sie , ze oni czekali 3 miesiace (zamawiali w marcu, odebrali niedawno). Musimy teraz to zalatwic, bo bedziemy je odbierac tak czy inaczej pewnie w listopadzie albo na poczatku grudnia

Milego dnia i mam nadzieje , ze ktos tu z powrotem zawita